Parlamentné voľby 2016
Re: Voľby 2016
Mystique pre teba je mozno Matovic saso, ale ako jeden z mala sa neboji poukazat na korupciu, na pristup specialneho prokuratora, na zhnite veci v nasom sudnictve alebo na to ako to tu v skutocnosti funguje. To, ze je pre teba saso je tvoj nazor, tak ako si ty pre inych saso v teme o pc zostavach. Radsej ale budem volit sasa, ktory sa snazi zastavit korupciu a ma zaujem menit zivot k lepsiemu, ako keby som mal volit usmiateho politika, ktory ma za sebou miliardove skandaly.
to ze niekto na nieco poukazuje je krasne, ale kde nas to posunulo ? mas pocit ze matovic ak by sa dostal do vlady, nebude taky isty ako zvysok co je tam teraz ? ja nie
-
ancikrista
Light Star
veľmi správne, takisto za zhodujem s týmto názorom, veru, Ficovým koňom už zdá sa akoby aj pomaly odzvoniloheker napísal:Mystique pre teba je mozno Matovis saso, ale ako jeden z mala sa neboji poukazat na korupciu, na pristup specialneho prokuratora, na zhnite veci v nasom sudnictve alebo na to ako to tu v skutocnosti funguje. To, ze je pre teba saso je tvoj nazor, tak ako si ty pre inych saso v teme o pc zostavach. Radsej ale budem volit sasa, ktory sa snazi zastavit korupciu a ma zaujem menit zivot k lepsiemu, ako keby som mal volit usmiateho politika, ktory ma za sebou miliardove skandaly.
To, ze na to poukazal nas neposunulo nikam. Pretoze v prvom rade na tom pracuju organy cinne v trestnom konani, ktore vec posuvaju prokurature. A ta to krok za krokom zastavuje, kauzu za kauzou. A ked uz sa nieco dostalo pred sud, tak zasiahol specialny alebo generalny prokurator, pripadne namestnik, ktory kauzu zastavil. Tak ako to bolo pri zacani trestneho stihania v pripade korupcie clena strany Smer niekde v Kosiciach, tak ako sa zamietol Paska pod koberec, tak ako sa zabudla obvinit Zmajkovicova zo Smeru pri kupe CT v Piestanoch (zvysnych 8 ludi obvinili), tunel Doprastavu a Vahostavu, dotacie pre Duslo Sala (A.Babis) milionove zakazky pre kamaratov Remetu + Poora + Sirokeho + Vyboha a kopu dalsich ludi. Skoda o tom vobec pisat. Ved vsetko zohnal a vybavil Fico vlastou hlavou. Tu si mozes precitat k Ficovi - http://vlastnouhlavou.tumblr.com/ Ale vratim sa spat k tomu Matovicovi. Ale dam to na novy odsek.
Divil som sa, ze ludia hanobili Matovica za to, ze si nahral v rozhovore Prochazku. Ano, nahral si ho a ja to schvalujem. Predsa to bol prezidentsky kandidat, ktory bojoval proti korupcii a zrazu sa z neho vyklul clovek pol na pol. Uniky na DPH nikoho nezaujimali, vsetkych zaujimalo len to, ze si ho nahral. Ved este robili z Prochazku obet. Podla mna sa Matovic zachoval spravne a plne ho v tomto podporujem, pretoze aj to je dokaz toho, ze chcel poukazat na korupciu, obchadzanie dokladov a uniky na DPH. To sa mu aj podarilo, ale trestne stihanie sa ukoncilo alebo zastavilo, takze nic z toho nebude. Zial. Dalej stal za ludmi s Vahostavu a bojoval o ich peniaze. Ludia to hodnotili ako predvolebnu kampan, ako hru, ktoru hra s Lipsicom a prihrievaju si na tom polievocku. Ale kto sa k nim postavil a obhajil tych ludi? Kde bol slavny Fresko z SDKU, madarske strany ci SNS? Radsej kaslali na to, aby si nepokazili moznu dalsiu spolupracu so Smerom. Matovic nedavno predlozil napriklad navrh proti boju so schrankovymi firmami, samozrejme to Smer zamietol. Predlozil navrh na zrusenie meciarovych amnestii, aj to bolo zamietnute. Matovic chcel trestnu zodpovednost konatelov za neplatenie faktur, opat zamietnute. Nechce sa mi hladat, ale OLaNO navrhy predkladala, nebol z nich ziadny schvaleny.
Okrem Matovica su tu ini politici a ich strany, napriklad Sulikova Sas, ktora ma najlepsi ekonomicky program a aj najlepsich ekonomov. Uz davno na zaciatku mali spravny postoj ku Grecku, teraz k utecencom, ale zial, ludia radsej budu mat vlaky zadarmo, vianocny prispevok pre dochodcov a neviem co este, ako by spravili reformi a dlhodobo tazili z tychto reforiem. Verim Mystique, ze ty s tvojou kuracou hlavou, ktory preferuje zdroje Fortron za kazdu cenu, VW Passat prekonava Audi A6 a Matovic je saso, ze budes urcite volicom Smeru a teda je tvojim favoritom RF, nie Roger Federer, ale Robert Fico.
Apropo tu mate dobry clanok o Sieti - http://www.poslednykriziak.sk/z-novych- ... ku-1/1139/
Divil som sa, ze ludia hanobili Matovica za to, ze si nahral v rozhovore Prochazku. Ano, nahral si ho a ja to schvalujem. Predsa to bol prezidentsky kandidat, ktory bojoval proti korupcii a zrazu sa z neho vyklul clovek pol na pol. Uniky na DPH nikoho nezaujimali, vsetkych zaujimalo len to, ze si ho nahral. Ved este robili z Prochazku obet. Podla mna sa Matovic zachoval spravne a plne ho v tomto podporujem, pretoze aj to je dokaz toho, ze chcel poukazat na korupciu, obchadzanie dokladov a uniky na DPH. To sa mu aj podarilo, ale trestne stihanie sa ukoncilo alebo zastavilo, takze nic z toho nebude. Zial. Dalej stal za ludmi s Vahostavu a bojoval o ich peniaze. Ludia to hodnotili ako predvolebnu kampan, ako hru, ktoru hra s Lipsicom a prihrievaju si na tom polievocku. Ale kto sa k nim postavil a obhajil tych ludi? Kde bol slavny Fresko z SDKU, madarske strany ci SNS? Radsej kaslali na to, aby si nepokazili moznu dalsiu spolupracu so Smerom. Matovic nedavno predlozil napriklad navrh proti boju so schrankovymi firmami, samozrejme to Smer zamietol. Predlozil navrh na zrusenie meciarovych amnestii, aj to bolo zamietnute. Matovic chcel trestnu zodpovednost konatelov za neplatenie faktur, opat zamietnute. Nechce sa mi hladat, ale OLaNO navrhy predkladala, nebol z nich ziadny schvaleny.
Okrem Matovica su tu ini politici a ich strany, napriklad Sulikova Sas, ktora ma najlepsi ekonomicky program a aj najlepsich ekonomov. Uz davno na zaciatku mali spravny postoj ku Grecku, teraz k utecencom, ale zial, ludia radsej budu mat vlaky zadarmo, vianocny prispevok pre dochodcov a neviem co este, ako by spravili reformi a dlhodobo tazili z tychto reforiem. Verim Mystique, ze ty s tvojou kuracou hlavou, ktory preferuje zdroje Fortron za kazdu cenu, VW Passat prekonava Audi A6 a Matovic je saso, ze budes urcite volicom Smeru a teda je tvojim favoritom RF, nie Roger Federer, ale Robert Fico.
Apropo tu mate dobry clanok o Sieti - http://www.poslednykriziak.sk/z-novych- ... ku-1/1139/
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus sa zamysliet nad touto idiotskou otazkou, ktoru vidam kazdu chvilu vsade v diskusiach.mystique napísal:to ze niekto na nieco poukazuje je krasne, ale kde nas to posunulo ?
Preco to tak je? lebo je v OPOZICII a to znamena co? ze mu nic ine ako poukazovanie neostava. Uplne jasne a jednoduche. A co mame z toho? aspon vieme, ako to tam chodi a mame moznost sa rozhodnut v dalsich volbach inak.....teda ak obsah hlavy umoznuje take rozhodnutie spracovat a prijat.
Tiez sa mi paci vestecka gula, ked dakto dopredu vie, co kto spravi aj ked doteraz nemame toto tvrdenie na com vyargumentovat, kedze dotycny ani nebol poriadne v koalicii.mystique napísal:mas pocit ze matovic ak by sa dostal do vlady, nebude taky isty ako zvysok co je tam teraz ? ja nie
Matovicova firma za poslednych 5 rokov zarobila 7 milionov eur cisteho. Neviem predpovedat ako by sa zachoval, ak by bol vo vlade, ale mam pocit, ze prave on je jednym z mala, ktorym nejde o kradnutie. Ako sam povedal Matovic v rozhovore, on nechce byt lidrom opozicie, nechce byt ani premierom, chce byt len tym, ktory cisti politiku a chce spravit nieco pre ludi na Slovensku. Mystique, vies co za da kupit za 7 milionov eur? Napriklad 82 bytov v cene 85 000 eur, ktore ti pri mesacnom najme 350 eur vynesu 28 700 eur mesacne (alebo inak povedane 344 400 eur rocne). Potreboval by niekto s takymto prijmom kradnut? To je prijem, ktory ti otvori cestu do biznisu hocikedy. Pripadne si mozes kupit budovu alebo ju postavit a prenajimat, mozes postavit byty a popredavat, moznosti je vela.
krasna uvaha... to znamena ze fico a spol su zobraci lebo kradnu, ze? j&t a penta su na pokraji krachu, preto chudaci robia co sa da aby sa udrzali...heker napísal:Potreboval by niekto s takymto prijmom kradnut?
sa zobud.
trochu naivna predstava, ale polozim otazku inak, ked ma niekto 7 milionov euro cisteho zisk za 5 rokov (o ktory sa bude musiet predsa len podelit) a moze mat do 4 rokov co i len 10 nasobok tejto sumy (fico ma podla matovica skoro 100x viacheker napísal:Matovicova firma za poslednych 5 rokov zarobila 7 milionov eur cisteho. Neviem predpovedat ako by sa zachoval, ak by bol vo vlade, ale mam pocit, ze prave on je jednym z mala, ktorym nejde o kradnutie. Ako sam povedal Matovic v rozhovore, on nechce byt lidrom opozicie, nechce byt ani premierom, chce byt len tym, ktory cisti politiku a chce spravit nieco pre ludi na Slovensku. Mystique, vies co za da kupit za 7 milionov eur? Napriklad 82 bytov v cene 85 000 eur, ktore ti pri mesacnom najme 350 eur vynesu 28 700 eur mesacne (alebo inak povedane 344 400 eur rocne). Potreboval by niekto s takymto prijmom kradnut? To je prijem, ktory ti otvori cestu do biznisu hocikedy. Pripadne si mozes kupit budovu alebo ju postavit a prenajimat, mozes postavit byty a popredavat, moznosti je vela.
PS: na zaver, pre vsetkych co sa do mna sthili obut skrz fica, naprilad heker, ktory si chce kupit jaguar a ani netusi odkial to ma motor- ja som fica nikdy nevolil a ani nebudem
PS2: ak ma ten jaguar ten diesel naozaj z fordu, vyhol by som sa mu oblukom, poznal som dvoch ludi s tym motorom, co mali modeo combi a tie auta chodili viac na nudzovy rezim ako normalne
PS3: jediny saso ktory tu je, je momentalne heker, lebo nam vsetkym vymyva hlavy o tom, ako nas vsetkych matovic spasi jeho nahravkami s prochadzkom...
-
ancikrista
Light Star
Veru, je to v skutočnosti naozaj takheker napísal:To, ze na to poukazal nas neposunulo nikam. Pretoze v prvom rade na tom pracuju organy cinne v trestnom konani, ktore vec posuvaju prokurature. A ta to krok za krokom zastavuje, kauzu za kauzou. A ked uz sa nieco dostalo pred sud, tak zasiahol specialny alebo generalny prokurator, pripadne namestnik, ktory kauzu zastavil. Tak ako to bolo pri zacani trestneho stihania v pripade korupcie clena strany Smer niekde v Kosiciach, tak ako sa zamietol Paska pod koberec, tak ako sa zabudla obvinit Zmajkovicova zo Smeru pri kupe CT v Piestanoch (zvysnych 8 ludi obvinili), tunel Doprastavu a Vahostavu, dotacie pre Duslo Sala (A.Babis) milionove zakazky pre kamaratov Remetu + Poora + Sirokeho + Vyboha a kopu dalsich ludi. Skoda o tom vobec pisat. Ved vsetko zohnal a vybavil Fico vlastou hlavou. Tu si mozes precitat k Ficovi - http://vlastnouhlavou.tumblr.com/ Ale vratim sa spat k tomu Matovicovi. Ale dam to na novy odsek.
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2015, 14:29)
Čistý drist, vidno, že sa nerozumie do politiky, keď si nevidí pomaly ani do topánokmystique napísal: trochu naivna predstava, ale polozim otazku inak, ked ma niekto 7 milionov euro cisteho zisk za 5 rokov (o ktory sa bude musiet predsa len podelit) a moze mat do 4 rokov co i len 10 nasobok tejto sumy (fico ma podla matovica skoro 100x viac), nieje to dostatocna motivacia na zmenu v spravani ? ja myslim ze ano... vies co sa da kupit za 700milionov euro ? mohol by si mystiquemu dat postavit nejaku vilu na stranach za pol miliona eur a dalsieho polmiliona mu dat na dve poriadne kary a stale by si mal 699 milionov na vlastne potreby, za ktore by si si kupil skoro 8 200 bytov v cene 85 000eur a pri mesacnom najme 350e by ti vyniesli 2 807 000euro mesacne alebo inak povedane 34 444 000 rocne
PS: na zaver, pre vsetkych co sa do mna sthili obut skrz fica, naprilad heker, ktory si chce kupit jaguar a ani netusi odkial to ma motor- ja som fica nikdy nevolil a ani nebudemvlastne som volil iba raz v zivote a to bolo pred 13timi rokmi,... lebo ani nieje koho, ale rad by som sa pozrel na matovica po 4 rokoch vladnuceho obdobia, ako by to pocistil a hlavne, aky by bol cisty on sam...
PS2: ak ma ten jaguar ten diesel naozaj z fordu, vyhol by som sa mu oblukom, poznal som dvoch ludi s tym motorom, co mali modeo combi a tie auta chodili viac na nudzovy rezim ako normalne
PS3: jediny saso ktory tu je, je momentalne heker, lebo nam vsetkym vymyva hlavy o tom, ako nas vsetkych matovic spasi jeho nahravkami s prochadzkom...
Financne skupiny nevedia co od radosti a hrabu kolko sa da. Nejedna kauza sa spaja s nimi a nikomu to neprekaza. Aka financna kauza sa spaja s Matovicom alebo OLaNO? Aby sme nehovorili len o Matovicovi, uvediem aj dalsiu stranu a tou je SaS. Aka kauza ohladom financii alebo kurupcie sa spaja s SaS? Pozrite sa na kauzy, ktore ma za sebou taka Siet. Siet este nie je ani vo vlade, ani v parlamente a maju nejeden skandal za sebou - financovanie strany, prezidentska kampan, Prochadzka pol na pol, Hrnciar, sef vedenia v Ziline. Kolko skandalov ma na krku napriklad Lipsic? Kto bojuje otvorene a vsetkymi moznymi legalnymi prostriedkami proti korupcii a zlozinu? Myslim, ze jedine Lipsic. Pre mna su do volieb len dve strany, ktore som ochotny volit a do spojencov OLaNO+Nova alebo SaS. Momentalne je podla prieskumov SaS mimo parlamentu, takze moj hlas je pravdepodobne jasny. Radsej budem volit niekoho, kto je uplne cisty ako niekoho kto ma skandalov za sebou viac ako chodi ludi na slovensky futbal.
-
ancikrista
Light Star
veru, keď raz, tak celý život sa to s človekom ťaháheker napísal:Financne skupiny nevedia co od radosti a hrabu kolko sa da. Nejedna kauza sa spaja s nimi a nikomu to neprekaza. Aka financna kauza sa spaja s Matovicom alebo OLaNO? Aby sme nehovorili len o Matovicovi, uvediem aj dalsiu stranu a tou je SaS. Aka kauza ohladom financii alebo kurupcie sa spaja s SaS? Pozrite sa na kauzy, ktore ma za sebou taka Siet. Siet este nie je ani vo vlade, ani v parlamente a maju nejeden skandal za sebou - financovanie strany, prezidentska kampan, Prochadzka pol na pol, Hrnciar, sef vedenia v Ziline. Kolko skandalov ma na krku napriklad Lipsic? Kto bojuje otvorene a vsetkymi moznymi legalnymi prostriedkami proti korupcii a zlozinu? Myslim, ze jedine Lipsic. Pre mna su do volieb len dve strany, ktore som ochotny volit a do spojencov OLaNO+Nova alebo SaS. Momentalne je podla prieskumov SaS mimo parlamentu, takze moj hlas je pravdepodobne jasny. Radsej budem volit niekoho, kto je uplne cisty ako niekoho kto ma skandalov za sebou viac ako chodi ludi na slovensky futbal.
mystery, využívaj viac svoj potenciál ! ! !mystique napísal:to ze niekto na nieco poukazuje je krasne, ale kde nas to posunulo ? mas pocit ze matovic ak by sa dostal do vlady, nebude taky isty ako zvysok co je tam teraz ? ja nie
ancikrista, ty patolizac... ty mas co najmanej hovorit o nejakom potenciale, staci si precitat tvoje posledne tri posty v tejto teme a nevidim tam ziadny
-
javatar
Hardcore addict
Matovic je sice saso a moj hlas mat nebude ale IMHO tam kvoli peniazom nie je.
Vybudoval uspesnu firmu a nieco o biznise vie takze mu je jasne, ze takto sa k velkej moci nedostane. Plus to najdolezitejsie - nema vlastne ovecky pod kontrolou. A to je uplna nutnost k tomu aby mohol efektivne kradnut zo statneho rozpoctu...
Vybudoval uspesnu firmu a nieco o biznise vie takze mu je jasne, ze takto sa k velkej moci nedostane. Plus to najdolezitejsie - nema vlastne ovecky pod kontrolou. A to je uplna nutnost k tomu aby mohol efektivne kradnut zo statneho rozpoctu...
Tak tak, nenapadaju ma kauzy okolo Olano a SaS.
Pri SaSke sa hovori o SaSanke a o Liberalnom dome. Obidve podla mna kauzy ani neboli, stat pri nich o nic neprisiel. Celkovo pocas Radicovej vlady "zlepenca" ma napada jedine predaj platiny + Danovy urad okolo SDKU. A to je tak vsetko. Pricom strata pri tej platine je uplne smiesna v porovnani s desiatkami inych kauz - cim ju samozrejme neospravedlnujem, len su mi smiesny ludia, ktori volia SMER, pripadne teraz SNS. Nikto ma nepresvedci o tom, ze to nie su jednoduchsi ludia, ktori nevidia suvislosti.
Este OT pri Matovicovi - nasa rodinna znama byva v panelaku spolu s nim, co sa mi zda dost cudne. Keby som mal take peniaze, nebyvam v panelaku (ani v novostabe panelaku) ale v nejakom peknom domceku aby som mal klud, kedze napriklad taky Matovic ma urcite vela neprajnikov.
Pri SaSke sa hovori o SaSanke a o Liberalnom dome. Obidve podla mna kauzy ani neboli, stat pri nich o nic neprisiel. Celkovo pocas Radicovej vlady "zlepenca" ma napada jedine predaj platiny + Danovy urad okolo SDKU. A to je tak vsetko. Pricom strata pri tej platine je uplne smiesna v porovnani s desiatkami inych kauz - cim ju samozrejme neospravedlnujem, len su mi smiesny ludia, ktori volia SMER, pripadne teraz SNS. Nikto ma nepresvedci o tom, ze to nie su jednoduchsi ludia, ktori nevidia suvislosti.
Este OT pri Matovicovi - nasa rodinna znama byva v panelaku spolu s nim, co sa mi zda dost cudne. Keby som mal take peniaze, nebyvam v panelaku (ani v novostabe panelaku) ale v nejakom peknom domceku aby som mal klud, kedze napriklad taky Matovic ma urcite vela neprajnikov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uvidime. Dostalo sa mi do uska, ze vraj skumanim servera Matovica sa potvrdilo, ze tie zlavy boli v inzercii udajne skutocne 90 percent. Neviem, ze ci je mozne to povazovat za podvod na DPH alebo nie, cas ukaze. Zatial sa vraj caka s tym co bude dalej, pretoze konatelkou je jeho zena a tam hrozi 6-12 rokov. Je daleko od volieb, Matovic este moze stekat ako besny pes, preto je kauza zo servermi stale v zalohe. Tiez sa na Siet a Hrnciara maju v koncom januara az zaciatkom februara vytiahut kauzy, ktore im dost uskodia a zaroven na oplatku 2-3 kauzy na Smer. Tiez bude stat Bugar proti Smeru, ale nakoniec pojdu spolu do vlady. Pisem to sem preto, pretoze je koniec septembra a bude zaujimave sledovat, ze ci sa tento scenar naplni najblizsie mesiace cez zimu.
-
ancikrista
Light Star
Fico len všetko zakrýva 
Ancikrista, si clovek bez nazoru, bez vlastneho pohladu. A nie si administrator, takze tu nevyplakavaj a nevyhrazaj sa. Ked nemas co napisat k tejto teme, tak sem ani nepis. Tie tvoje citacie nazorov inych z komentarom, ze suhlasis, su smiesne. Bud mas vlastny nazor alebo si oznacovany za sasa a patolizaca.
-
Solo_Kamen
King
Týmto zahajujem maratón predvolebnej tvorivosti
https://www.youtube.com/watch?v=uCfhfEl ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=uCfhfEl ... e=youtu.be
Nikdy by ma nenapadlo, ze to ma nieco spolocne so stranou SKOK. Tiez by ma nenapadlo, ze ci ta reklama ma nejaky zmysel, lebo tie dristy na konci a nejasny koniec. Myslim, ze prve miesto v kravinach medzi reklamami je jasne. Este zabojovat moze Robert s tym ako dal vlaky zadarmo, (z)vratky za plyn a ine chobotiny.
-
Solo_Kamen
King
Musel som to uviesť... fair use
. A po menšej úprave je posolstvo toho spotu úplne jasné, si myslím