Lenovo VIBE Z2 pro / dual sim
-
###
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Lenovo VIBE Z2 pro / dual sim
Kto ma tento telefon prosim vas ? ja ho mam neceleho pol roka kupoval som ho z druhej ruky a som celkom spokojny, az na to ze neviem ci mu semtam preskoci koli nejakym bugom (softwerovo), alebo ci ide o to ze je trosku hrknuty zospodu(HW problem), to som si nevsimol ked som ho kupoval bola tma
Asi raz za tyzden priblizne na mi neda zvihnut hovor ked ho vytiahnem z vrecka, proste ci to robi aj vam. Nejde dvihnut, odblokovat stlacim bocny button prestane zvonit opatovnym stlacenim zase rozsvietim displej ale zas sa neviem dostat k tomu stisenemu hovoru, dozvoni a musim tam volat ja. Displej je myslim v poriadku skor to bude nieco so SW... poradze alebo napiste vase skusenosti na tento bombovy telefon, dakujem 
-
guess.whoo
Redeemer
Re: Lenovo VIBE Z2 pro / dual sim
ja s nim nemam problemy..nejaka aplikacia mi robila to, ze obcas nezhasol sam (hlavne v noci to bolo otravne
) ale inak som nepostrehol ziadny bug. Trochu mi chyba z LG tap to wake a tiez to, ze display nezhasne ked sa ne neho pozeram, ale da sa to prezit.
-
###
Novice
Dakujem za prispevok. Po par aktualizaciach uz je chod stabilnejsi. Ale aj tak ho dam asi reklamovat predajcovi. Vies mi poradit podobne velky stabilny telefon a hlavne dual sim ? Dakujem
-
cORP.
Addict
ja som s nim spokojny od januara, kazdopadne uz mi nevyhovuje android a chce to zmenu 
Preco ti nevyhovuje Andorid? Myslis, ze WP bude lepsi? Alebo radsej smer iOS? Co take tieto systemy ponukaju a v com su podla teba lepsie ako Android?
-
cORP.
Addict
nejdem sa tu vyjadrovat preco mi nevyhovuje android, smerom wp nejdem, idem prave do ios, jednoducho to tak je
Vsak napis tie dovody pre ktore ti nevyhovuje Android. Ci s Androidom sa zle foti pred zrkadlom a potom nemaju fotky na FB a Instagrame taky ohlas?
-
cORP.
Addict
to ze ty sa fotis na nejake socialne siete v kupelke je cisto tvoj problem, to ze si zanieteny zastanca zeleneho panaka je tvoja diagnoza, je cas na zmenu, dokaze to tvoj arasid pochopit ? nemam proti androidu nic, jednoducho je cas na zmenu to ti musi stacit, za rozsiahlejsiu odpoved mi zial nestojis, myslim si osobne ze je to kazdeho osobna vec aky system pouzivat bude nemyslis ?
To ci budes pouzivat aj staru Nokiu je mi uplne jedno. V prvom rade si pozri co si pisal vyssie, aby som ta citoval - ,,kazdopadne uz mi nevyhovuje android a chce to zmenu", takze ak si to pozorne precitas, tak pises, ze ti Android nevyhovuje. Ale nemas k tomu ziadnu odpoved, ani jeden argument, miesto toho si ma zacal urazat. V tomto pripade si myslim, ze je jasne, ze sa chces fotit pred zrkadlom a davat to na FB alebo Instagram.
-
cORP.
Addict
android mi nevyhovuje prave kvoli vyrobcom ktory ho do svojich zariadeni daju, aktualizacie ziadne, od verzie 5.0 je ta stabilita na podstatne horsej urovni, pri roznych vyrobcoch nedostatocna podpora, atd. uz si skopokojnucky ? ludi na fore naozaj zboznujem 
Pises ako ludi na fore zboznujes. Pritom ked si zacal pracovat v dakej firme pred tromi alebo styrmi rokmi s pocitacom, tak si tu bol 5x denne, aby si ziadal o radu pri rieseni problem s ktorym si si nevedel dat rady. A zrazu je uz z teba velky chlapec, ktory ludi na fore osocuje. Zabudol si na to cim si bol..... Co cakas s aktualizaciami telefonu, ak si kupis telefon typu Lenovo, ktory sa skor venuje notebookom ako mobilom? Ked chces aktualizacie, tak musis vsadit na lepsie telefony vo vyssej triede, aby si dostal aktualizacie. A pokial je software bezpecny a odladeny, tak nie je dovod na aktualizaciu. Rozdiel medzi Andorid v4 a v5 je pre mna viacmenej ziadny. Par vizualnych veci, par veci na pozadi, inak nic prevratne a nic co by som potreboval. Ked si to porovnam s Android v3, tak je to podobne. Preto nenahanam kazdu malu aktualizaciu. To, ze je podpora slaba je preto chyba vyrobcu, nie Androidu. Kup si Xiaomi a mozes sa tesit ich MUI nadstavbe s castymi aktualizaciami, to bude nieco pre teba. Alebo si myslis, ze Apple pravidelne aktualizuje iOS zariadenia? Asi ta sklamem, ale iOS nema take caste aktualizacie ako si myslis.
-
cORP.
Addict
Je to tvoj nazor, ty si tiez vyrastol a co ja preferujem ti moze byt ukradnute, nevravim ze pohrdam ludmi na fore, ja sa skor smejem z podaktorych ktory vyslovene idu do nejakej prestrelky nazorov ako ty, zjavne sa ta velmi dotklo ze idem zmenit platmformu, to ake telefony som mal nemozes vediet , ratam najvyssie rady od sony samsungu htc a tak dalej, ja som slusne informoval len o tom ze moje lenovo je na predaj a ze idem do iphonu ,preco to tak je ta naozaj zaujimat nemusi a co sa tyka telrfonov poucujes nespravneho neboj, to ze si pozeras temy a problemy z pred 5 rokov je trapne, forum je o tom poradit a nie sa tu hadat ci je lepsi android,bb,ios alebo wp, je to detinske
Mne je uplne jedno aky ty budes mat telefon, kludne si kup aj tri iPhony a maj ich vsetky vo vrecku. Mne islo o tu podstatu ktorou si sa snazil akoze argumentovat, ze ti Android nevyhovuje a pritom si tu uviedol smiesny dovod v podobe malo aktualizacii. Neviem co ty chces poradit v tejto teme, chces iOS a tam nemas na vyber, bud si kupis iPhone 6, 6S, 5 alebo nieco starsie.
-
cORP.
Addict
zakladatel temy : mam telefon skoro rok, rovnake problemy zial pocitujem aj ja, nemoznost prijat hovor sa ale ukazuje ako problem sw od lenova nakolko ani na modely vibe x2 to obcas presne rovnako nefunguje, niekedy nejde zapnut displej power tlacidlom, pomoze len restart dlhsim podrzanim power tlacidla, problemy sa zacali objavovat po update na android 5.0.1 lollipop, pokial ti to bude robit nadalej skus spravit downgrade na 4.4, na forach ktore sa tym zaoberaju su navody musis pozriet.
test - prave aj kvoli takymto problemom opustam android, neber to ako hate na tvoju osobu ale zacal si na mna trocha arogantnym stylom, nemam to rad, nefotim sa zasadne a uz nie vobec v kupelni, mne je jedno ake logo mam na telefone nech je to aj zoppo alebo iny cinan, jednoducho som uz starsi, nepotrebujem sa uz babrat z launchermi, upravami, rootmi aby mi telefon dokazal fungovat, proste vyskusam apple, ked ma neoslovi po roku predam a zoberem co bude v tej dobe pre mna najidealnejsia volba to je cele, vravim mal som zatial spomedzi androidov vzdy len highedny, najspolahlivejsie mi prislo len sony.
test - prave aj kvoli takymto problemom opustam android, neber to ako hate na tvoju osobu ale zacal si na mna trocha arogantnym stylom, nemam to rad, nefotim sa zasadne a uz nie vobec v kupelni, mne je jedno ake logo mam na telefone nech je to aj zoppo alebo iny cinan, jednoducho som uz starsi, nepotrebujem sa uz babrat z launchermi, upravami, rootmi aby mi telefon dokazal fungovat, proste vyskusam apple, ked ma neoslovi po roku predam a zoberem co bude v tej dobe pre mna najidealnejsia volba to je cele, vravim mal som zatial spomedzi androidov vzdy len highedny, najspolahlivejsie mi prislo len sony.
-
guess.whoo
Redeemer
je zaujimave ako to niekomu funguje a niekomu nie. ja som ho kupoval od ruky. predchadzajuci majitel hovoril, ze maval podobne problemy tak ho dal reklamovat a vymenili mu kus za kus. na mojom teraz ide vsetko dobre. v sim 1 mam swan a v sim 2 mam O2. swan siet niektore dni vypadava aj kazdych 10 sekund, ale myslim si, ze je to chyba siete, lebo ked som si tam zalozil sluzobnu simku od telekomu tak ziaden vypadok nebol.
okrem toho nemam ani jeden problem s telefonom, ziadne lagy ani nic podobne a mam ho prepnuty na lenovacky android
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2015, 15:10)
takze je vysoko pravdepodobne, ze vlajkova lod lenova z pred roka nedostane update na android 6.
nieze by ma to mrzelo, ale skor prekvapilo
okrem toho nemam ani jeden problem s telefonom, ziadne lagy ani nic podobne a mam ho prepnuty na lenovacky android
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2015, 15:10)
takze je vysoko pravdepodobne, ze vlajkova lod lenova z pred roka nedostane update na android 6.
nieze by ma to mrzelo, ale skor prekvapilo