zmena prace

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zmena prace

Príspevok od používateľa Runes »

Cafte, chcem sa spytat ako ste na tom ostatny. Co chvila budu 3 roky mojmu nastupu do aktualnej prace, je to moj prvi TPP uz na dobu neurcitu. Pracujem ako vyvojar/programator v metrologii, proste riesim problem zakaznika pripadne vymyslam nove meracie zariadenia ktore rovno aj kodim(e). Uz asi 2 mesiace mam total burnout ale niev zmysle ze by som stratil tvorivost ale skor zaujem. Ked daco robim pre seba tak uplne pohodicka vsetko vymyslim ale jak dojdem do prace a zacnem pracovat na projekte brutal nechut a musim vyslovene bojovat sam so sebou aby som vymyslel len blbe ukladanie screenov pri merani. Mavate tiez taketo stavi v praci alebo prinutilo vas daco taketo zmenit pracu ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: zmena prace

Príspevok od používateľa mirak2 »

ak prides domov z prace, kde musis pracovat hlavou a ides si robit vlastny projekt, opat hlavou, tak si tvoje telo ani mysel neoddychne nikdy poriadne. toto zvladne len malo ludi a tiez si myslim, ze dlhodobo sa takto fungovat neda. preto ked mi nejaky programator povie, ze medzi jeho konicky patri programovanie, tak len facepalmujem. ja som to mal podobne, ked som robil diplomovku a zaroven som chodil do prace, na diplomovke to celkom islo, ale v praci som mal mizernu produktivitu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Umna je taketo vyhorenie priblizne v 3-4roku vo firme. Vtedy vacsinou menim firmu a je to zas nakus do pohody :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm takze soviet si asi na tom rovnako :D
a mirak2 je rozdiel medzi programovanim a programovanim :D ja doma neprogramujem len ked si chcem daco ulachcit ale ide o to ze doma daco taketo potrebujem obcas a som schopny to proste doslovne vytahnut s palcu bez dakych problemov. Inak doma riesim uplne ine veci, pocas skoly som sa venoval zachranarstvu a odkedy pracujem venujem sa zachranarskej kynologii cize ja dojdem domov a pracujem so psom pripadne aktualne vyrabam arcade cabinet cize sa babrem s drevom :D cize nie som ten typ co by doma neprepol do ineho rezimu. A programovanie teda moje hobby urco neni skor sa mi to len lubi ze viem aj to lebo celu mladost do mna tato hucal ked som sa hral na PC ze keby som radsej programoval a furt nosil clanky o selijakych programatoroch co zarobili miliony, v tej dobe to slo lahko :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

A čo plat ? Nebude to ním, že proste niekde podvedome si nespokojný tak preto aj tá nechuť ? :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ne to sme sa dohodli v januari to je ok :D dokonca aj odmeny nedavno boli ale zmena ziadna :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ja menim poziciu po max 2 rokoch, netreba menit firmu, mozno staci pozicia
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ja tu nemam moc kam ist :D lebo na vyvoji sme 4, na obchodaka sa teda necitim :D a potom su tu len chalani co meraju a to je tak ze z mesiaca su doma tak 5 dni
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pokojne pracu zmen, nie je to ziadna hanba
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nekodis len tak nahodou National Instruments ? :|
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:D hej hej mimo ineho :) neni to jedine ale je to z velkej casti, co si daky moj kolega z vedlajsej kancelarie :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Runes napísal::D hej hej mimo ineho :) neni to jedine ale je to z velkej casti, co si daky moj kolega z vedlajsej kancelarie :D
Tvoj sef :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ten bohuzial neni :D ten odisiel zaciatkom roka a odvtedy sme bez sefa :D tiez jeden s dovodov preco to tu je jak to tu je
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mas odlozene dake peniaze? Ak ano, tak daj vypoved, mozes si aj oddychnut bez prace a potom najdi nieco nove. Ci neuvazujes nad tym?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mam narok na podporu to je zaklad :D a vypoved znamena ze tu aj tak budem musiet 3m sediet
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vyzera to, ze uz si viac, ci menej rozhodnuty, ze odist chces. Tak co ti brani? Vies, v com si dobry. Otvor LinkedIn, Profesiu a hladaj to, co by ta bavilo. Uz nie sme v casoch, kedy clovek vo firme musel aj zomriet. Trh je velky, ponuka aj dopyt taktiez, treba si len vyberat.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Znamena, ale nemusi to znamenat. Mozno sa dohodnes a pustia ta po mesiaci, za ten mesiac to mozes viacej flakat, viacej sa venovat psom alebo inym zalubam. Tiez si mozes hladat inu pracu alebo sa len tak poflakovat.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Alebo sa porozpravaj s neexistujucim sefom o preorientacii. Alebo sa rovno stan ty tym sefom :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nie som uplne rozhodnuty ale speje to k tomu :D a dohodnut huh to bude tazke ono kym nasli mna sa napotili a kym sme nasli dalsieho tak to trvalo skoro pol roka. Sme tu 4 jeden co tu je dlhsie ako ja je v tom celkom doma potom som ja dalsi je tu 3 mesiace je sikovny ale je tu 3 mesiace a jeden je tu sice rok ale ten ani netusi co tu vlastne robime , on chce furt len Ccko takze robi dake kniznice co potrebujeme ale inak je nepouzitelny. Cize moj odchod by znamenal ze im tu ostane jeden plnohodnotny clovek na tvorbu. O servise ani nevravim kedze softy ktore som spravoval ja viem len ja :D ja som to zdedil od ineho kolegu co siel prec pred rokom a pol, vedel to este ten sef ale ten uz tu teda neni. Ako ja to tu mam rad len proste mam KOPR aktualne :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hmm, a nenapadlo ta napriklad zobrat si mesiac neplateneho volna na rozmyslenie? Potom sa vratis a bud dobre, alebo bude furt nahovno, tak das vypoved...
Napísať odpoveď