Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa mystique »

robo sa skor bude pozerat dopredu, a kampan zalozi natom, ako je proti pristahovalcom, ako nas bude chranit a preto je potrebna silna a jednotna koalicia.... a na tom ako dokaze vyskakovat voci unii... sam vie, ze tymi vlakmi az taku slavu nezozal ako cakal
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ake je to posolstvo?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

že ked debil z cvikačkami príde k bombe a začne len tak prestrihávať drôty, tak ju odpáli :smt006 . Keď to pojmeme abstraktnejšie, tak je to práca politika v kocke.
EDIT: pre porozumenie, ak by to niekto komentoval pez prehratia úplne do konca.... v dvadsiatej piatej sekunde je prekvapenie, nejedná sa o pôvodné reklamné video.

EDIT: gramatické opravy, klávesnica v zlej kondcii :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nemam predplatne, ale aj ta tretina ci polovica clanku mi staci na to, aby som ho poslal k psychiatrovi, aby ho dobre vysetril. Smer ani ziadna ina strana sa Chmelara neboji, je to komicka osoba z ktorej sa smeje nejedna strana a ta jeho strana Sen, ak ju vobec zaregistruju, tak nedostane ani pol percenta. Moze akurat snivat o 10 percent, hlavne po tych jeho politickych analyzach, nazoroch na Rusko, Ukrajinu, USA a tak dalej. Skoda k tomu nieco pisat, staci sa nad tym len zasmiat a ist dalej.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

heker napísal:Skoda k tomu nieco pisat, staci sa nad tym len zasmiat a ist dalej.
Alebo skoda uz len citat...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vidim tam vizie, ale bez realnych krokov, ziaden konkretny ekonomicky/pravny program, etc
okrem toho, ako som uz spomenul, nema sancu uz len kvoli casu do volieb
heker
Redeemer
Redeemer

Ake vizie si prosim ta videl v Chmelarovi?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

vizia prebratia volicov birmovancovi...no aj ta sa rozpadava http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/chm ... udi-930405
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

je to síce staré, ale aj to dôkaz aký je SMER svinský: http://bratislava.sme.sk/c/5126497/smer ... ajana.html

//autoeditácia príspevku (14 Okt 2015, 16:31)
neviem no, mne to je osobne úplne jedno, či z troch politicky najlepších strán bude predsedom vlády Procházka, Sulík či Matovič, dôležité je ako hlavná vec, že najvyšší čas ten Fico odtiaľ odíde, lebo sa ani dýchať denno-denne nedá
osobne by som volil najmä Matoviča, pretože mám rád čistých ľudí, no budem musieť dať Radka, lebo podľa predvolebných preferencií je práve on hneď za Robkom Fickom, tak aj keď by som veľmi rád dal Igora, no načo budem dávať Matoviča, keď on je práve až pri tých posledných, čím týmto totálne nič nevyriešim, aby nahradil Robka a keď dám Rada, tak sa aspoň zvýši šanca, aby Robik už čím skôr odišiel

//hojko: Obrazok vymazany, v troch temach je hadam aj moc.
heker
Redeemer
Redeemer

Panko bez vlastneho alias ancikrista, s tvojou teoriou to daleko v zivote nedotiahnes, mozno tak smetiar, v lepsom pripadne obycajny murar alebo miesac malty+nosic lopaty+otvarac vreciek cementu. Pocuj sem, preco chces volit Prochazku, skus mi uviest 6 dovodov a tiez mi uved v com je Prochazka lepsi, v com vidis jeho silne stranky a v com slabe stranky. Ja po precitani odkazov, ktore padli v teme o Prochazkovi urcite cloveku ako on, za ktorym stoja sponzori, divne kauzy, ludia bez chrbtovej kosti, tak takym hlas nedam. Clanky si mozes precitat tu - strana-siet-radoslav-prochazka-t189750.html
ancikrista
Light Star
Light Star

heker napísal:Panko bez vlastneho alias ancikrista, s tvojou teoriou to daleko v zivote nedotiahnes, mozno tak smetiar, v lepsom pripadne obycajny murar alebo miesac malty+nosic lopaty+otvarac vreciek cementu. Pocuj sem, preco chces volit Prochazku, skus mi uviest 6 dovodov a tiez mi uved v com je Prochazka lepsi, v com vidis jeho silne stranky a v com slabe stranky. Ja po precitani odkazov, ktore padli v teme o Prochazkovi urcite cloveku ako on, za ktorym stoja sponzori, divne kauzy, ludia bez chrbtovej kosti, tak takym hlas nedam. Clanky si mozes precitat tu - strana-siet-radoslav-prochazka-t189750.html
pozri sa, nebudem sa s tebou hádať, lebo nemám na to čas, ale jedno si pamätaj, pomaly ďalej zájdeš a to vyjadrenie že operátor, smetiar a pod., tak väčšinou práve taký ľudia majú jednotvárny názor ako máš práve ty teraz, že len aby bolo to alebo to, ale úspešnejší sa vyjadria skôr diplomaticky či sa snažia trochu aj problém rozanalyzovať, aby sa aspoň trochu dostal reálne aj vpred, ako len reči, že ja by som si kúpil, hej, kúpil, kúpil, toto chcel tamto chcel, ale niekto si aspoň niečo kúpil a nie že len len žeby si kúpil

takto, áno, tiež fandím skôr Matovičovi v mene obyčajných ľudí, pretože je to dôveryhodnejšie, no ako chceš dokázať aby bol Igi hneď za Robkom, keď je pomaly ako posledným a pred ním ešte kopec ako SaS, KDH + s Radkom na začiatku
potom ak vážne chceš, aby bol Igor do marca hneď za Robkom tak aj rob niečo preto, aby si to aspoň nejako dosiahol, keďže tak ako má každý iné chute na jedlo, tak aj každému osobne vyhovuje tiež iná politická strana, tak vidíš, že život nie je vždy čierna alebo biela
tak rob nejaké predvolebné kampane za OĽaNO alebo nejako sa ich snaž verejne podporiť, aby to tak bolo

hlavným základným cieľom je, aby sme sa zbavili Miškovho taťuľa, tak vždy lepšie aspoň Rada, ako voliť Matoviča a zas mať Fica, či radšej tak ? Vždy lepšie vrabec v hrsti ako holub na streche
Nemysli si, že len tak ti budú v živote padať holuby, že bude, čo len si zmyslíš, preto treba zmýšľať aj trochu reálnejšie, lebo vážne, čo vyriešiš ??
Jednoducho Matovič je ešte vždy a vždy ešte ďaleko, aby bol medzi prvými ako Rado a pochybujem, že za 6 mesiacov predbehne čo i len dvoch, takže čo sa dá robiť, keď tiež by mi bol najideálnejší ten REGION PRESS, no ale čo, keďže SIEŤ so zbierajúcimi sa podpismi je jednoducho vpred, tak čo . . .
A navyše na Slovensku je to vždy tak, že nikdy sa nezhodneme na jednom, ale vždy sa budeme rozhodovať, že každý sám za seba, tak vidíš, že čo teraz s tým

//autoeditácia príspevku (14 Okt 2015, 23:43)
a aj tak, keď som si pozrel Svetluškinho Robuľka, aký ma vysoký stĺpec a ostatný len také omrvinky oproti nemu, tak aspoň keby sa tie omrvinky spojili na Rada, aby mal tým pádom vyšší stĺpec ako Milkin Ficuľko
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Mňa len zaujima jedna vec... prečo strany, ktoré v sa v poslednej dobe zaobišli bez väčších kaúz sa potácajú okolo hranice zvolitelnosti alebo hlboko pod ňou. A prečo nejaký trulo, ktorý má kopu kaúz hned ako vytiahne polku nosa na verejnosť má 12% ? Možno, že sa zvýšil objem drog na čiernom trhu alebo neviem, ako si to mám vysvetliť.

Ďalšia možnosť je, že tieto strany začaly, podobne ako HZDS/SMER využívať získavanie popularity na náboženskom princípe ( pričom títo politici sú týmto božstvom), ako som nedávno spomínal. To, že túto taktiku zvolila väčšina strán je alarmujúcim signálom poklesu uvedomelosti a inteligencie slovenského národa.

Ostal som sentimentálny, takže sa pred spaním trocha rozpíšem. Moja generácia zažíva fatálny prepad záujmu o celospoločenské dianie. Blbé na tom je, že tento trend začínam pozorovať už aj sám na sebe :!: Už je to tak neprehladné, že drvivá väčšina politológov buď vôbec nevie, čo sa vlastne deje alebo v horšom prípade predstierajú že áno a tým pádom zavádzajú a mlžia.

Skupiny oligarchov nám už predhadzujú ako na bežiacom páse svoje nové tváre v ministraničkách a už iba čakajú, kedy sa niektorá uchytí aby nahradila súčasného neobmedzeného vládcu. Ako sa v tejto spleti má vyznať človek, ktorý radšej bude študovať, prípadne bude makať 16(!!!) hodinové smeny aby sa udržal pri živote a odložil si nejaké drobné na svoje dalšie vzdelanie, aby sa vymanil z toho zničujúceho kolotoča, ktorý nám pripravili, nebudem špecifikovat kto aby sa to tu nestrhlo na další konšpiračno-mainstreamovo-lavicovo-pravicový shitstorm(rozumej búrku sračiek).

Nebudem špecifikovať zo zrejmých dôvodov následkom chorej politiky niektorých psychopatov sú firmy, ktoré najmú na nekvalifikovanú prácu človeka, ktorému po 3 mesiacoch práce, počas ktorej nahrabe 50-100 hodín nadčasov, ktoré mu v živote nikto nepreplatí. Následne zamestnancovi vytečú nervy, pošle zamestnávatela do preč a radšej bude ďalšie 2 mesiace doma žrať suché rohlíky. Niektorí z vás by radi generalizovali, že je to chyba tých ludí, že sa neučili a nenašli si lepšiu prácu, ale niektorí mali na začiatku zlú finančnú situáciu a nemohli si dovolit vydržiavat sa 5 rokov na výške rodičmi.

Je to velmi ťažké niektoré divadlá týchto šaškov(nie je narážka na stranu SAS) prehliadnuť a zvoliť si správne. Preto sa JA osobne teraz rozhodujem pre to, že moje stanovisko k volbám 2016 ostane presne také aké teraz je, svoj názor mi nič nezmení aj ked by môj kandidát zavraždil boha osobne a budú to na dlhý čas posledné voľby, ktorých sa zúčastním. Rozhodujem sa takto preto, že všetku energiu teraz venujem získaniu vzdelania, ktoré mi umožní vyhnúť sa týmto továrniam na psychiatrických pacientov a pokiaľ možno utiecť do krajiny, kde nevládne diktátor, respektíve štátostrana.

Tieto voľby budú aj tak zrejme posledné. Buď z toho dôvodu, že ústavný výbor strany začne demokraciu okliešťovať tak, že už ich z parlamentu nevyženú ani roxormi(policajné zložky ochránia), alebo pre to, že záujmové skupiny budú predvolebné divadlá režírovať tak dôkladne, že výsledky volieb nebudú mať žiadny význam. Ak to neskončí vygumovanou masou ako v Severnej Kórei, tak si velmi rád pôjdem niekam hodiť zápalnú flašu niekomu do okna jeho krásnej dvojposchodovej vily.

Táto spoločnosť je mi už s prepáčením u zadku a ja už nebudem hádzať hrach na stenu. Možno svoj názor zmením ale teraz budem tráviť 5-6 rokov v blaženej nevedomosti. Vlastne, môže to byt celkom fajn pocit :)

P.S. Budem voliť SaS, nebudem špecifikovať konkrétnych ľudí, ale sú to tí, ktorí buď pomohli odhaliť pozadie niektorých vyslovene hnusných zverstiev istých skupín oligarchov, alebo nekradli a zároveň si v hlasovaniach, ktoré som mal čas si odsledovaŤ nenakadili do úst. V parlamente sú takí traja, dalšieho zakrúžkujem náhodne, nech má niekto radosť.

A za to, že som takto dlho znova ostal hore sa znova nebudem mať rád :)
heker
Redeemer
Redeemer

ancikrista - Ty si taky uboziak, az to pekne nie je. Je mi ta ludo uz pri citani toho co si napisal. Pises tu ako velky guru, skoro ako keby si bol Saman z pesnicky od Kabatu, ako keby si bol Boh, ako keby si chodil s Ficom, Matovicom alebo Prochazkom na pivo. Oslovujes ich familiarne ako taky truhlik, az to je komicke. Skoda, ze si neuviedol ziadny dovod preco chces volit Prochazku, ziadne pozitiva ale ani ziadnu slabu stranku. Alebo je pre teba arugument vo vete, ze lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche? Toto je to cim chces argumentovat? Iba na toto si sa zmohol a nic ine? Ale ako povies, ak je pre teba lepsi vrabec v hrsti, tak dakujem pekne. Presne pre takychto uboziakov to tu vyzera tak ako to vyzera, pretoze su to ludia bez vlastneho nazoru, bez vnimania reality, uspokojuci sa s uplnymi hlupostiami a nepodstatymi vecami, ludia co nevnimaju kradnutie a milionove kauzy, ludom co zalepia oci vlaky zadarmo. Ale tie vlaky zadarmo platia vsetci, najma danovy poplatnici. Vsak ty si uplny chudak, tak ako som napisal, clovek bez vlastneho nazoru so skreslenym pohladom.

Solo_Kamen - Nejdem ti brat iluzie a nazor, len by som rad podotkol, ze ak mas vysoku skolu, tak to este nic neznamena. Mozno budes volit SaS alebo inych expertov na ekonomiku a reformy, ale vo vlade nie su a ani nebudu. Kto vie, ze ci budu v parlamente. Myslis si, ze ked sa s vysokou skolou zamestnas, ze ti bude lepsie? Pojdes pracovat a zamestnavatel bude platit pomaly take odvody ako je tvoj plat. Chces ist na zivnost? Chod, spamatas sa ked pride na platenie odvodov. Takze ak si myslis, ze ti skola pomoze a budes sa mat daleko lepsie, tak to az tak pravda nie je. Mozno si najdes miesto, moznost si najdes suprove miesto, ale mozno skoncis v McDonalde a budes rozdava hranolceky ako na beziacom pase. Kto vie, vsak nech ti to vyjde a mas sa dobre. No a preco ma Fico alebo neviem kto tolko percent? To nechapem ani ja, ze ci su ludia hlupi, hluchi alebo slepi. To iste Prochazka. Mozno sa niektore kauzy nedostali do televizie a novin, mozno sa len tak miernejsie popisali a tym to skoncilo, takze to beriem tak, ze ich volia najma dochodcovia, ludia bez internetu a neviem kto este. Fica volia babky za vlaky zadarmo, za bliziace sa vratky plynu. Prochazku asi ti, ktori chcu alternativu k Ficovi. Alebo potom skutocne neviem preco. Zial. Smutne.
ancikrista
Light Star
Light Star

heker napísal:ancikrista - Ty si taky uboziak, az to pekne nie je. Je mi ta ludo uz pri citani toho co si napisal. Pises tu ako velky guru, skoro ako keby si bol Saman z pesnicky od Kabatu, ako keby si bol Boh, ako keby si chodil s Ficom, Matovicom alebo Prochazkom na pivo. Oslovujes ich familiarne ako taky truhlik, az to je komicke. Skoda, ze si neuviedol ziadny dovod preco chces volit Prochazku, ziadne pozitiva ale ani ziadnu slabu stranku. Alebo je pre teba arugument vo vete, ze lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche? Toto je to cim chces argumentovat? Iba na toto si sa zmohol a nic ine? Ale ako povies, ak je pre teba lepsi vrabec v hrsti, tak dakujem pekne. Presne pre takychto uboziakov to tu vyzera tak ako to vyzera, pretoze su to ludia bez vlastneho nazoru, bez vnimania reality, uspokojuci sa s uplnymi hlupostiami a nepodstatymi vecami, ludia co nevnimaju kradnutie a milionove kauzy, ludom co zalepia oci vlaky zadarmo. Ale tie vlaky zadarmo platia vsetci, najma danovy poplatnici. Vsak ty si uplny chudak, tak ako som napisal, clovek bez vlastneho nazoru so skreslenym pohladom.

Solo_Kamen - Nejdem ti brat iluzie a nazor, len by som rad podotkol, ze ak mas vysoku skolu, tak to este nic neznamena. Mozno budes volit SaS alebo inych expertov na ekonomiku a reformy, ale vo vlade nie su a ani nebudu. Kto vie, ze ci budu v parlamente. Myslis si, ze ked sa s vysokou skolou zamestnas, ze ti bude lepsie? Pojdes pracovat a zamestnavatel bude platit pomaly take odvody ako je tvoj plat. Chces ist na zivnost? Chod, spamatas sa ked pride na platenie odvodov. Takze ak si myslis, ze ti skola pomoze a budes sa mat daleko lepsie, tak to az tak pravda nie je. Mozno si najdes miesto, moznost si najdes suprove miesto, ale mozno skoncis v McDonalde a budes rozdava hranolceky ako na beziacom pase. Kto vie, vsak nech ti to vyjde a mas sa dobre. No a preco ma Fico alebo neviem kto tolko percent? To nechapem ani ja, ze ci su ludia hlupi, hluchi alebo slepi. To iste Prochazka. Mozno sa niektore kauzy nedostali do televizie a novin, mozno sa len tak miernejsie popisali a tym to skoncilo, takze to beriem tak, ze ich volia najma dochodcovia, ludia bez internetu a neviem kto este. Fica volia babky za vlaky zadarmo, za bliziace sa vratky plynu. Prochazku asi ti, ktori chcu alternativu k Ficovi. Alebo potom skutocne neviem preco. Zial. Smutne.
pozri sa, povedal som vlastný názor, no ty tu len každému nadávaš a kritizuješ, lebo chceš, aby bolo všetko podľa teba, no jeden hlas neposunie Matoviča hneď za Fica, preto začni najvyšší čas robiť nejaké kampane v mene OĽaNO a prestaň tu vždy len kritizovať každého
zožeň si čísla na Mgr. Matoviča a dohodni sa s ním, aby to aj vyšlo ako si praješ práve Ty z cca 5 000 000 hlúpych Slovákov akým som podľa teba Ja, neskutočné ako tu nadáva ten sieťový PC, totálne žiadna empatie a kus, kus tolerancie voči ostatným :nono:
heker
Redeemer
Redeemer

Pre mna za mna si vol aj Paliho kapurkovu alebo alternativu tejto strany, mne je to sum a fuk. Ale ako som pisal vyssie, vies mi napisat aj realne argumenty k tomu, ze preco prave Prochazka? Lebo zatial jediny tvoj pseudoargument bol, ze je lepsi vrabec v hrsti. To jednoducho nie je arugument, to je komedia co predvadzas. Ja nepotrebujem robit kampan pre stranu, ci je to Smer, OLaNO alebo KDH.

Nemusis citovat moj prispevok pokial nan odpovedas a je hned na tvojim prispevkov, ja si pamatam co som napisal a neupravujem prispevky.
ancikrista
Light Star
Light Star

no, Procházku si tu nazval akože alternatíva Fica, no dobre, ty si chcel práve vedieť, že prečo práve on, že čo konkrétne ma k nemu tak privádza, takto, neprivádza ma k nemu pomaly nič, konkrétne to ani neviem opísať, no ja sa až tak nerozhodujem podľa toho, konkrétne ktorá strana má najmenej negatív, lebo tak ako každá vec, tak i každá spoločnosť ľudí nemá len svoje plusy, resp. pozitíva, no bohužiaľ v živote je to tak, že aj svoje mínusy, preto pozitíva SIETE ti až tak nepoviem, no čo môžem povedať, aj hneď, tak podstatne má menej negatív - mínusov, ako Robko, ktorý toho už naklamal a nahrabal s Jurkom Širokým toľko, že sa to nedá ani opísať, preto najpodstatnejšie je aspoň to, že sa zbavíme Robka a aspoň nová politická strana nebude tak škodiť, nebude mať toľko negatív pre dopad na Slovensko ako naše územie
jasné, Igor má ešte menej mínusov ako Rado, ktorý sa už v lete tiež chcel nejako nahrabnúť grošmi, no každopádne vždy lepšie ako Robko

No dobre, nechajme ten náš argumentatívny rozhovor už tak ako to je, lebo nevyriešime tým nič, no aby prekonal Smer sociálku, tak to by musela ešte sa pridať 2. polovica voličov, ktorý voliť nechodia, tak aj v tom je problém, lebo dôchodcovia tú ostali, sú čistý Fico-voliči a zbytok mladých je v zahraničí, keďže sú tam, tak problémy u nás ich už prestali trápiť a absolútne ich to už nezaujíma, keďže sa vysrali na Slovakiu a žijú len pre moderné typické Nemecko Mercelovej s Turkami, tak práve to je problém, že chýbajú na tú a Robko vyhráva

Neviem, mne je to úplne jedno, nech bude jak bude, len o čo mi ide v nasledujúcich voľbách ako hlavné, aby Robko najvyšší čas odišiel odtiaľ ako aj s celej politiky na tie svoje vysnívané Bahamy, o nič iné mi nejde len o to, s Robkovou prítomnosťou je tu nedostatok dôvery ako soľ, čiže asi len toľko odo mňa ako postoj a pohľad k nasledujúcim voľbám
heker
Redeemer
Redeemer

Cize ty nemas vlastne ani nazor na Prochazku, fakticky ani ziadny argument preco prave on. Si na tom ako v pesnicke od Karla Gotta v case 00:42, odkaz pridavam dole. Ty sa akurat tak ohanas tvojim schizofrenickym kamaratom z piva Robkom alias Ficom, ze ten uz toho dost nakradol, ze sa ho musime zbavit, ze nakradol aj so Sirokym. A toto dookola, nic ine. Absolutne nic ine cim by som podlozil Prochazku. Teraz ti uvediem argumenty, ze preco Prochazku nie - nevysvetlitelne financovanie prezidentskej kampane, inzercia bez blocku pol na pol, pozadie strany Siet v podobe martinskeho primatora Hrnciara a jemu blizkych osob, zilinsky predseda Siete a jeho ludia v Zilinskom kraji, financovanie byvalych firiem, nadacie a rodinkarstvo - odkaz od hojka tu post2187265.html#p2187265 a odkaz odo mna je hned podtym alebo je tu post2188811.html#p2188811 Za zmiensku stoji aj uver strany Siet so zalozenymi pozemkami Prochazku vo fiktivnej netrhovej hodnote, detektor lzi voci Matovicovi, arogantnost pri rozhovore pred prezidentskymi volbami, zastupovanie Penty na sude a i. Volit preto z mojho pohladu a podla mojho nazoru prave Prochazku, ze je to lepsia volba ako Fico, tak to ako preskocit prvu kaluz a skocit nohou do druhej kaluze.

Ono vo velkej miere nejde o to, ze je tam Fico, ale o tom, ze je to vlada jednej strany, da sa povedat, ze bez kontroly, maju vsetky funkcie okrem prezidenta, takze to tu tak aj vyzera.

Cas 00:42 - presne o tebe ancikrista!

//autoeditácia príspevku (18 Okt 2015, 22:22)
Hej ancikrista, dalsi dobry clanok o Prochazkovi, odporucam ti ho precitat pre otvorenie oci - http://www.poslednykriziak.sk/kosicky-p ... ku-5/1193/
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Osobne by som volila Belu Bugara, resp. Most-Hid (aj ked som zo severu Slovenska) hlavne kvoli jeho postoju k uteceneckej krize. Ostatni "praviciari" sa snazia odkukat populizmus od Fica a "argumentuju" videami z youtube. Ako, Siet a SaS je mensie zlo ako Smer, ale Bugar a Zitnanska su pre mna rozumni a konstruktivni politici, ktori su uz dlhsie na scene a stale su normalni. Teda ak nerozmyslam cisto pragmaticky, ze kto ma sancu sa dostat do parlamentu a pod., tak Most by som volila (aspon s pokojnym svedomim). Keby som bola v tom case na SVK.
heker
Redeemer
Redeemer

Skoda, ze prave menovany Bugar a vlastne aj Zitnanska su za Most.
Napísať odpoveď