Moja výška

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gabo10
Medium Expert
Medium Expert

Re: Moja výška

Príspevok od používateľa Gabo10 »

Súdiť celé masy cvičencov kvôli pár jedincom čo ja viem :? Ten prvý chalan mohol mať iný zlom na vysokej mohli to byť napr ženy a cvičenie bola pre neho len cesta ako sa ku nim dostať.Ty si to hodil rovno na cvičenie lebo nemáš šajnu čo sa mu odohráva v hlave vidíš iba to čo je na povrchu rovnako ako väčšina ľudí čo odsuduje.

Ako si napísal o tom druhom "Medzi znamymi je to ale jediny priklad" ja takých príkladov poznám 10tky niektorý cvičia 10,20 rokov a sú v pohode majú rodiny,deti do toho dobrú prácu a sú spokojný...

Nesúď ľudí podľa toho ako vyzerajú pretože nikdy nevieš čo je za ich príbehom :wink:
Ale v živote som sa naučil že netreba sa snažiť zmeniť názor druhého človeka pretože tým iba strácam čas aj tak si bude myslieť svoje nech mu akékoľvek fakty dodáš
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Ja sudim ludim co poznam, preto nerozpravam o niekom koho poznam len okrajovo...

Este na margo tych hrubokrkov, urcite mi daju zapravdu ludia co ziju za hranicami, ze na Slovensku ich je neskutocne vela. Sme jednoducho komplexna krajina :)
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

Mám 18 a 170cm :D ešte ani raz sa mi nestalo že by sa mi niekto smial alebo by som mal problém s výškou. Je to taká spodná hranica priemernej výšky a zato že si akurát v kolektíve kde majú všetci 2 metre tak si vrásky nerob, u nás v triede sa okolo toho metra 70 točia všetci chalani okrem dvoch basketbalistov. A s tými ženami je to **** čo si povedal, pokiaľ nepotrebuješ modelku s 2 metrovými nohami tak nebudeš mať žiadny problém a malé ženy sú aj tak krajšie (vec vkusu), na druhú stranu ak máš sebavedomie na takej úrovni ako to podľa tvojho príspevku vyzerá tak budeš mať problém aj s tými nižšími ženami.

Hlavne ale nepočúvaj tých čo to tu písali a nezačni cvičiť len kvôli tomu že si nižší, samozrejme cvič ak chceš a baví ťa to ale riešiť si tak komplexy je smiešne a aj tak to nič nevyrieši, budeš stále rovnako málo sebavedomý len s väčšími bicepsami, to už ale veľmi záleží tvojej na povahe.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Lol, tak mat "problem s vyskou" :shock: :lol:

To by som vobec neriesil. Ak sa ti smeju tak mas smolu, pravdepodobne mas v okoli blbeckov, ktori by sa ti smiali tak ci tak, ci by si mal 190, alebo by si nosil okuliare, alebo....proste blbci si vzdy najdu dovod ako sa zabavit na ludoch :)
Napísať odpoveď