Heslo na instalaciu programu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
AdrianKokula
Novice
Novice

Heslo na instalaciu programu

Príspevok od používateľa AdrianKokula »

Caute,
mam problem...
Mam doma na Windowse zarazene instalacie. Potrebujem nainstalovat Unity 3D 5.2.1 do PC ale pozaduje to heslo. Neviete mi niekto poradit ako to heslo zistit alebo to obist, bez toho aby som to zrusil? Potrebujem to na sutaz na vytvorenie PC hry, ale chcem to doma ukazat az ked to bude hotove, lebo poznate tie rodicovske reci "Zbytocne do toho ides nedas to" a pod... Nemam na to nervy, chcem im proste dokazat, ze to viem, ale potrebujem pri tom klud.
Alebo ak by sa nasla dobra dusa, ktora si to stiahne, nainstaluje si 32bit verziu a posle? :)
Budem vdacny za odpovede
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Heslo na instalaciu programu

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Prečo to máš bloknuté ? Ináč prepáč mi, ale čo sú to za rodičia ak ťa nepodporia a majú reči podobného typu ? Mali by ťa podporiť :)
AdrianKokula
Novice
Novice

Aby sa do PC neinstalovali blbosti... A mali ale ako mam 16 rokov no a snazim sa skusat vela veci co ma pochyti a pod ale nie pri vsetkom aj ostanem... A mame len jedno konto na Windowse, ak neratam Admina takze tak
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Neviem ako neoblomní tvoji rodičia sú, ale ak dohováranie im bude bez výsledku, "vybabri s nimi" - nainštaluj si dual-boot Linux a tam nejaký game engine (well, Unity to asi nebude, ale existuje kopec alternatív). A ak si Linux zasviníš, a nebudeš to dať vedieť do poriadku, stačí tvrdý reinštal Linuxu a si opäť na zelenej lúke. Okrem toho, to, že budeš mať na PC Linux nijako neovyplvní Windows partíciu, takže ani rodičia sa nebudú mať prečo sťažovať.
AdrianKokula
Novice
Novice

Musi to byt praveze v Unity, pretoze na tom robim este so spoluziakom
Napísať odpoveď