Burcak
Burcak
Kupil som na vinobrani burcak vo flasi, aj ma vrchnak prederaveny vraj aby dychal. Mam ho este v chladnicke, ale uz tam je 2 tyzdne. Kedze sa do vina a burcaku nevyznam...da sa to este pit?
Ako dlho taky burcak vydrzi?
Ako dlho taky burcak vydrzi?
Re: Burcak
ta dierka je tam spravne, pretoze prebieha kvasenie a mohlo by tu flasu rozdrapit... ale s tou trvanlivoustou to bude asi ako s vinom, cize tipujem tak maximalne den-dva...
inac dobry pokus, myslim ze ked sa na to pozres, tak sam vidis, ze pit to uz asi vyznam nema
inac dobry pokus, myslim ze ked sa na to pozres, tak sam vidis, ze pit to uz asi vyznam nema
-
Ryan Giggs
VIP
Piť sa to da, ono sa to nepokazi. Akurat že už to nie je burčiak po 2 tyždňoch tam už je viac alkoholu, menej cukru.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
dva tyzdne?
to uz rovno vyhod. Burciak sa pije cerstvy. Ked prejde, tak uz na druhy den mozes vyhodit.
presne tak, pravý burčiak je len niekoľko hodín, neraz sa čaká aj celú noc kvoli tomu
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nemyslim, ze to bude pokazene, akurat to uz nebude burciak, ale prekvaseny burciak, cize kyseue. ma to aj nejaky nazov, neviem aky. ved ochutnaj a nevypisuj na internety.
Produkt po burčiaku sa nazyva rampáš.
Ty po tych 2 tyzdnoch uz urcite v chladnicke nebudes mat burciak. No a ak malo k nemu pristup tolko kysliku, tak uz to mozno bude aj na vyhodenie a ani sa to nebude dat vypit.
Ty po tych 2 tyzdnoch uz urcite v chladnicke nebudes mat burciak. No a ak malo k nemu pristup tolko kysliku, tak uz to mozno bude aj na vyhodenie a ani sa to nebude dat vypit.
Na spodu fľaše musíš mať už tonu droždia 
shit, to ste ma nepotesili
Ale aspon budem vediet nabuduce. Ochutnam ale jeden poharik a napisem ci som sa nepogrcal.
-
Solo_Kamen
King
Tak toto by ma zaujimalo.... ja mám asi tretinu flaše burčiaku, respektíve už rapmášu tretí týždeň. Oznám čo najskôr výsledok tvojho výskumu 
-
spojka13
Darca
no chcem vediet vysledky
Preco by sa mal povracat?
po dvoch tyzdnoch sa to zacina odkalovat a je z toho uz mlade vino.
po dvoch tyzdnoch sa to zacina odkalovat a je z toho uz mlade vino.
No a pogrcal si sa ?Frco napísal:shit, to ste ma nepotesiliAle aspon budem vediet nabuduce. Ochutnam ale jeden poharik a napisem ci som sa nepogrcal.
Nie
Dnes som to skusal prave. Aj ked mozno nie idealne. Pred 12:00 som sa zobudil, spravil som si vlocky s mliekom, medom a bananom. A zapil som to 2 deci burcaku.
Ale v pohode. Ten cukor je uz uplne na dne a chuti to tak onicom. Takze pit sa to da, ale nedoporucujem skladovat.
Ale v pohode. Ten cukor je uz uplne na dne a chuti to tak onicom. Takze pit sa to da, ale nedoporucujem skladovat.
-
guess.whoo
Redeemer
fuh ja by som mal postarane o poobedny program po tej kombinacii 
Preto aj dnes odisiel skor z roboty