sustakova suprava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: sustakova suprava

Príspevok od používateľa japaja »

prosim? keď som videl fotky, to behaj doma na pase, ne medzi ľuďmi važne..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No mne zase príde maximálne nevkusné si dávať na seba tie šušťáky, ktoré si chceš kúpiť. Dnes sa práve pri behu nosia obtiahnuté veci, ale len ako triko a nejaké funkčné spoďáry, šortky si kľudne môžeš dať aj širšie, to prádlo pod tým ti má práve odvádzať pot, držať ťa v teple, znižovať odpor a kopu ďalších vecí, ktoré spomínal hojko.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ked chceš štýl hoď na seba termo na nohy, na to kraťasy, potom termo na vrch a triko s kratkym rukavom..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne tak, takáto kombinácia je dnes úplne akceptovateľná.

Basketbalisti bežne pod šortky nosia takéto funkčné trencle a podľa mňa to ani nevyzerá zle :wink:
Prílohy
dwyanewade201290todsgt.jpg
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

aspoň budeš vyzerať ako dôležitý MMA zapasnik hodiš na seba psycho team mikinku a je to
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alexFZ »

hojko napísal:Adidas, Reebok, Loto, Russel, Nike, Puma..., vsetci maju supravy z klasickeho sustiaku, z teplakoviny alebo zo silonu. Staci si pozriet lepsie obchod a najdes ich tam. Kedze sam beham a jazdim na bicykli, tak v klude mozem napisat, ze toto co chces na behanie a bicykel je uplna kravina. A to z toho dovodu, ze je to velke, plachti to na tebe, vytvara zbytocne odpor, nedycha to, prefukuje cez to, neodvadza pot, je to chladne, premokave, proste uplne nevhodne. Na bicykel treba nohavice, ktore su pri clenku uzke, aby sa nezachystavali o prevodnik. Pri cyklistike je dolezity odpor vzduchu. Ci sa ti to paci alebo nie, aj ja som bol odporca obtiahnuteho oblecenia na bicykel, pripadal som si v tom ako homosexual. Dnes na to nedam dopustit a takmer nic ine na bicykel nenosim. Co sa tyka behania, na nohy si mozes dat prakticky teplaky, sustiaky, maskace, kratasy, hadam vsetko. Vrch je o inom, v lete sa da v obycajnom tricku, ktore potom mozes nechat pol dna susit na balkone. V chladnejsom pocasi je to horsie, tam je dobre funckne tricko, termo tricko, k tomu nejaka mikina alebo bunda s podobnymi vlastnostnami - funkcna a termo. Takze si kup radsej tricko s dlhym rukavom, tie kupis aj za 15-20 eur, k tomu nejaku taku prijaznivejsiu mikinu a mas vystarane. To co vidis na fotke od Pilifo sice mozno maximalne nevkusne, ale je to maximalne ucinne. Skus sa pozriet niekedy na ludi, ktori sa venuju aktivnejsie behaniu, ze ci uvidis niekoho behat v sutiakovej suprave. Ja som veru dlho nikoho takeho nevidel, castokrat ich vidim v obtiahnutych nohaviciach a podobnych trickach a mikinach ako na fotke. Beh nie je o krase, beh je o radosti a pozitku, netreba vsak zabudat na svoje zdravie. A prave na to sluzi specialne oblecenie.
som prekvapeny ze sam velky hojko mi odpovedal, kazdopadne velmi dakujem :-)
spominane znacky som pozeral a supravy ktore som tam nasiel su vacsinou velmi odpudivych farieb ako cierna alebo tmavomodra, to fakt nepotrebujem...
to ze sustaky maju odpor mi nevadi, aspon sa viac vytrenujem pri behu. Ale je to velmi vhodne aj na ine cinnosti, napriklad ked pojdem vencit psa, na prechadzku len tak po parku, susedovi pomahat pilit drevo atd, atd...
Ma to velke vyuzitie.
Samozrejme ze pri sportovej aktivite ako ten beh si pod tie sustaky mienim dat funkcne pradlo. Skoda je ze to je take tazke zohnat, este som nebol pozret u cinanov, musim skocit. Nakoniec to asi budem nuteny objednat z netu.

a inak, na tychto obrazkoch dole v tom aj bezia takze si osobne myslim,ze je to velmi vhodne na behanie:
Prílohy
tracksuits.jpg
tracksuits.jpg (33.11 KiB) 1802 zobrazení
A-winning-combination-of-strident-colours..jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja pisem do roznych tem, ktore ma zaujimaju alebo ku ktorym mam co povedat :) Sutiaky najdes aj v inej farbe, bezne sa predavaju v bielej farbe, cervenej alebo aj sivej. Puma ma jamajsku ediciu a to je kombinacia cervenej, zelenej a zltej farby. Adidas ma zase futbalove edicie a tam su tie sustiaky vo farbach klubov, trebars sutiakova suprava Bayern Mnichov v cervenej farbe. Chelsea v modrej, resp. v bielej a modrej. Ak ti vadia tieto farby, tak stale ti ostava oblecenie urcene na behanie. To sa robi prave v kriklavejsich farbach ako je zlta, zelena, oranzova a cervena, castokrat je oblecenie doplnene reflexnymi prvkami pre behanie za znizenej viditelnosti.

Na prechadzku po parku mozes chodit aj v teplakoch, rifliach, hocicom inom. Susedovi urcite nepojdes pilit drevo v novej sustiakovej suprave za 60 eur.

//autoeditácia príspevku (07 Okt 2015, 0:33)
Obrazok je sice pekny, ale z akeho roku je to??? Podla tejto stranky je to tak z 80-tich a 90-tich rokov: http://www.blue17.co.uk/vintage-shell-suit-tops/ Mal by si pochopit, ze je to doba minula, ta doba je uz davno prec. Dnes je moda ina, technologia pokrocila, material na sportove veci je uplne iny, je tam ina kvalita. Len tak pre porovnanie, skus si otvorit tieto odkazy a pozri si obrazky, ze co sa dnes pouziva:
panske bezecke tricko: https://www.google.sk/search?q=bezecke+ ... cke+tricko
panske bezecke nohavice: https://www.google.sk/search?q=bezecke+ ... e+nohavice
panske bezecke kratasy: https://www.google.sk/search?q=bezecke+ ... ke+kratasy
panska bezecka mikina: https://www.google.sk/search?q=bezecke+ ... cka+mikina
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Navyše jednotlivé vrstvy oblečenia by mali byť takisto funkčné. To znamená, aby pot odvádzali preč od tela. Darmo, že ty si dáš funkčné prádlo, keď poslednú vrstvu zabiješ šušťákmi, ktoré to prebytočné teplo zadržia a neodvedú preč.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

alexFZ napísal:Dobry den,

Kde by sa prosim vas dala zohnat taka ta klasicka typicka sustakova suprava, ake sa nosili v 90tych rokoch na Slovensku. Taka ta ruzova ale fialova, alebo aj zelena. Vopred dakujem za rady.

Ahoj,
Uzivatel kinjeril ma na teba odkazal vo veci: sustakova-suprava-t194223.html
Vopred by som ti bol vdacny.

Cau Alex, bohuzial takymito kuskami uz nedisponujem, na jednej hojko ministretavke v MT, to totiz kinjeril dost prehnal, takze sa musel cely prezliect a kedze som sa nad nim zlutoval, moj jeden unikatny a zaroven posledny kusok (sustiakova suprava A D D I S v cierno zltom prevedeni, t.j 4 zlte pasiky a cierny podklad, rv. 1998, krajina povodu Polsko) som zapozical prave jemu. Odvtedy sa robi ze ma nepozna, takze predpokladam, ze mu ju bud ukradli ak znova zaspal niekde vonku pri moste, alebo ho vytahuje iba na special stretnutia typu, stretavka zo strednej po 10 a viac rokoch atd... neviem

ale co viem je to, ze ak takto vybehnes vonku, tak pobavis okolie, naposledy som videl taketo nieco na dochodcoch v Tatrach, dnes uz oblecenie okrem toho ze vyzera daleko lepsie, ako spominany kusok, robi aj tie vyssie spominane veci co pisali chalani a v konecnom dosledku sa v tom citis lepsie, neviem si predstavit ze by som mal v takej suprave zabehnut 10km, asi by si z toho vylial kybel potu...
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Dakuje, za odpoved mystique. Mate mozno pravdu s tym behanim a odvadzanim potu ale ja si myslim, ze keby behavam v sustakovej suprave tak sa aspon viac zapotim, co je urcite pozitivum.
A ako som uz spominal, je to velmi vhodne funkcne oblecenie na rozne prilezitosti, ako som vyssie uviedol tak napriklad ked budem susedovi pomahat pilit drevo, alebo ked budeme robit u brata zabijacku na vidieku, alebo ked pojdem do hory na hriby, s kolegom na rybacku, s kamosom na polovacku, atd....Napriklad by som si ju bol obliekol minuly vikend ked som natieral plot pred domom u rodicov. Je tolko vel aprilezitosti kde pride taka dobra sustiakova suprava vhod.
Mozno si niektori z vas ani len neviete predsavit ake by to bolo super mat taku sustiacku vzdy po ruke. Obleciem nohavice, na vrch tricko s kratkym rukavom, k tomu sustiakovu bundu a ked mi bude teplo tak ju zhodim, potom zas obleciem a stale ladim pretoze je to jedna suprava!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

trolling is strong with you my fellow padawan
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Akože búrka v šerbli. Nie je vám jedno, čo nosí oblečené? :)
alexFZ
Light Expert
Light Expert

beardie napísal:trolling is strong with you my fellow padawan
prepac ale ja netrollujem, jedine o co mi ide je zohnat klasicku sustiakovu suprava, nic viac.
Dufam ze to pochopis, dakujem
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Este dnes rano som ti veril, ale toto uz musi byt trolling
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

a nechces radsej monterky ?
alexFZ
Light Expert
Light Expert

monterky nie su vhodne do hory ani na ryby. a takisto s nimi nemozem len tak skocit rano do obchodu
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ked chces chodit do obchodu v tamtom urcite mozes v monterkach.
tie stare sustaky boli take, ze v zime ti je v nich zima a v lete teplo. na rybacku a na hriby sa chodi vacsinou rano, v tom by ti bola zima. dnesne su na tom ovela lepsie.
chces sa viac spotit? daj si teplaky, prilnave tricko a mikinu s kapucnou. tie tie pot pohltia a nebude ti stekat po celom tele ako v tych sustakoch.
na zabijacku? tam su urcite lepsie monterky z toho dovodu, ze ked si zamastis alebo zasvinis 60e sustak asi sa rozplaces ked sa nebude dat vyprat. na zabijacky sa chodi v starych veciach, kde ti nevadi, ze budes na konci dna spinavy.

ale aj tak suhlasim, ze iba trollis a treba to zamknut
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

potom maskace. sustiak je neprakticky, roztrha sa, zhori atd atd:)
alexFZ
Light Expert
Light Expert

ked si niekto mysli ze trollim a vadi mu to tak prosim uplne ignorujte toto vlakno, akoby pre vas neexistovalo
na tu zabijacku som to myslel tak, ze ja tam pojdem iba ako host, zabijat nebudem ani sa jevat s tym prasatom, takze by som sa nezamastil.
a ked su podla vas take neprakticke tie sutaky tak potom preco to vobec vyrabali? hm?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vyrabaju sa aj teraz - to sa ti uz na druhej strane kazdy snazi vysvetlit. len su z lepsich materialov a maju lepsie vlastnosti
rucim ti, ze ak by si take sustaky nosil denne niekam tak by ta mali za kretena
Napísať odpoveď