3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Tak ďakujem za kritiku skúsil som to trochu upraviť 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Telka ok. Okno má byť od podlahy 90 - 100 cm v bežných prípadoch. Samozrejme dá sa všelijako, ale toto je zaužívaný štandard. A treba ho ešte viac utopiť - o takú hĺbku, o akú si ho už utopil. Inak chválim, že si sa pohral s detailom olištovania steny a s parapetom.
K projektu jednej klúčenky, ktorá sa neskôr vyrábala 
postnem aj ja nieco nacom prave robim Colt M1911
akekolvek rady kritika je vytana hlavne na edge ci su moc ostre ?? ta rukovet tie piramidky je test
akekolvek rady kritika je vytana hlavne na edge ci su moc ostre ?? ta rukovet tie piramidky je test
Mal by som aj ja zopár renderov ktoré sem chcem postnúť, ale chcem si počkať na novú stranu, aby boli čo najviac na očiach. Preto sem prispejem, aby sa to trochu pohlo, a popri tom môžem napísať niečo aj k ostatným prácam, aby som nebol až tak úplne OT.
fraqer - Len taký malý detail, kameru umiestňuješ trochu vysoko, a pohľad smeruje nižšie. Kamera by mala byť umiestnená približne vo výške 150-175 cm od podlahy, a pohľad vodorovný (záleži podľa situácie, nejaké jemné korekcie kľudne robiť môžeš). Proporcie pôsobia zvláštne aj preto, lebo nieje vidieť strop, a pozorovateľ nevie aká vysoká je celá tá miestnosť. Takže určite sa treba pohrať s kamerou.
Goofy - Vyzerá dobre, aj hrany sú fajn. Ale ak si si neni istý tak pozrí nejaké fotky a posúď podľa nich.
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2015, 5:11)
Rendre vrtuľníku si nechám na ďalšiu stranu, ale sem pridám aspoň logá úplne novej (fiktívnej) spoločnosti. Ešte neviem ktoré z nich si vyberiem, a môžno budem používať obe, to zatiaľ netuším.
Nejaké bližšie info o tejto firme, bude zameraná na všetky technické veci, výroba, oprava aj údržba. Takže áno, aj helikoptéry vyrába (pre spoločnosť SaVZ).
Dúfam že sa vám budú páčiť.
fraqer - Len taký malý detail, kameru umiestňuješ trochu vysoko, a pohľad smeruje nižšie. Kamera by mala byť umiestnená približne vo výške 150-175 cm od podlahy, a pohľad vodorovný (záleži podľa situácie, nejaké jemné korekcie kľudne robiť môžeš). Proporcie pôsobia zvláštne aj preto, lebo nieje vidieť strop, a pozorovateľ nevie aká vysoká je celá tá miestnosť. Takže určite sa treba pohrať s kamerou.
Goofy - Vyzerá dobre, aj hrany sú fajn. Ale ak si si neni istý tak pozrí nejaké fotky a posúď podľa nich.
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2015, 5:11)
Rendre vrtuľníku si nechám na ďalšiu stranu, ale sem pridám aspoň logá úplne novej (fiktívnej) spoločnosti. Ešte neviem ktoré z nich si vyberiem, a môžno budem používať obe, to zatiaľ netuším.
Nejaké bližšie info o tejto firme, bude zameraná na všetky technické veci, výroba, oprava aj údržba. Takže áno, aj helikoptéry vyrába (pre spoločnosť SaVZ).
Dúfam že sa vám budú páčiť.
Co to ma predstavovat? Nasvietenie vyzera zaujimavo, ale tie znaky (myska a 7) su v dost nizkom rozliseni a rusi to celkovy dojem. Alebo to mas tak len kvoli rychlemu renderovaniu?cervik777 napísal:zase nieco cinema 4d
Tak teda načnem novú stranu, prvé čo chcem ozrejmiť je že minulý týždeň absolútne nebol čas na modelovanie, takže progres nič moc. Ale aspoň niečo.
No od teraz by ma už nemalo nič zdržovať, takže hádam sa rozbehnem.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2015, 18:46)
Taká menšia zábavka v reálnom čase.
No od teraz by ma už nemalo nič zdržovať, takže hádam sa rozbehnem.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2015, 18:46)
Taká menšia zábavka v reálnom čase.
Rethon je to paradicka neskutocna pencka ja si dovolim tiez postnut kamarat chcel aby som mu ukazal co vlastne robim aby som mu spravil nejake gifka
tak to dam aj sem uz som tam mal skoro vsetko spravene az na mieritka a na vrchu skadial vypadavaju nabojnice ale ja debil som ukladal furt do docasneho suboru lebo mi maya crashla tak som musel projekt nacitat s docasneho priecinku v os a po restarte to bolo fuc
http://cdn.makeagif.com/media/10-04-2015/QkQRJf.gif
tak to dam aj sem uz som tam mal skoro vsetko spravene az na mieritka a na vrchu skadial vypadavaju nabojnice ale ja debil som ukladal furt do docasneho suboru lebo mi maya crashla tak som musel projekt nacitat s docasneho priecinku v os a po restarte to bolo fuc
http://cdn.makeagif.com/media/10-04-2015/QkQRJf.gif
Ďakujem Goofy, s tým gifkom je to dobrý nápad, možno aj ja niekedy vyskúšam niečo podobné. Inak môžem jednu otázku? Prečo to modeluješ v mayi? Len tak zo zvedavosti sa pýtam.
v mayi sa ucim pretoze v komercne sa to viac pouziva ako blender ked som kukal nejake ponuky vecinou mali 3ds max alebo maya sice nejaky velky rozdiel v tom neni samozrejme sa da maya prisposobit skratkami blenderu a tak ked vies v jednom tak uz to neni nejak hrozne prejst na druhy soft ale musim povedat ze blender mi padal o 10000% percent menej ako maya
aj som parkrat rozmyslal ze sa vratim k blenderu 
Presne tak ako píše Goofy. Maya/XSi/3DS/Houdini sú štandardy v profi segmente, a ak to človek myslí s CGI/VFX seriózne tak by sa ich mal začať čím skôr učiť.
Áno je pekné čo všetko sa dá spraviť v Blenderi, ale zatiaľ je to skôr soft na CG hobby, prípadne na nejaký ten nenáročný freelancing.
Áno je pekné čo všetko sa dá spraviť v Blenderi, ale zatiaľ je to skôr soft na CG hobby, prípadne na nejaký ten nenáročný freelancing.
Vždy som zastával názor že to nieje o softvéry ale o človeku, že Blender nieje až tak komerčne zaužívaný nieje chyba samotného Blenderu, za to môže nadutosť a zaslepenosť niektorých ľudí.
Veď ja ešte všetkým ukážem "CG hobby".
Veď ja ešte všetkým ukážem "CG hobby".
Ono svojim spôsobom to, čo zatiaľ robíš, je hobby. 
Je to "hobby", pretože to robím pre seba. Kvalita bude ale niekde úplne inde. 
Lenže to či je to hobby alebo profesia nemá s kvalitou nič spoločné. Ale to už slovíčkarím.
Schéma predných dverí. Na predných dverách nebudú žiadne zámky, jazýčky ani kľučky na otváranie, proste nič. Dvere budú plne automatické, ovládané hydraulicky.
Uzamknutie sa prevedie pomocou odsatia vzduchu medzi "zárubňou" a dverami. Netuším či sa niečo takéto niekde používa, ale prišlo mi to ako fajn nápad.
Uzamknutie sa prevedie pomocou odsatia vzduchu medzi "zárubňou" a dverami. Netuším či sa niečo takéto niekde používa, ale prišlo mi to ako fajn nápad.
fu rethon ako pecka uz sa tesim na finalne redenri som zvedavy aj na ten render time
este ked robis tak mas kazdu cast v inom file a len si importujes co potrebujes alebo mas vsetky veci v jednej scene(ako neviditelne) ?
inac to logo v pravo dole to je inspirovane Half Life ?
a k mojmu koltu
taak dneska konecne doma tak som sa trocha hral v mayi dorobil som veci co som stratil uz staci len tu blblu rucku prerobit a nejake konecne detaile a mozem zacat robit na Low poly potom UV a texturovanie
este ked robis tak mas kazdu cast v inom file a len si importujes co potrebujes alebo mas vsetky veci v jednej scene(ako neviditelne) ?
inac to logo v pravo dole to je inspirovane Half Life ?
a k mojmu koltu