Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som robil iba tak zo zvedavosti minule test a 43 bodov. niektore veci som proste za tych 8 rokov nepouzil a zabudol na ne
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dunn - Podla mna spravil dobre, ze ti ziadnu rychlu sancu nedal. Stratil si 6 bodov, to je dost, mal si mozno 2x zle krizovatku alebo 3 otazky za 2 body. Takychto by som na cesty nepustil, ktori nevedia ani test spravit. On nemal co dodrzat a nemal ti dat ziadnu sancu, v tomto su pravidla a zakon nastaveny jasne. Mal si 55 bodov? Nemal! Nemal si ani 54, ani 53, ani 52, ani 51, ba dokonca ani 50. Tak neviem co chces. Dobre ti tak!
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

ved áno je to moja chyba že som si neprečital poriadne otázku ale tam rychlo dal odpoved ale načo to rozpráva takéto veci? hrál sa tam na dobrého policajta? a mal som zle 1 značku "dodatkovú" a 2 otázky
Gabo10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gabo10 »

Prečo hľadáš chybu v iných? Písal on test za teba?
Dunn napísal:celkom ma sklamal policajt pretože povedal že kdo napíše test skoro a bude ešte dosť času a bolo ešte 10 min do konca testu
Nemal si sa ponáhľať a skontrolovať si to po sebe ale nie ty musíš odovzdať prvý :D Lebo spoliehaš na iných keby ti to na začiatku nepovedal tak by si si to zrejme skontroloval ešte :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ten test je úplne easy, a nerozumiem ako sa dá pokaziť. Pretože tie testy sa dajú naučiť za jeden večer, ak máš systém. Doslova, začneš o šiestej večer, a spať ideš s tým, že to vieš na 100%. Väčšina z toho sú logické otázky, potom značky a križovatky, a zvyšok sa naučíš naspamäť. Chápem, že niekto má možno vlohy na niečo iné ako pamätanie si vecí, ale rozsah testov pre B vodičák je až smiešne malý, to by mal dať každý, ak sa učí. Chápem že tam potom môže fungovať nejaký stres, že dostaneš okno. :)
Dunn
Medium Star
Medium Star

ved to že tie testy sú ľahké ako som pisal doma som robil bez problému len doma je doma .. hentam bol trochu stres no a ako ja som tie 2 otázky čo som pokazil vedel len kvoli nepozornsoti a ponáhlaniu som tam dal tu "podobnú" zlú odpoved , ale tu značku som fakt nevedel to bol tip ktorý nevyšiel .. ale potom om si všimol že stačilo sa poraidne zapozerať a odpoved by bola jasná..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

stane sa, nabuduce to spravis lepsie
kedy je najblizsi mozny termin?
Dunn
Medium Star
Medium Star

dnes som volal inštuktorovi a povedal že 23. takže 2 tyždne
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pohoda, budes mat vodicak o 2 tyzdne neskor ;-)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

test napísal:Dunn - Podla mna spravil dobre, ze ti ziadnu rychlu sancu nedal. Stratil si 6 bodov, to je dost, mal si mozno 2x zle krizovatku alebo 3 otazky za 2 body. Takychto by som na cesty nepustil, ktori nevedia ani test spravit. On nemal co dodrzat a nemal ti dat ziadnu sancu, v tomto su pravidla a zakon nastaveny jasne. Mal si 55 bodov? Nemal! Nemal si ani 54, ani 53, ani 52, ani 51, ba dokonca ani 50. Tak neviem co chces. Dobre ti tak!
Robis mudreho? :) Velmi dobre vies ze ked sa v teste stretne viac pripecenych otazok tak mas proste smolu. Ano, aj ja som to dal na 49, druhy ale na 55 bez extra navyse pripravy.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

wladas: Nič to nemení na tom, že naučiť sa to dá počas troch častí nejakého seriálu. :D

Dunn - držím palce na ďalšom termíne. :)
Dunn
Medium Star
Medium Star

dakujem:)

tak dnes boli opravné test dopadol na 51 :roll: takže ok a jazda bola úplne super:) policajt bol ten istý všimol som si že sa moc prísne chová len pri teste potom je z neho pohodák 8)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak teda gratulujeme a vela kilometrov bez nehody :) ...a hlavne nelietaj tak ako my vsetci zamlada :D
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Prispejem aj ja svojim príbehom z vodičáku. Robil som ho pol roka dozadu a vybral som si asi najhoršiu autoškolu v meste. Teda, hlavný inštruktor bol neskutočný blb. Na jazdách dostával každý strašné náklady. Spolužiačka mu raz na jazde v meste z auta vystúpila a povedala, že ide domov pešo...proste, mordor :D Anyway, jazdiť ma bavilo, takže skúšky a test som v pohode spravil.
Koniec koncov bol ten hajzel inštruktor na niečo dobrý - keď teraz idem v aute a niekto mi nedá prednosť / lepí sa na mňa atď., tak som úplne kludný, lebo v porovnaní s tým, ako ma za volantom dokázal vytočiť on, to je nič :D
NorbertKoczkás
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Moze instruktor autoskoly vypitat 100€ za druhu opravnu skus

Príspevok od používateľa NorbertKoczkás »

Dobrý, mam taký problem. Priatelka robi autoskolu. Teraz ide na druhu opravnu skusku a instruktor povedal, ze 100€ + 8€. Tych 8€ chapem, ale tych 100€ nie. Môze si vypitat takto 100€ za skusku? Je to legalne?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Štatny správny poplatok týkajúci sa vykonania opravnej skúšky je stanovený vo výške 25% z ceny poplatku riadnej záverečnej skúšky. Pre skupinu B je to 8€, pre skupinu A 1 je suma 4€.

Autoškole je potrebné zaplatiť mimo uvedeného správneho poplatku aj za samotnú opravnú skúšku.

ZDROJ: www.renner.sk
Odporúčam ti, aby si si naštudoval cenník danej autoškoly, kde tvoja frajerka VP robí.
NorbertKoczkás
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

No ano lenze ked sme da ho pitaly este na zaciatku, na take veci povedal, ze len tych 8€ a zrazu uz treba. A studoval som zakon otom a tiez tam nic take nebolo.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

To nie je zrazu. Námatkovo som si pozrel cenník 5 rôznych autoškôl, ktoré mali jasne písané, že mimo toho štátneho poplatku 8€, sa platí aj za samotnú skúšku. V 3 autoškolách bola.cena 33€ za skúšku, vo zvyšných dvoch nebola cena napísaná.
NorbertKoczkás
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Za prvu skusku som platil 33€ za druhu si nepital nic a za tretiu si pital 50€ a 50€ spätne. Takze je to normalne. Len preto mi je o zvlastne lebo Kamosova priatelka tiez teraz robila auto skolu tiez druhu opravnu skusku a od nej tu stovku neziadali. Ina autoskola
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hold ma smolu..ked nezaplati nepusti ju na skusku a moze platit cely kurz inde. nabuduce treba spravit aspon na druhy pokus :D
Napísať odpoveď