Zbehni do prveho sekacu, sustak ta prejde po tyzdni a aspon usestris...
sustakova suprava
Re: sustakova suprava
Ja som si myslel ze si nejaky tanecnik a treba ti to na nejake vystupenia, no naco to chces ty ma dostalo
Ty si len dalsi vychovanec komunizmu, alebo komunistickymi rodicmi. Nie vsetko co bolo za komancov, bolo dobre, to ze sa to robilo v minulom storoci, neznamena, ze to je vhodne aj dnes. ludsto napreduje, veci sa menia, vynasli sa rozne nove materialy, ktore nahradili tie stare, preto, lebo su lepsie...alexFZ napísal: a ked su podla vas take neprakticke tie sutaky tak potom preco to vobec vyrabali? hm?
To ides chodit v jednych sutiakoch behavat, na ryby, pilit k susedovi drevo, do hory, do obchodu? Nebudes chodit v nich aj v nedelu do kostola? Sustiakova doba ficala v dobe Mikulasa Cernaka v roku 1995, dokonca este aj ten sa obliekal do kozenej bundy, rifli a ineho lepsieho oblecenia.
Sorry, ale pre 99,9% ľudí sú také šušťáky dnes už maximálne nevkusné. Pozri sa okolo seba, čo ľudia nosia. Ja som za posledných 10 rokov nevidel už nikoho, kto by nosil podobné šušťáky.
Veď aj tenisky sa už dnes vyrábajú absolútne iné ako voľakedy. Napr. "Prestížky" už dávno nie sú v móde aj napriek tomu, že sú asi veľmi pohodlné, ale na škole sme si z takýchto ľudí robili srandu, lebo to boli ajťáci, ktorí sa zasekli v móde 80. a 90. rokov, ktorú asi obkukali z Disco príbehu
Veď aj tenisky sa už dnes vyrábajú absolútne iné ako voľakedy. Napr. "Prestížky" už dávno nie sú v móde aj napriek tomu, že sú asi veľmi pohodlné, ale na škole sme si z takýchto ľudí robili srandu, lebo to boli ajťáci, ktorí sa zasekli v móde 80. a 90. rokov, ktorú asi obkukali z Disco príbehu
- Prílohy
-
- 56668603499926940.jpg (140.07 KiB) 1626 zobrazení
Jedny sustiaky do kostola, do skoly, na disco, na nakup. Jaka to parada 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pridam aj ja jedno video k tejto teme 
-
guess.whoo
Redeemer
tomu ver, ze su tie preztizky pohodlne. vidim ich sem tam este obute na niekom. vacsinou je to starsi clovek a asi ich "zdedil" ale podla mna nie su az tak out ako sustaky 
Niečo veľmi podobné týmto prestížkam fasovali kedysi vojaci. Ako chlapec som mal týchto topánok koľko som len chcel.
tato tema je uplne bombova, ked zakape mala by sa dobre zakonzervovat a vystavovat.
chalan chce retro sustakovu supravu, idealne fialovu, ruzovu alebo zelenu. preco? pretoze podla neho je to idealne oblecenie na siroke spektrum aktivit.
len si ho predstavte ako v takej ruzovo-fialovej sustakovej suprave robi vyssie spominane aktivity.
behanie a bicyklovanie sa (pozor na samovznietenie), sedovi seka drevo, rodicom natiera plot, bratovi ide na zabijacku alebo popripade beha v lese ci uz za hribami alebo s flintou na ramene...
stretnut niekoho v lese na polovacke v ruzovo fialovej sustakovej suprave sa asi postim od smiechu.
chalan chce retro sustakovu supravu, idealne fialovu, ruzovu alebo zelenu. preco? pretoze podla neho je to idealne oblecenie na siroke spektrum aktivit.
len si ho predstavte ako v takej ruzovo-fialovej sustakovej suprave robi vyssie spominane aktivity.
behanie a bicyklovanie sa (pozor na samovznietenie), sedovi seka drevo, rodicom natiera plot, bratovi ide na zabijacku alebo popripade beha v lese ci uz za hribami alebo s flintou na ramene...
stretnut niekoho v lese na polovacke v ruzovo fialovej sustakovej suprave sa asi postim od smiechu.
No ak takeho predsa len stretnes , kludne ho pozdrav. Nikto iny ako Alex to byt nemoze 
-
Bad.boy
Medium Professional
Naahoudou, aspon ho bude vidiet na metre daleko a nezastreli ho daky iny polovnik nahodou 
-
Waagbistritz69
King
hudobne okienko
dobre tak asi by som mal trochu podrobnejsie vysvetlit aj dovod preco si myslim, ze sustakova suprava, je vhodne na mnou vymenovane aktivity.
Ked ma napadla sustakova surpava tak som vychadzal z predpokladu, ze taky, dnes uz prekonany modny kusok bude k zohnaniu za lacny peniaz, dajme tomu 30 eur max (aj to som este prehnal), a teda ked sa mi to umasti od nieco, pripadne uspini alebo roztrhne, tak ma to nebude tak mrziet pretoze stale budem vediet, ze si novu sustacku predsa mozem kupit znova a financne ma to nezruinuje.
Je to uz teraz viac k pochopeniu?
Ked ma napadla sustakova surpava tak som vychadzal z predpokladu, ze taky, dnes uz prekonany modny kusok bude k zohnaniu za lacny peniaz, dajme tomu 30 eur max (aj to som este prehnal), a teda ked sa mi to umasti od nieco, pripadne uspini alebo roztrhne, tak ma to nebude tak mrziet pretoze stale budem vediet, ze si novu sustacku predsa mozem kupit znova a financne ma to nezruinuje.
Je to uz teraz viac k pochopeniu?
Stále mi to nie je jasné, veď keby sa ti umastilo normálne dnešné bežecké/cyklistické oblečenie (netuším však, ako by sa ti to mohlo podariť), tak ho hodíš do práčky a je po mastnom fľaku.
Čo s tým plánuješ skákať cez vatru alebo čo? Na tú zabíjačku si kúp montérky za 10€ od číňana a nie takúto...sorry za výraz...kolotočárinu.
Čo s tým plánuješ skákať cez vatru alebo čo? Na tú zabíjačku si kúp montérky za 10€ od číňana a nie takúto...sorry za výraz...kolotočárinu.
No ved prave to je ten problem, zo sustaku ide mastnota velmi tazko a ani pranim sa jej nemusim zbavit.
Monterky by som si kupil lenze co na vrch? A navyse v monterkach by som si nemohol odskocit do potravin napriklad alebo na postu. Nie ze by som zrovna v sustakoch planoval chodit na postu ale rad by som mal tu moznost otvorenu. A monterky sa mi ani vobec nepacia, to je pre murarov alebo stolarov...
Monterky by som si kupil lenze co na vrch? A navyse v monterkach by som si nemohol odskocit do potravin napriklad alebo na postu. Nie ze by som zrovna v sustakoch planoval chodit na postu ale rad by som mal tu moznost otvorenu. A monterky sa mi ani vobec nepacia, to je pre murarov alebo stolarov...
-
Grim
Darca
nemáš staré rifle? Spotrebujem rifle tak, že do roboty už nemôžem, ale stále sú nositeľné na von do prírody, na krátku cestu na bicykli, aj na poštu a do potravín. Akékoľvek staršie oblečenie a nemusíš nič kupovať. A toto ťa finančne nezruinuje, pretože staré oblečenie sa produkuje permanentne. Síce nie tak často, ale ak, tak je zadarmo. Nerozumiem tvojej logike.
Ja neverim, že si z nás nerobí dobrý deň... Toto nemôže niekto tak presvedčene tvrdiť

-
hojko
Site Admin
Tak ked pojdes opravovat traktor, tak si daj monterky, na vrch si daj trebars stare tricko, staru mikinu alebo si pozicaj bundu od suseda (ak v tom case nebude rubat drevo). Alebo to chod opravovat v starych rifliach, teplakoch, pripadne si daj prsiplast na seba, aby si nebol od oleja. Mam pocit, ze v tvojom pripade by bolo vhodne kupit nejake lacne teplaky a mikinu u cinana, ktoru mozes zaspinit alebo zamastit... a k tomu kupit nieco normalne bezecke na behanie. Podla toho co pises sa zda, ze sustiakova suprava nie je pre teba najlepsia volba.