sustakova suprava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: sustakova suprava

Príspevok od používateľa guess.whoo »

http://www.sportsdirect.com/slazenger-w ... e=63874703

a to som sa ani nesnazil najst najlacnejsiu variantu. urcite mas niekoho v okoli, kto odtial objednava a ked nie, tak ta to stale vyjde okolo tych spominanych 30e a nebudes vyzerat ako šašo
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Grim napísal:nemáš staré rifle? Spotrebujem rifle tak, že do roboty už nemôžem, ale stále sú nositeľné na von do prírody, na krátku cestu na bicykli, aj na poštu a do potravín. Akékoľvek staršie oblečenie a nemusíš nič kupovať. A toto ťa finančne nezruinuje, pretože staré oblečenie sa produkuje permanentne. Síce nie tak často, ale ak, tak je zadarmo. Nerozumiem tvojej logike.
Presne toto som tu chcel napísať. Tiež to tak praktizujem :)
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alexFZ »

guess.whoo napísal:http://www.sportsdirect.com/slazenger-w ... e=63874703

a to som sa ani nesnazil najst najlacnejsiu variantu. urcite mas niekoho v okoli, kto odtial objednava a ked nie, tak ta to stale vyjde okolo tych spominanych 30e a nebudes vyzerat ako šašo
dakujem ti za pomoc, avsak ta sustakova suprava, ktoru si nasiel je podla mojho nazoru, velmi mierne povedane, nepekna.

K-u-b-i-a-k napísal: Presne toto som tu chcel napísať. Tiež to tak praktizujem :)
ano, stare rifle mam a aj by som si ich mohol obliect na niektore spominane aktivity ale nie je to vhodne oblecenie. Uvediem priklad preco, rifle nie su pruzne, tazko sa v nich ohyba, o sporte ani nevravim. Pri natierani plota by som si v nich cupnut sice mohol ale nie tak pohodlne ako v sustakovej suprave. Dalej, rifle nie su vhodne na sport, na beh, atd... Neskutocne by som sa v nich potil a celkovo su velmi nepohodlne na sporotve aktivity kde sa trebo zohybat alebo vykonavat nejake pruzne pohyby.
Takze stale mi ako vitaz vychadzaju jedine tie sustaky

EDIT: a este raz k tym rifliam alebo monterkam ako niektori navrhovali, rifle ani monterky sa nedaju zladit, a ja rad chodim zladeny
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Ty už si džal niekedy v ruke šuštakovinu? Šuštakovina tiež nie je pružná. Tie veci, čo ti sem dal hojko sú pružné. Tak isto tepláky. A plno ľudí chodí v teplákoch do mesta úplne normálne. Aj ja v nich chodím do obchodu aj do mekáča. A sú lacnejšie ako šuštáková súprava aj sa ľahšie zháňajú.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

alexFZ napísal:dobre tak asi by som mal trochu podrobnejsie vysvetlit aj dovod preco si myslim, ze sustakova suprava, je vhodne na mnou vymenovane aktivity.
Ked ma napadla sustakova surpava tak som vychadzal z predpokladu, ze taky, dnes uz prekonany modny kusok bude k zohnaniu za lacny peniaz, dajme tomu 30 eur max (aj to som este prehnal), a teda ked sa mi to umasti od nieco, pripadne uspini alebo roztrhne, tak ma to nebude tak mrziet pretoze stale budem vediet, ze si novu sustacku predsa mozem kupit znova a financne ma to nezruinuje.
Je to uz teraz viac k pochopeniu? :-)
na toto su presne teplaky. nejak neviem najst jedinu vyhodu sustakov oproti teplakom. teplakovych suprav bude mat kazdy cinan ako nasratych a urcite si vyberies nieco co sa ti bude aspon trochu pacit.

ale aj tak si myslim ze tvoj velky problem je v tom, ze chces jeden set oblecenia pouzivat na asi na uplne vsetko. trosku sa cudujem ze si este nenapisal ze by si chcel sustaky pouzivat aj na spanie...

ved si uvedom ze ked pojdes susedovi v sustakoch natierat plot, tak si ich s najvacsiou pravdepodobnostou zaspinis od farby a potom nasledne ked pojdes ako host bratovi na zabijacku tak to bude dost trapne ked budes mat na svojej vkusnej sustakovej suprave kade tade flaky od farby.
alexFZ
Light Expert
Light Expert

ano, ano, ja chapem ze aj teplaky by boli na tieto aktivity vhodne a aj sa da zohnat teplakova suprava tak aby som ladil ale mne proste teplaky pridu nesympaticke. Cloveka, ktoreho vidim na verejnosti v teplakoch tak mam pocit, ze prave vstal z gauca od televizora a na stoliku nechaj este otvoreny balicek chipsov.
Zatial co taka sustakova suprava moze navodzovat aj taky lahky sportovy dojem, ze proste ten clovek nieco pre seba aj robi.

A keby si tie sustaky zaspinim od farby tak jasne ze by som s nimi uz potom na navstevu nesiel, prave preto by som mal este aspon jedny nahradne v satniku
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Uz ta vidim ako natieras plot v novucickej sustiakovej suprave. Tomu neveris ani ty sam, ze mam pravdu, ha?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Dobry troll. Bavim sa :D
alexFZ
Light Expert
Light Expert

test napísal:Uz ta vidim ako natieras plot v novucickej sustiakovej suprave. Tomu neveris ani ty sam, ze mam pravdu, ha?
Praveze ano, keby si ma cital o stranku dozadu, tam som objasnoval svoje pohnutky a vysvetloval som preco by som sustakovu suprave vyuzil na take a podobne aktivity, vid:
alexFZ napísal:...Ked ma napadla sustakova surpava tak som vychadzal z predpokladu, ze taky, dnes uz prekonany modny kusok bude k zohnaniu za lacny peniaz, dajme tomu 30 eur max (aj to som este prehnal)...
Fabo napísal:Dobry troll. Bavim sa :D
prepac ale ak si myslis ze tu trollujem a robim si srandu tak ti rad dokazem opak, zozen mi sustakovu supravu, streteneme sa a ja si ju velmi rad prevezmem a zaplatim ti
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Radsej pojdem plot natierat v starych rifliach, ktore si potom mozem nechat aj na nieco ine, pretoze mam na 3-5 rokov s malovanim plotu pokoj. Tebe pridu teplaky nevkusne a mas pocit, ze ten clovek vstal z gauca. Ja ked vidim niekoho v sustiakoch v meste alebo ist na navstevu, tak si pomyslim, ze je to egres co si nevie co obliect, nevie si dat slusne aspon rifle a mysli si, ze je mafian zo New Yorku z roku 1990, ktory zaspal dobu.

Ani jeden clovek tu na fore nekoresponduje s tvojim nazorom, za fialovu ci zelenu, retro supravu si ty, vsetci ostatni v tejto teme su proti tomu. Kolko este nazorov musis pocut, aby si pochopil, ze si v tomto uplne mimo bezneho realneho zivota? Skus sa opytat na to doma rodicov, surodencov, kamaratov a spoluziakov, ze co si myslia o tvojej sustiakovej suprave v tej krasnej farbe a vyuziti na vsetky tieto tvoje aktivity.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja som za šušťáky ! A neprídu mi nevkusné ani nevhodné. Bez irónie. :)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Sustakova suprava nebude navodzovat ziadny sportovy dojem, skor ze ta prave pustili z basy, kde si bol od 90teho a toto bolo jedine co si mal so sebou...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Miki, si to ty ?
alexFZ
Light Expert
Light Expert

no tak ci tak mi ide len o jedno, ak niekto naozaj viete kde sa da taka sustakova supravicka zohnat, prosim napiste, ak niekto mate taku napredaj, prosim ozvite sa mi. Dakujem ;-)

EDIT: tu som nasiel nieco, skoda ze mala velkost na mna: http://www.sbazar.cz/jerry.vrba/detail/ ... da-kalhoty
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Áno, tie hojkove veci, a aj tá zo sportsdirectu boli úplne nevkusné, a "pôsobili" dojmom, že ich nosí týpek čo sa postavil z gauča a žral čipsy....

Toto pre zmenu pôsobí ako outfit pre chlapíka, ktorý má penis naládovaný v ladvinke medzi cukríkmi, a prechádza sa po školskom dvore po tom, čo vydealoval 4 gramy treťotriednej trávy niekde v uličke medzi panelákmi. Choď do toho. :smt023
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Ta fialova sustiakova suprava je otrasna, s nou by som nesiel ani smeti vysypat [emoji1]
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym to vystihol. Presne v tej fialovej sustiakovej suprave si viem predstavit 45-rocneho Cecha, ktory ma ponozky a sandale na nohach, kapsicku okolo pasa, siltovku s logom VSZ Kosice z cias Rezesa a pride do Tatier na rezen s hranolkami do najlacnejsieho podniku a este sa bude stazovat, ze ako mu to nechutilo.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

priplat si
http://bit.ly/1P4zdh7

//hojko: Opraveny link.
alexFZ
Light Expert
Light Expert