max. vyťažený procesor a pamäť

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
tomas147
Star
Star

max. vyťažený procesor a pamäť

Príspevok od používateľa tomas147 »

Zdravím, mám novonahodený disk na novom disku, dva dni mi to fachčalo ok no zrazu je pc vkuse total vyťažený aj pri činnostiach s ktorými predstým nemal problém, čím to môže byť? čo je to svchost.exe? vďaka
Prílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvud.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: max. vyťažený procesor a pamäť

Príspevok od používateľa hojko »

Co znamena "mám novonahodený disk na novom disku"??? Nemyslel si, ze mas novu instalaciu Windowsu na novom disku??? To co ti to vytazuje je systemovy subor, ak mas nainstalovane vsetky ovladace, co zrejme mas, kedze to islo dva dni okej, tak by som hladal problem vo viruse/spyware/malware. Takze odporucam antivirak, napr. NOD32 a potom spravim kompletny test programom Malwarebytes Antimalware.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

neinstaluju sa ti aktualizacie OS ?
mna toto zaskocilo na W8.1, zapnem PC a citim ze mu nejak drbe, zapnem task mgr a detto, disk 100% a cpu tiez dost behalo, a bola to instalacia aktualizacii...
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

práveže som tam nemal žiadne aktualizácia ešte nahodené a potom čo som ich tam teraz nasťahoval a nainštaloval tak to ide v poho, dúfam že to bude ísť aj naďalej, ináč pc som mal komplet preskenovaný antivírusom a malwarebytes a bol úplne čístý..
Napísať odpoveď