VIRUS, BUG
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
VIRUS, BUG
FAKT NEviEm co mOZE ByT NA cHybE NEmAm ZAPNUTy cAPSLOcK mAm OPAcNE KLAveSNIcU A NEDA SA mI ANI PORIADNE PISAT v chROmE KED KLIKNEm NA NOvE OKNO OTvoRI HO 2x TAKZE AJ SEm TRvALO KyM SOm SA DOSTAL POTREBUJEm SURNE POmOc KTO mA S TymTO SKUSENOSTI. ZA GRAmATIKU SA OSPRAvEDLNUJEm ALE PISE SI TO SAmE AKO cHcE chcEm veDIET ci TREBA PREINSTALOvAT WINDOWS ALEBO SA TO DA NEJAKO ZmENIT v NASTAvNIAch. DAKUJEm ZA SKORU ODPOvED. 
-
hojko
Site Admin
Re: SURNE!
Precitaj si pravidla fora, najma pravidlo o nazve temy 
-
Dede
Medium Star
Re: SURNE!
LEDvA SOm SA PREKLIKAL SEm NEchcEL SOm PORUSIT ZIADNE PRAviDLA ANI NIc LEN POTREBUJEm POmOc cO SA STymTO DEJE...
-
hojko
Site Admin
Re: VIRUS, BUG
Nainstaluj Malwarebytes Antimalware, prebehne aktualizacia a potom preskenuj cely PC: https://www.malwarebytes.org/mwb-download/sem/
-
Dede
Medium Star
NASLO 2 chyby ALE NIc TO NEZmENILO STALE TO ROBI A STALE keD ZAPNEm WIN TAK mI vyHADZUJE "cENTRUm ZJEDNODUSENIA PRISTUPU" ...
Takto sa zvykne správať keylogger, ale Malwarebytes Ti nič nenašiel? Nechce sa mi akosi veriť.
Skús hodiť screenshot bežiacich procesov.
Pozri sa tiež napr. cez CCleaner, aké programy sa Ti spúšťajú pri štarte, či tam nemáš niečo neznáme.
Aký OS a aký antivírus používaš?
Skús hodiť screenshot bežiacich procesov.
Pozri sa tiež napr. cez CCleaner, aké programy sa Ti spúšťajú pri štarte, či tam nemáš niečo neznáme.
Aký OS a aký antivírus používaš?
-
Dede
Medium Star
DNES mI naSLO uz 11 POSLEm co mi naslo a aJ PROcESSy AKE SU... win mam 8 a antivirak eset... a btw teraz som nič nespravil a zrazu ide všetko v pohode... ešte som ani nevymazal, len odfotil čo to je za bullshit toto...
To "nieco.vbs", to je čo? 
Nieco.vbs je virus-miner. Treba to dat preco - http://home.mcafee.com/virusinfo/virusp ... 02205#none Podla toho co vidim tak ten pc mas pekne zavireny. Ja by som to videl na format a novu instalaciu systemu, pretoze kto vie v akom stave je tvoj Windows. Este skus toto - http://www.yac.mx/sk/guides/trojan-hors ... -tool.html
Súhlas, ak vymazanie všetkých tých vecí v Malwarebytes Ti neodstránilo daný problém, najlepšie riešenie je formát systémovej partície.
-
hrban
Addict
stiahni si ADWcleaner, prebehni to najskôr tým a keď bude chcieť reštartovať PC tak reštartuj PC.
Potom Stiahni HJT spusti a Sprav Do a system scan and do a log file. Log file pošli sem do prílohy.
Potom Stiahni HJT spusti a Sprav Do a system scan and do a log file. Log file pošli sem do prílohy.
-
hojko
Site Admin
To bude spustat z tejto cesty, pripadne tam bude ina verzia miesto 2.3.2: C:\Users\Uzivatel\Documents\pooler-cpuminer-2.3.2-win64\nieco.vbs
-
hrban
Addict
hej hojo ale toho tam bude isto viac, zo správcu prd zistíš. HJT je tiež slabota ale aspoň očosi lepšie ako to čo postol on.
-
hojko
Site Admin
Ano, to mas pravdu. Ako uz vidiet na screene z Malwarebytesu, tak je tam toho viac ako dost. Bolo by fajn to este aj prebehnut dobrym antivirakom, urcite by este nieco nasiel.
-
hrban
Addict
Vsak este aj na tom screene to je
Cele to uz malo byt vymazane, cely ten adresar Pooler-CPUminer!