Projekt zamerany na gaming - turnaje, ligy, servery

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Projekt zamerany na gaming - turnaje, ligy, servery

Príspevok od používateľa Mapeko »

Zdravím, chystám sa spustiť jeden projekt, kt. bude zameraný na turnaje celkovo gaming, novinky, tutoriály a pod. Webstránka bude hotová cca o jeden mesiac. Takže hľadám administrátorov a ľudí čo chcú niečo podobneho rozbehnuť... viac info dám cez SS. Napíšte kto má záujem :) vek min. 18 rokov....
nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Projekt zamerany na gaming - turnaje, ligy, servery

Príspevok od používateľa nosooo »

Zaujem o co?
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Sry upravil som :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Akeho administratora, resp. administratorov ti je treba, ak tam nebudes mat ani navstevnost???
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Myslím si, že musia byť aj administratori zo začiatku, nejaky team nebudem to otvárať sám....
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Poviem ti to na rovinu: Uz teraz je to fail.

Adminov nepotrebujes, lebo nikdy nebudes mat navstevnost. Takych webov je hrozne vela a a nejaku normalnu nvstevnost maju mozno tak 4?
Sam som mal nieco take, vydrzal asi 3 roky, nemal nejako extremnu navstevnost a teraz tu domenu len vyuzivam na test webov co robim inym ludom a kadejakych mojich projektov.

Vykasli sa na to. Minimalne na tuto oblast.
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Je to môj posledný projekt, no ak nebudem mať ľudí nespustím ho....
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Posledny tvoj projekt? Tie predchadzajuce boli ake, aku maju navstevnost a funguju este vobec?
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Moje predchádzajúce boli iba na jednu nepopulárnu hru Day of Defeat: Source, mali sme stranku, server jediny v czsk, takze sa darilo hravalo sa niekolko rokov. No je to uz stara hra hraci to prestali hrat a ked na server prestali chodit zavreli sme to. Potom sme tu mali este jeden projekt typu multigaming - turnaje/ligy/servery no webstranka bola na systéme php fusion a proste nebola stavana na to, vela bugov. Momentálne mam zakúpeny web ktory je na vlastnom cms :)
heker
Redeemer
Redeemer

Ci je to open source cms alebo dake vlastne cms, tak si dovolim napisat, ze to vlastne cms bude mat viacej bugov, bude menej skalovatelne a pokial tam nieco bude chciet menit, pridat, budes s tym otravovat autora. Pri free cms mas kopu pluginov, modulov, komunitu ludi co ti poradi. A samozrejme nejde o to na com ten system bezi, ide hlavne o design, prehladnost a najma ide o navstevnost stranky ci hracov.
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Nechcem sa hádať čo treba a čo nie, hľadám ľudí čo by išli do toho.

screen webstránky: http://www.playsector.eu/screen.png
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Plánuješ to všetko financovať sám? Či ako si to predstavuješ zo začiatku? Na niečo tam musíš nalákať ľudí. Turnaje o ceny? Kvalitné servery? Lebo len tak ti tam niekto nepríde.
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Nechcem hneď financovať turnaje vecnými cenami. Základ bude stránka ak bude pekná priehľadná a bude pútať ľudí tak by to mohlo fungovať. A samozrejme vecné ceny by sa pridali neskôr.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

A navyse to pozadie. Max Payne za 48 eciek? Vazne? hod tam nejaky abstrakt alebo nieco aktualne alebo daco.
Ked uz sa tak snazis aj po gramatickej stranke, tak potom Sekcia spustená.
Kolko mas vlastne rokov(Ci si student a robis to vo volnom case, alebo uz zarezavas)? Ako dlho to uz pripravujes a za aku dobu prejdes na ostru prevadzku (aha, pises, ze o mesiac. To je dlha doba, dovtedy ta to aj prejde..)? Kolko hier planujes mat v portfoliu? TSko mas nachystane a zabezpecene(prip iny kecálek)? Ako pise kolega nadomnou - financie. Planujes to z vlastneho vrecka? Sponzorov si uz nejakych oslovil? Alebo donating (gl with that)?
Prajem ti vela stastia a velmi velmi velmi pevne nervy..

// akurat som pisal prispevok (a sledoval aj videjka na youtube :) ) a nejak som nepostrehol, ze si odpovedal..

// // a este zakladna otazka - co vies poskytnut alebo cim chces uputat lepsie ako nejaky iny gaming portal?
myslim ako, ze preco by som mal ist k tebe, ked mozem byt tu - http://www.undzwei.eu//
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

Tak, to pozadie je iba starí bg co som dal aby tam niečo bolo keď som robil screen. Novinka pridaná rýchlo testoval som ikony noviniek.... Na to ostatné ti nemám chuť odpovedať, proste hľadám ľudí presný opak tebou kt. mi nebudú hovoriť ako to nejde.

ľudí chcem upútať hlavne kvalitou stránky, a hlavne užívateľským priestorom.
heker
Redeemer
Redeemer

Uzivatelsky priestor je co?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

mne to pride ako uplne opajcnuty undzwei, ktory je mimochodom uz tiez davno mrtvy. podla screenu a tvojho popisu to nebude nic nove. okrem toho takych pokusov uz bolo milion. zaspal si dobu.
Mapeko napísal:Nechcem hneď financovať turnaje vecnými cenami. Základ bude stránka ak bude pekná priehľadná a bude pútať ľudí tak by to mohlo fungovať. A samozrejme vecné ceny by sa pridali neskôr.
zaklad nie je stranka. ked uz, zaklad je obsah stranky a vsetko okolo toho. nahodit prazdnu stranku a cakat, ze sa ti ozvu ludia, je trochu naivne .. musis nieco ponuknut sam. inak bude fakt priehladna az tak, ze si ju nikto nevsimne.

pri dnesnych matchmaking systemoch, co ma uz kazda nova hra, nema nejaky turnajovo ligovy serverovy portal absolutne ziadnu pridanu hodnotu, pokial do toho nenacapas poriadne vecne ceny atd.

novinky, tutorialy a pod. - toho uz je tiez plna prdel. nemyslim, ze by po tom bol este nejaky dopyt, co by si vedel zuzitkovat.

kazdopadne gl, aspon ziskas nejake nove skusenosti
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mapeko napísal:Nechcem sa hádať čo treba a čo nie, hľadám ľudí čo by išli do toho.

screen webstránky: http://www.playsector.eu/screen.png
HA... iCrowa poznam, jeho CMS je postavene na PHP-Fusione :D

A samotny Fusion pouzivam aj ja dlhe roky a mam ho rad, lebo tych par chyb co ma dokazes lahko opravit a pluginy pr eneho taktiez dokazes vytvorit pomerne lahko. Uz viac krat som ludom dot prerobil Fusion, niekedy by si ani netusil ze to je on.

Mapeko napísal:Nechcem hneď financovať turnaje vecnými cenami. Základ bude stránka ak bude pekná priehľadná a bude pútať ľudí tak by to mohlo fungovať. A samozrejme vecné ceny by sa pridali neskôr.
Takze tam proste nikoho mat nebudes... Prave toto si teraz povedal.
Mapeko
Medium Expert
Medium Expert

*****HERO***** napísal:mne to pride ako uplne opajcnuty undzwei, ktory je mimochodom uz tiez davno mrtvy. podla screenu a tvojho popisu to nebude nic nove. okrem toho takych pokusov uz bolo milion. zaspal si dobu.

zaklad nie je stranka. ked uz, zaklad je obsah stranky a vsetko okolo toho. nahodit prazdnu stranku a cakat, ze sa ti ozvu ludia, je trochu naivne .. musis nieco ponuknut sam. inak bude fakt priehladna az tak, ze si ju nikto nevsimne.

pri dnesnych matchmaking systemoch, co ma uz kazda nova hra, nema nejaky turnajovo ligovy serverovy portal absolutne ziadnu pridanu hodnotu, pokial do toho nenacapas poriadne vecne ceny atd.

novinky, tutorialy a pod. - toho uz je tiez plna prdel. nemyslim, ze by po tom bol este nejaky dopyt, co by si vedel zuzitkovat.

kazdopadne gl, aspon ziskas nejake nove skusenosti
undzwei je celkom iny, co na tom ze som pouzil orandzovu farbu??

ja sa s tebou nehádam máš pravdu, teraz to je čoraz ťažšie ako skôr. Ale skúsim to.. Pozvem formou emailu starých užívateľov zo starého webu určite niekto príde...

//autoeditácia príspevku (11 Okt 2015, 11:43)
Michaelo napísal: HA... iCrowa poznam, jeho CMS je postavene na PHP-Fusione :D

A samotny Fusion pouzivam aj ja dlhe roky a mam ho rad, lebo tych par chyb co ma dokazes lahko opravit a pluginy pr eneho taktiez dokazes vytvorit pomerne lahko. Uz viac krat som ludom dot prerobil Fusion, niekedy by si ani netusil ze to je on.

Takze tam proste nikoho mat nebudes... Prave toto si teraz povedal.
neboj viem co je php-fusion, tiež som na ňom pracoval niekoľko rokov. Viem že icrow čerpal s PF ale to už moja starosť nieje či?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Akoze drzim ti palce ale ako tu uz bolo xkrat spomenute, snazis sa chytit vlaku ktory ide 1000 km/h a ty ledva kulhas s neicim co vyzera ako lacna kopia vyhasnuteho undzwei a v rukave nemas nic extra. Mne osobne chyba nejaka SK liga v CS:GO s vlastnymi servermi a odmenami, night/minicupy.
Drzim palce, ked to spustis, napis podporim aspon mojou zvedavostou.
Napísať odpoveď