sustakova suprava
Re: sustakova suprava
To skor vyzera na silon.
Cize to nebude dostatocne sustat, ci ako?
Susiak je susiak, silon je silon. Su to dva uplne rozlicne materialy. Silonova suprava je nieco medzi sustiakom a teplakom, neviem ako to lepsie opisat. Najviac k silonu maju kratasy futbalistov, cyklisticke gate alebo neviem co.
tie suprave ani nie su sustakove a navyse, co je najvacsi problem, je ze su nevyrzanych, ponurych, fadnych farieb, a to ja nechcem. Chcem nieco vesele.Hensym napísal:Je to až moc normálne, čo?
dakujem, tuto supravu som uz pozeral, aj som nad nouuvazoval, ale problem, je ze nohavice nemaju vrecka a potom co som k nej cital ohlasy na Amazone tak sa jedna o velmi nekvalitne spracovanieLub0$ napísal:toto? http://www.ptakoviny.com/?i=1969/retro- ... a-souprava
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To bude tym ze ide o vtipny kostym na Halloween... proste taketo veci dnes uz nik nenosi. Ale ak chces vyzerat jak pablb tak zozen a povedz odkial si. Pridem si ta niekedy odfotit 
Tak toto ma dostalo [emoji1] [emoji1]
ruzovu hladas?skus nejaky second hand
Tazke naklady tu niektori davate. Chalan nieco hlada a miesto toho aby ste mu pomohli tak tu riesite ko*ot... Vam moze byt jedno aj keby vyzeral ako Ali G. Proste chce taku supravu tak nech ju ma.
Veď mu tu už X ľudí hodilo linky, a on povedal, že to nie je dostatočne "ujeté", tak čo potom majú písať?
on nic nehlada,len z nudy zalozil temu o ktorej bolo jasne ze hlada supravy z rokov 80,a take sa uz nevyrabaju,tak ked som mu dal odkaz na farebne z a3sportu tak to nebolo ono,lebo nie je ta spravna ruzova,alebo zelena
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja byť nejaká zver a keby v tom došuští do lesa a chce ma zastreliť tak by som došiel k nemu a zastrelil sa sám s jeho zbranou od smiechu
Skús pozrieť do čiech na nejaké trhy tam možno budú mať ešte volačo takéto, alebo napíš do Kauflandu inzerát že zháňaš šuštiakovú súpravu, možno si to prečíta nejaký dedko ktorý ti daruje svoje dva páry ktoré už nenosí lebo mu to príde nemoderné
Skús pozrieť do čiech na nejaké trhy tam možno budú mať ešte volačo takéto, alebo napíš do Kauflandu inzerát že zháňaš šuštiakovú súpravu, možno si to prečíta nejaký dedko ktorý ti daruje svoje dva páry ktoré už nenosí lebo mu to príde nemoderné