Youtube - Staré Hry

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Phantom1111
Light Expert
Light Expert

Youtube - Staré Hry

Príspevok od používateľa Phantom1111 »

Chcel by som sa informovať, že či by niekoho zaujímalo, keby že sa založí na Youtube kanál na ktorom by dotyčný točil len staršie PC hry s komentárom, ktoré boli populárne a taktiež dopadli v recenziách veľmi dobre. Napríklad (Far Cry, Dragon Age: Origins, Divinity 2: Ego Draconis ... )

Bol by to taký retro kanál a samozrejme by sa točili viac menej len tie hry, ktoré by si žiadali ľudia. Pritahlo by to vôebc nejakých divákov, kedže najnovšie hry už točí veľmi ale veľmi veľa youtuberov a po zadaní názvu napríklad Far Cry 4 Gamplay človek nevie ktoré video si skôr pozrieť.

Možno by to bolo také menšie oživenie starších hier aby si ich ľudia trošku pripomenuli. Ďakujem vopred za odpovede.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Youtube - Staré Hry

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Mna by to nepritiahlo. Gameplayov na YouTube pre kazdu hru je uz plna prdel a to mi rozhodne staci na to, aby som sa rozhodol, ci si tu hru zaobstarat alebo nie. Ked si chcem nejaku staru hru pripomenut, tak si ju stiahnem a zahram, nepozeram videa.

Jedine, ze by si to pojal v nejakom humornom zmysle, nieco originalne .. ale co ja viem, take klasicke hrajkanie s komentarom uz v dnesnej dobe nema moc pridanu hodnotu.

Okrem toho, tie hry co si spomenul, nie su az tak retro. Vsetky su pokryte dostatocne aj s niekolkymi kompletnymi walkthroughmi. Ked chces retro, tak chod do MS DOS. Prince of Persia, Sokoban, Wolfenstein .... tam by mohla byt konkurencia mensia :)
Phantom1111
Light Expert
Light Expert

Nemyslel som až tak retro, že by to boli hry typu Mário atď .... Skôr som myslel staršie hry ako Price of Persia Warrior Within atď chápeš ... a je mi jasné že sú porkyté walkthroughmi ako si písal ... Len možno si niekto rád pripomenie starú klasiku , ktorú hrával ako dieťa ale to nemôžem zaručiť, že to tak bude fungovať. Viem ťažko sa niečo vymýšľa, pretože na Youtube čo sa týka hernej scény je už asi ozaj všetko ....
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

A čo ti bráni ten kanál založiť? Ak na to máš, tak si to ľudí nájde.

Zopár retro hraní som videl(hlavne na českých herných weboch) a čo mňa najviac zaujme je hlavne behind the scenes, rôzne post-mortemy a podobne. Pokiaľ to teda nechceš robiť len ako ďalšiu zábavku pre 13 ročných, tak tam musíš mať aj nejakú pridanú hodnotu, napríklad v podobe rôznych príbehov z vývoja alebo niečo o ľuďoch, ktorí na tom pracovali. Nato ale potrebuješ celkom slušný prehľad v hernom priemysle.
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Mam na to rovnaky nazor, takychto videi je na yt plna rit a hadam neexistuje znamejsia hra na ktoru by nebol na yt nejaky let's play. len tolko k tomu
Phantom1111
Light Expert
Light Expert

Ďakujem za vaše názory a je naozaj pravda, že na youtube je už natočený gameplay, let's play alebo walkthrough už na každú hru, či už starú alebo novú .... Taktiež ma napadlo robiť videá ja nwm napríklad "10 hier s nízkou hardvérovou špecifikáciou", kde by som pridal staršie a dobre optinalizované hry pre starší hardvér, kde by mi ľudia do komentárov rozpísali svoj hardvér a poradil by som im aké hry by ešte bez problémov rozbehali aj na 60FPS atď. ....
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Vsak pripadne skus nieco natocit, daj to sem a podla toho sa da usudit ci by to malo zmysel
Phantom1111
Light Expert
Light Expert

Tak napríklad moje video
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Vsak tam nie je ziadny komentar
Phantom1111
Light Expert
Light Expert

Áno pretože komentovať hry čo som pôvodne chcel ako sú napríkald gameplaye mi už prišli naozaj zbytočné pre tie staré hry ktoré sú už taktiež všade po Youtube, takže som spravil niečo takéto. Samozrejme že pri ďalšom videu komentovať môžem len pri tomto som nevidel veľký dôvod komentovať, pretože ide len o ukážku hier s veľmi dobrou optimalizáciou pre starší hardvér.

Pri každom jednom komentovať napríklad že "Hra Prince of Persia nás zanáša do dávnej Persii, kde hlavným hrdinom sa stáva mladý a odhodlaný princ ......" je myslím zbytočné keďže to už viacmenej všetci poznajú. Ak máš iný názor určite budem rád ak ho napíšeš.
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Napriklad na games.tiscali byva retro gamesplay...posledny je tusim Max Payne 1, potom System Shock1 atd.....
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ja osobne videa kde je nieco top 10 a su neme nepozeram. Prave ten komentar k tomu je ta pridana hodnota. Vysvetlis napriklad preco si danu hru zvolil, v com je dobra, daku zaujimavost hocico. Nikoho nebavi len kukat to co uz pozna :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Presne tak a navyse ak ide o notoricky znamu hru
Phantom1111
Light Expert
Light Expert

Tak do toho videa asi inú hru čo nikto nepozná pridať nemôžem, keďže ide o hry pre staršie počítače. Vyberal som hry taktiež aj s dobrou optimalizáciou, ktoré nemajú veľké frame dropy a podobne. V tom videu čo som spravil nemám ani čo komentovať .. je to len info aby ľudia vedeli aké hry si môžu zahrať na tarých PC tak, aby zbytočne nemuseli reišiť padanie FPS, sekanie či zamrzanie atĎ ..... Samozrejme keby že natáčam gameplay, tak určite aj komentujem, pretože v takých videách ten komentár dôležitý je, ale v tom videu čo som spravil vôbec komentár nemusí byť a ani tam nechýba .....
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

nepytaj sa tunak ci sa ti to oplati..a zbytocne kktiny...si myslis ze youtubery ako je pewdiepie ci ako sa vola,gogo,sterakdary,a nim podobny sa pytali ze ci sa to oplati? a tak? zacni vydavat videa vytvor si kanal dakde ho zverjeni sprav si reklamu ,a nepytaj sa blbosi ci sa ti to oplati alebo podobne sracky,toc videa a uvidis ci ludia sa chytia ci nie...samozrejme necakaj za mesiac 10 000 subscriberov...a to ze tocit videa z hier ktore chcu len divaci? hmm..neviem skorej by som tocil videa z hier ktore by ma napadli ..,,nieje dobra volba tocit hry co chcu divaci ...lebo vzdycky sa najdu taky ktory sa naseru ze sa netoci ich hra ktoru si zvolili...
vies ty musis ludi zaujat nie ze im podstrcis nejaky zoznam hier,a stoho si vyberu...toc hry aby ten divak si povedal aa toto som nehral dlho kuknem to,alebo a tuto hru nepoznam pozriem ako vyzera a potom sa rozhodnem ci si ju zahram,ci ma zaujme..
Napísať odpoveď