Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
Podla toho ako ta Octavia vyzera, ze je cela usuchana, plechace, znicene pneu, tak je zrejme rad, ze to auto vobec jazdi. A mozno to maju robotnici, ktori sa s nim presuvaju aj s naradim na stavbu a tak im je jedno ako to vyzera, dolezite je, ze sa maju cim odviest.
Tiez si myslim, ze to auto sluzi uz len ako priblizovadlo. Mozno mu to tam okolo hrdla nadrze zacalo hrdzaviet a kvoli STK to prelepil. Nebol by prvy ani posledny co to tak vyriesil
Akurat vacsinou sa pouziva folia podobna farbe auta 
-
Fabo
Hardcore addict
Sice nie uplne na cestach... ale, dnes rano som is bol prevziat auto pri Motor Care v KE, tak som sa bol pozriet ake tam maju teraz jazdenky, ked uz sme sa bavili o Eckach s Ratzim vedla... (W212 pred FL su tam momentalne dve btw., obe E350CDI a obe za ~23k)
a naskytol sa mi takyto pohlad, Mercedes-AMG GT (S?), SLSko v matnej striebornej (krasne, keby som vyhral sportku...) SLko Lorinser uprava, Camaro a za nimi este GT-R
a naskytol sa mi takyto pohlad, Mercedes-AMG GT (S?), SLSko v matnej striebornej (krasne, keby som vyhral sportku...) SLko Lorinser uprava, Camaro a za nimi este GT-R
Už ani neviem, ktorý deň to bolo. Ale bol som vtedy v SC.
No na miniatúre tej fotky som si ten dátum ani nevšimol, keďže som to sem poslal z telefónu 
-
Yos
Professional
Nezabudnite si vsimnut vyfuky ako z rakety 
-
audiotrack
VIP
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som to videl
thumbs up
dufam, ze mna nenameraju v pondelok ked pojdem 
Jasný dôkaz ze nechcú aby vodiči spomalili, chcú iba zarobiť...
Steju: o com hovoris? ako to myslis? co maju chciet aby vodici spomalili?
-
Yos
Professional
Skor to myslel tak, ze ak by boli viditelni, tak by vodici reflexivne spomalili a tym padom by bola mensia sanca ich namerat.
Pomahat a chranit...
a to by malo aky zmysel pre tych policajtov? celkovo by to malo aky zmysel aby vodic spomalil ked vidi radar a 500m zase slapol na plyn.
prave by sa mali co najviac schovavat, pretoze ked niekoho nameraju 10x, tak si mozno potom uz rozmysli ci pojde rychlo alebo nie.
ale to by samozrejme fungovalo iba keby tie pokuty boli ozaj primerane... pokial chytia nejakeho hejrytmusa v G-cku ako sa zenie po dialnici 200km/h tak im tych 600 eur za pokutu s usmevom da a zenie sa dalej.
prave by sa mali co najviac schovavat, pretoze ked niekoho nameraju 10x, tak si mozno potom uz rozmysli ci pojde rychlo alebo nie.
ale to by samozrejme fungovalo iba keby tie pokuty boli ozaj primerane... pokial chytia nejakeho hejrytmusa v G-cku ako sa zenie po dialnici 200km/h tak im tych 600 eur za pokutu s usmevom da a zenie sa dalej.
Myslel som to tak že meranie radarom by malo slúžiť na to, aby vodiči neporušovali MPR a teda na zvýšenie bezpečnosti na danom úseku, čo v prípade že radar vôbec nevidno absolútne nefunguje, a očividne slúž len na výber peňazí.
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak. ked su viditelni tak o to viac prida clovek ked ich obide lebo vie, ze nebudu na kratkom useku dve hliadky za sebou
-
audiotrack
VIP
a presne to by mali byť. By som si rád pozrel tie výrazy, keď na dvoch km ho dvakrát zastavia a musí platiťguess.whoo napísal:presne tak. ked su viditelni tak o to viac prida clovek ked ich obide lebo vie, ze nebudu na kratkom useku dve hliadky za sebou
Ja som niečo podobné zažil minulý víkend, keď bola hliadka a zastavovali (bežná kontrola dokladov, zastavili aj mňa) a v ďalšej dedine zase radar
-
guess.whoo
Redeemer
to sa mi este nestalo.
melonSVK podla teba by mali ako pomahat a chranit proti neschopakom, ktori maju odrazu silne auto a nevedia co od dobroty?
melonSVK podla teba by mali ako pomahat a chranit proti neschopakom, ktori maju odrazu silne auto a nevedia co od dobroty?
A ty si myslis, ze tu hentak zamaskovani kvoli tym 5 ludom, co za den prejdu v tom useku 200+ alebo kvoli tym 50tim, co idu 140-150? Myslis ze ich zacnu nahanat s tymi palicami? Ti len fotia, kym budu pokuty za prekrocenie o 60 "smiesnych" par tisic korun, cloveka v BMW 7 to vazne nebude srat.