Potreboval by som poradiť nejaký GSM komunikátor.
- mal by mať možnosť prezváňania minimálne na 20 čísiel /nemyslím naraz/
- samozrejme rozposlanie SMS
- možnosť aktivácie/spustenia cez mobil
- a hlavne aj možnosť nastavenia intervalu prezváňania (dobu po akú bude volať na jedno číslo)
Zatiaľ ako jediná voľba mi bolo poradené Jablotron David GD-04, ten má všetky vyššie uvedené vlastnosti až na tu možnosť nastavenia intervalu/dĺžky zvonenia, čo potrebujem tiež.
V podstate tento komunikátor nepotrebujem ako klasický alarm, má slúžiť na zvolanie ľudí pri nejakej udalosti (požiar, nehoda, atď.). Preto potrebujem aby do 1 min. stihol prezvoniť aspoň 4 ľuďom.
Za normálnych okolností, ak by niekomu prezváňal a ten by hovor nezrušil, tak by zvonil nejakých 30 sec. kým by tento hovor neprerušil operátor. Bohužiaľ na telefónoch sa nedá nastaviť pre konkrétne číslo dĺžka zvonenia a ani iné zvonenie pre SMS. Takže potrebujem aby to išlo nastaviť priamo v tom GSM komunikátore.
Vopred ďakujem za pomoc.
GSM Komunikator
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: GSM Komunikator
Gsm modul od jablotronu pouzivame aj pri montazi alarmov a nikdy nebol problem. Velmi jednoduche a prijemne ovladanie cez telefon myslim ze aj tento tvoj komunikator by mal ist ovladat cez mobilnu appku. S tymto modelom nespravis chybu.
Tak ono to vyzerá dobre, len ako som písal chýba to nastavenie času prezvánania. 30 sec. je veľa ak dotyčný nebude pri telefóne ... V CZ si to vyriešili tam dokonca je aj tabuľa kde ukazuje, kto potvrdil účasť.
Na slovensku sa bohužiaľ pre tento účel tomu nik nevenuje.
Na slovensku sa bohužiaľ pre tento účel tomu nik nevenuje.
Jablotron je asi najznamejsi na nasom trhu. Treba pohladat ponuku inych firiem alebo potom kupit Cinu z Aliexpressu.
-
Arkaz
Addict
Nebude ten cas prezvanania limitovany sietou? Jablotron tusim opakuje prezvananie ak ho ucastnik na druhej strane nezrusi.
A co dvihnutie hovoru alebo odkazova sluzba?
-
Arkaz
Addict
To veru neviem. treba si ked tak overit v jablotrone