Ako si zablokujem Facebook na androide?
Ako si zablokujem Facebook na androide?
čaute chalani, chcem sa zbaviť závislosti na tejto chu****, lebo mám pocit, že trávim veľa času čekovaním nových správ na mobile a chcem odteraz fb používať iba cez deň v práci na kompe. Googlil som niečo čo zablokuje fb, ale boli to akurát nejaké antivít s parents mode, čo mi príde také zvláštne a môže to dosť zaťažovať systém. Nie je nejaká apka, alebo nejaké nastavenie ako si jednoducho tú url zablokujem? Lebo chodím cez prehliadač, messenger nepoužívam. dík
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako si zablokujem Facebook na androide?
A co keby si tam proste nesiel? To je najlepsi sposob blokovania. Odinstaluj vsetky FB appky a basta figli
Nevidim v tom najmensi problem. Ked ta to bude nutit tam ist, tak si povies, ze nejdem.
zrus si profil a hotovo ked uz to mas v takom stadiu
Na androide sa tiež dá meniť hosts súbor ako na Windowse, ale musíš mať rootnutý telefón.
Takže ak nemáš root, najlepšie riešenie bude zmeniť si heslo na niečo, čo si nezapamätáš a to heslo si ulož iba v práci do prehliadača..
Takže ak nemáš root, najlepšie riešenie bude zmeniť si heslo na niečo, čo si nezapamätáš a to heslo si ulož iba v práci do prehliadača..
ako mám tam pár fb stránok a asi 13 priateľov, ale dráždi ma tak ten mobil, keď idete v električke znudený, no veď to poznáte
mobil rootnutý nemám, skôr som myslel, že mi poradíte nejakú appku.
Nastavenia/aplikacie/facebook/zakazat
To nemas ziadne sebaovladanie ci co ? To su fakt dnesny maldy ludia uz absolutne bez sebakontroly ? Preboha kam ten svet dospel.
Ak mas android od jellybean a vyssie tak pouzi postup od "skvido". Pripadne si zmaz z FB aplikacie data, a nenastavuj ho / nezapinaj. Takisto myslim ze ak nieje systemova aplikacia, ide odisntalovat tak neviem co furt riesis.
Ak mas android od jellybean a vyssie tak pouzi postup od "skvido". Pripadne si zmaz z FB aplikacie data, a nenastavuj ho / nezapinaj. Takisto myslim ze ak nieje systemova aplikacia, ide odisntalovat tak neviem co furt riesis.
ja nechodím na to cez aplikáciu, ale cez web na mobile..
tak mám určitú seba kontrolu, ale blokovanie by bola istota
tak mám určitú seba kontrolu, ale blokovanie by bola istota
v tm pripade si mohol aspon trochu pogooglit
Kód: Vybrať všetko
http://www.allthetrickz.net/2014/11/how-to-block-unwanted-websites-from.html-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vymenim svoju staru K510i za tvoj telefon a mas po probleme 
Mozno ani nie, K510 ma xhtml browser, tak ako moja K610i
skor zobrat 3310
A ti starsi pokulhavaju trosku v gramatike co..Pein napísal:To nemas ziadne sebaovladanie ci co ? To su fakt dnesny maldy ludia uz absolutne bez sebakontroly ? Preboha kam ten svet dospel .....
Ono ak sa nudíš v autobuse alebo vo vlaku, a je ti blbé prihovárať sa ľuďom naokolo, tak fakt na tom nevidím nič zlé. Ale že fakt vôbec nič. Horšie je, keď ideš s kamarátmi niekam sadnúť a vyťahuješ mobil tam, keď sa máte rozprávať. Ale ak ti to vadí z princípu, tak si daj do mobilu nejakú hudbu, alebo knihu, prípadne film... aj keď to bude v podstate to isté. Otázka skôr taká - čo budeš v tom autobuse robiť, keď si zablokuješ facebook? Pozerať von oknom tiež po čase prestane byť sranda.
Ľudia v minulosti čítali noviny v ranných autobusoch a vlakoch, v podstate to isté.
A teraz príde veta k veci (
), vypni si internet v mobile, nie? Správy ti chodiť nebudú.
A teraz príde veta k veci (