Xamarin
Xamarin
Ahojte, vedeli by ste mi dat nejake skusenosti spojene zo Xamarin-om? pravdepodobne by som v nom chcel robit bakalarsku pracu. Mojou ulohou je vytvorit aplikaciu s tym, ze v samotnej aplikacii musim vyuzivat nejake sluzby cloudu. nie vsak toho xamarinovskeho, kedze zanho sa plati. Je to mozne, alebo musim vyuzit ich plateny cloud? Pripadne ak mate nejake dobre clanky a navody ohladom Xamarinu, budem rad ak mi ich preposlete.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xamarin
Vies vyuzit akolvek kloud, na ktory sa vies napojit. U nas v praci sa riesli hadam vsteky velke, myslim, ze okrem Google kloudu to slo bez problemou.
Napriklad na taky OneDrive ti staci restove api, a to dnes zvlasne aj kalkulacka
vraj siel dost v pohode aj SharePoint.
Napriklad na taky OneDrive ti staci restove api, a to dnes zvlasne aj kalkulacka
no super, tak asi pojdem do toho. inac este mam taku jednu otazku, da sa v tom xamarine vyvijat na windowse aj pre iOS?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze hej, ono by to malo sprelozit tvoju apku pre WP, Androjid aj IOS sucstne.
Môže študent využívať Xamarin zadarmo na všetky účely, alebo je v tom nejaký chyták?