PC pripojený na wifi, nie na kábel.
-
JankoHraško
Medium Expert
PC pripojený na wifi, nie na kábel.
Caute.
V tomto obore sa nevyznám moc, tak chcel by som si od vás nechať poradiť. Pri hrách som začal mať dosť vysoký ping a to preto, že brat surfoval na wifi. Ked je pc pripojený cez kábel, tak nemôže mať vysoký ping preto, že niekto je pripojený na wifi, že? Píše, že typ pripojenia: lokálny. Ako to môžem prednastaviť, aby bol pc pripojený na kábel a nie na wifi? 8no, kábel mám zapojný v pc a bliká.
V tomto obore sa nevyznám moc, tak chcel by som si od vás nechať poradiť. Pri hrách som začal mať dosť vysoký ping a to preto, že brat surfoval na wifi. Ked je pc pripojený cez kábel, tak nemôže mať vysoký ping preto, že niekto je pripojený na wifi, že? Píše, že typ pripojenia: lokálny. Ako to môžem prednastaviť, aby bol pc pripojený na kábel a nie na wifi? 8no, kábel mám zapojný v pc a bliká.
Re: PC pripojený na wifi, nie na kábel.
ked si pripojeny, ukazuje ti ikonu paliciek alebo zasuvky?
aj ked si cez kabel a brat je na wifi, mozes mat vysoky ping, zdielate totiz 1 pripojenie
aj ked si cez kabel a brat je na wifi, mozes mat vysoky ping, zdielate totiz 1 pripojenie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Lokalny ukazuje pri kazdej sieti, ktora je normalne pripojena cez kabel, wifi a nejde o ziadnu VPN siet. Ked mas zapnuty kabel aj wifi, primarne to ide cez kabel. Ak s tym mas problem, tak sa odpoj od wifi.
Samzrejme, ze to moze mat vplyv na tvoj ping - pretazenie routra, slaby vykon routra, vyssia priorita prenosu, vytazenie siete (stahovanie)..., faktorov je vela.
Samzrejme, ze to moze mat vplyv na tvoj ping - pretazenie routra, slaby vykon routra, vyssia priorita prenosu, vytazenie siete (stahovanie)..., faktorov je vela.
-
JankoHraško
Medium Expert
//foto patrí do prílohy
ako sa odpojím od wifi, resp. ako zistím, či som pripojený na wifi?
ako sa odpojím od wifi, resp. ako zistím, či som pripojený na wifi?
Obrazky maju byt v prilohe. Ty si robis srandu s tou otazkou vsak? Pises ze si pripojeny kablom aj wifi. Pripojit sa vies a odpojit nie?
-
JankoHraško
Medium Expert
prepac, ale ako som písal vyššie, ja sa do toho nevyznám, tak poprosím klud.
Pravy klik na wifi a odpojis. Alebo to odpojis cez FN klavesy, ak ide o notebook. Alebo vyber usbcko wifi.
-
JankoHraško
Medium Expert
Ide o stolný pc.
Tu nemám zoznam wifi, ako napr. na notebooku, čiže neviem ako zistiť, či som pripojený na wifi alebo cez kábel.
Tu nemám zoznam wifi, ako napr. na notebooku, čiže neviem ako zistiť, či som pripojený na wifi alebo cez kábel.
Máš vôbec v PC wifi kartu ?
Pretože wifi karta je štantart pri NTB nie pri klasickom PC.
Pretože wifi karta je štantart pri NTB nie pri klasickom PC.