Zdravím Vás chlapi,
Chcem sa spýtať, pred nedávnom som prešiel z Vegasu do Premiere PRO, akurát mám jeden problém. Počas strihania (nie pri jednej činnosti, ale všeobecne keď pridávam efekty, pluginy, pridávam video) vyskoči mi modré okno "Your PC ran into a problem and needs to restart" načíta sa 100% a PC sa reštartuje (v tom okne sa nedá nič robiť) už takto som mal rozpracované projekty a keď to spravilo 4x tak ma to prestalo baviť. Error tam ešte vypíše : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (atikmdag.sys)
Prikladám ako to vyzerá keď som to odfotil ... PC HW mám určite dostačujúce, neviem sám už kde môže byť chyba.
Ďakujem
Premiere pro CC 2015 / Reštartuje PC
Re: Premiere pro CC 2015 / Reštartuje PC
Ovladace ku grafickej karte, zlyhava to podla chyby na ovladacoch. Skus stiahnut najnovsiu verziu.
Ja mám problém samotný s grafickou kartou ktorú nepoužívam (notebook mi ju nevie detekovať, neviem sám prečo) stiahol som AMD ovládače, nič - stále keď otvorím napr dxdiag tak mi ukazuje len Intel HD4000 (teda integrovanú) ale tú moju nevie nájsť...
Každopádne na tú Intel HD4000 som dal aktualizovať ale ovladače ževraj su aktualne...
Každopádne na tú Intel HD4000 som dal aktualizovať ale ovladače ževraj su aktualne...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uved presny typ notebook, tj. znacku, model a aj to take dalsie cislo za modelom, pripadne uved okrem modelu notebooku aj konfiguraciu (procesor, grafiku, disk, ram a aky mas displej (HD/FullHD...).