Aké nové slúchadlá?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké nové slúchadlá?
Tie fora som nasiel a pisal tam, no nikto neodpisal. Tiez som hladal e-bay a amazon a kaslem na to. Blbe nausniky stoja tretinu toho co cele sluchadla. Povodne bola cena 50€, nakoniec som dal tych 100€ a nemienim aby sa to vysplhalo na 150€...
-
TUCERO_SVK
Star
Nazdar, dnes mi doslúžili slúchadlá a pri výbere nových som narazil na dilemu. Mohli by ste mi prosím Vás poradiť, ktoré slúchadlá sú vhodnejšia voľba, poprípade poradiť nejakú alternatívu. Rozpočet som stanovil cca na 50€ avšak dá sa navýšiť o niečo. Ja som našiel tieto slúchadlá a potreboval by som vedieť ktoré sú podľa Vás lepšie. Prvé sú starší model a sú výrazne lacnejšie, keďže je na ne akcia a druhé sú novší model ale o 20€ drahšie. Otázka je, či sa oplatí investovať tých 20€ navyše alebo ten rozdiel v kvalite nie je taký výrazný a stačia tie prvé? Ja osobne počúvam hard rock, rock, metal, to čo ide v rádiu a audio knihy. Budú vhodné na to? Vopred ďakujem za odpoveď.
1.https://www.alza.sk/sennheiser-cx-300-i ... d=18852199
2.https://www.alza.sk/sennheiser-cx3-biel ... d=18852199
1.https://www.alza.sk/sennheiser-cx-300-i ... d=18852199
2.https://www.alza.sk/sennheiser-cx3-biel ... d=18852199
-
Ryan Giggs
VIP
Neoplatia sa ani jedny. Existuje kopa vyrazne, vyrazne lepsich spuntov za rovnake, a aj za mensie peniaze.
Moze to byt aj nakup zo zahranicia, alebo to musi byt nas obchod?
Moze to byt aj nakup zo zahranicia, alebo to musi byt nas obchod?
-
TUCERO_SVK
Star
Aj som si trochu myslel, že dostanem takúto odpoveď. Alzu poprípade Talkive som volil iba preto, že je tam jednoduchá reklamácia a je to blízko. Pravdupovediac, špunty som ešte nereklamoval, takže môže byť aj obchod zo zahraničia ak by to mal byť zásadný rozdiel v kvalite.
-
Ryan Giggs
VIP
Z našich obchodov napr. Vsonic VSD3/VSD3S, zo zahraničia za nejakych 60€ aj vyšši model VSD5, Ostry KC06/kc06a, Havi B3 Pro, Hifiman RE400...
-
TUCERO_SVK
Star
Ďakujem za odpoveď.
Rozhodujem sa medzi Ostry KC06A a VSONIC VSD3S. Na Amazone.co.uk majú OSTRY za viac ako 180€ a na eBay.de 60€. Čiže budem nakupovať zrejme cez eBAY, alebo mi viete poradiť nejaký konkrétny internetový obchod tu v EU? Ako zálohu mám tie OSTRY, ktoré majú aj v českom internetovom obchode za podobnú cenu.
Ešte jedna vec ma napadla, zabudol som napísať, že ako prehrávač používam hlavne telefón Lumia 920. Využijem spomínané slúchadlá aj na takom zariadení?
Rozhodujem sa medzi Ostry KC06A a VSONIC VSD3S. Na Amazone.co.uk majú OSTRY za viac ako 180€ a na eBay.de 60€. Čiže budem nakupovať zrejme cez eBAY, alebo mi viete poradiť nejaký konkrétny internetový obchod tu v EU? Ako zálohu mám tie OSTRY, ktoré majú aj v českom internetovom obchode za podobnú cenu.
Ešte jedna vec ma napadla, zabudol som napísať, že ako prehrávač používam hlavne telefón Lumia 920. Využijem spomínané slúchadlá aj na takom zariadení?
-
Ryan Giggs
VIP
Využiješ to samozrejme aj s tym telefonom. S lepšim zdrojom to ale bude prirodzene lepšie.
Zdravim, pouzival som sluchadla Maxel Retro DJ ale odisiel kabel tak hladam nieco nove.
Cena cca 25e
Chcem aby boli o nieco viac pohodlnejsie. Tieto Maxely ma po dlhsom pouzivani dost tlacili.
Zvuk mi v podstate vyhovoval, mozno trochu viac basov ak by mali.
Naslo by sa nieco take ?
Cena cca 25e
Chcem aby boli o nieco viac pohodlnejsie. Tieto Maxely ma po dlhsom pouzivani dost tlacili.
Zvuk mi v podstate vyhovoval, mozno trochu viac basov ak by mali.
Naslo by sa nieco take ?
-
Ryan Giggs
VIP
To chceš ako prenosne, či na doma?
Cisto na doma ale viac jak 2m kabel by som nerad 
Co sa tyka otvorene alebo uzavrete tak nieco na sposob tych maxelov, mozno o trochu viac otvorene
Co sa tyka otvorene alebo uzavrete tak nieco na sposob tych maxelov, mozno o trochu viac otvorene
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem co znamena trochu viac otvorene.
Za tie peniaze cokolvek od Superluxu alebo Samsonu. Domace cirkumauralne sluchadla maju vsetky (resp. vacsina z nich) dlhy 3m kabel. S tym je treba ratat.
Za tie peniaze cokolvek od Superluxu alebo Samsonu. Domace cirkumauralne sluchadla maju vsetky (resp. vacsina z nich) dlhy 3m kabel. S tym je treba ratat.
Ok, pozeral som a od Samsonu nasiel som len drahe a od Superluxu som nasiel bud hd681 alebo hd662.
Je mezdi nimi nejaky rozdiel ?
Je mezdi nimi nejaky rozdiel ?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano je medzi nimi velky rozdiel. HD662 su uzavrete, 681 otvorene.
Aha a zvukovo su tie hd662 lepsie ? Lebo stoja skoro o 9e viac tak ci to zato vobec stoji. I ked radsej by som mozno bral tie otvorene ale ak to ma byt na ukor kvality zvuku tak to prezijem 
-
Michaelo
Hardcore addict
Otvorene maju prave ze lepsie podanie zvuku (vacsi sound stage), akurat maju o cosi horsie basy.raky2702 napísal:Aha a zvukovo su tie hd662 lepsie ? Lebo stoja skoro o 9e viac tak ci to zato vobec stoji. I ked radsej by som mozno bral tie otvorene ale ak to ma byt na ukor kvality zvuku tak to prezijem
-
Ryan Giggs
VIP
Otvorene praveze basuju viac. Fyzika nepusti. Kazdopadne vo finale to zalezi na tom ako to odladi vyrobca, nie od toho ci su uzavrete ci nie.
Vyberaj podla toho ci potrebujes izolaciu ci nie.
Vyberaj podla toho ci potrebujes izolaciu ci nie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Co som ja pocul prave uzavrete maju o cosi silnejsie basy.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie. Teoreticky je to opacne. Ale ako som pisal vyssie, v konecnom dosledku je to o tom ako to vyladi vyrobca.
Ok, rozhodol som sa pre HD681. Este posledna otazka... Je nejaky rozdiel medzi HD681 a HD681 EVO ? okrem teda dizajnu samozrejme.
Co som pozeral tak EVO maju akurat odpojitelny kabel (neviem ci je to vyhoda) a cena je o 10e vyssia
Co som pozeral tak EVO maju akurat odpojitelny kabel (neviem ci je to vyhoda) a cena je o 10e vyssia
-
Ryan Giggs
VIP
Rozdiel tam samozrejme je. Zalezi na tom ktore konkretne mas na mysli. HD681 su 3 verzie s roznym charakterom zvuku.