Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
lumir: to skor bude o tom, ze Lidl sa nestiti kamaratit s Jahnatkom, na rozdiel napr. od toho Tesca... ostatne kedy si naposledy pocul, ze Lidl dostal statisicovu pokutu? Tesco oproti tomu dostava pokuty kazdu chvilu, lebo odmietli robit kamaratksefty...
ved si staci pozriet, google maps.. ani to z central nemaju k sebe daleko
(reklamne clanky suvia s investiciami... ohybanie zakonov je z ineho sudka)
..a stretavaju sa na menuckach v chutovke
..a stretavaju sa na menuckach v chutovke
no chlapi, ste ma celkom sklamaliKufor napísal:Hej, tiez som raz skusil spominany hot-dog kvoli tunajsim odporucaniam a odvtedy bez neho z Lidlu neodchadzam
Neviete ci kupim niekde ten oranzovy dresing ktory davaju do Debrecinskych bagiet ? 
ale myslis ten novy ktory patri k americkemu tyzdnu za 0,79 myslim?
alebo ten obycajny horcicovy za nejakych 0,49 ci kolko, ten lacnejsi je fajn, ten americky je taky...prehnany...proste americky
alebo ten obycajny horcicovy za nejakych 0,49 ci kolko, ten lacnejsi je fajn, ten americky je taky...prehnany...proste americky
No myslím ten, ktorý sa už roky dáva do debrecinskych bagiet, čo kúpim na benzínke.Dnes som jeden kúpil z Lidlu ktorý mal podobnú farbu so sušenými paradajkami, ale nebolo to ono
aha no ja som reagoval na ten hotdog od M142
-
K-u-b-i-a-k
Addict
chezter vieš aký dresing (horčica) je v tom hot-dogu ktorý sa predáva v Lidli ? 
jaj takto, hej myslim ten americkyCheZteR napísal:ale myslis ten novy ktory patri k americkemu tyzdnu za 0,79 myslim?
-
cORP.
Addict
ten dresing co ty myslis sa vola andaluzsky dressing, zial je skoro nemozne ho zohnattyler91 napísal:Neviete ci kupim niekde ten oranzovy dresing ktory davaju do Debrecinskych bagiet ?
ked nezozenies na nete mas viacero receptov alebo
https://www.masecori-shop.de/essen-trin ... a-7001994/
https://www.masecori-shop.de/essen-trin ... a-7001994/
-
n0b0dy
Light Expert
@tyler91: Dlho dlho som hladal presne ten isty dresing. Najpodobnejsi je podla mna asi Hellmann's Francuzsky dresing.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Za mňa určite odporúčam tieto keksíky z Lidl-u.
Kubiak.. do boha, ani ich sem nedávaj.. za posledné dva mesiace jedna krabička denne pošla.. 
Mne teraz zachutilo pečivo - nejaká šatôčka s javorovým sirupom a pekanovými orechmi.. fajné!
Mne teraz zachutilo pečivo - nejaká šatôčka s javorovým sirupom a pekanovými orechmi.. fajné!
hej ta javorova je fajna
-
aviceN
Guru
Neviem ci ta javorova je novinka v lidli, ale v kauflande to mali uz roky pred tym, fyi 
Dnes zas davka hot dogov, davnejsie som mal dake parky s vysokym % masa, neviete niekto ake to boli? Viem ze to neboli klasicke spisske, tusim ze boli balene v tom vakuovom baleni a bolo ich tam 8
Dnes zas davka hot dogov, davnejsie som mal dake parky s vysokym % masa, neviete niekto ake to boli? Viem ze to neboli klasicke spisske, tusim ze boli balene v tom vakuovom baleni a bolo ich tam 8
Dostala sa mi info do uší (cez food tips košice) že tam mali nemeckú nutellu 800g za nejakých 5€. No keď som bol v lidli na molavskej (KE), ani za boha som to nevedel nájsť. Nevie niekto niečo o tom kde by ju mohli mať (popradská?) a či vôbec? Vďaka 
Áno, niečo také bolo v akcii - asi 2 týždne dozadu? Neostáva Ti nič iné, iba sa poobzerať po všetkých Lidloch na okolí, či sa na niektorom ešte niečo nezvýšilo. Niečo sa mi marí, že som to videl ešte minulý týždeň v Ťahanovciach, ale ruku do ohňa za to nedám.
Potvrdzujem, v Ťahanovciach ich ešte stále majú medzi starými akciami.. 800g za 4,99€. 
-
Shamway
Professional
Na furci maju nemecku, ale nie 800g. A aj na stanici ich bola kopa.