Žena, ktorá sa vám najviac páči
Re: Žena, ktorá sa vám najviac páči
To je diskutabilne, kazdemu sa paci ina zena. To co sa paci vam sa nemusi pacit mne. Ja som tie odkazy dal ako reakciu na to co som pisal rano, ze takychto zien ako su tu linky z Instagramu je na Facebooku plno. Fotky na Instagrame sa mi pacili, ale takych je kopa, hoci staci pohladat znamych sportovcov, teda zeny. Staci si pozriet FB strany alebo Instragram profil napriklad u Anastasia Ashley, Lindsey Vonn, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovicova, Coco Ho, Amanda Beard, Stephanie Rice, Sage Erickson a kopa dalsich. Vlastne staci sa pozriet na plavanie, surfovanie, lyzovanie alebo tenis, tam ich je viac ako dost. Ale ako som uz napisal, je to vec vkusu. Niekto sa pokocha na fotke tu na fore, niekto na Istragrame a niekto na FB.
heker: na to že si len "nedávno pozeral" máš celkom slušnú zbierku linkov 
To nebolo o tom, ze som len nedavno pozeral. Ja viem kde hladat, takze som isiel na istotu a kopiroval linky 
Steju napísal:heker: na to že si len "nedávno pozeral" máš celkom slušnú zbierku linkov
Ono je to pravda s tým vzhľadom. Keď vidím takúto pipku na ulici, tak sa otočím, a tam to končí. Hocikedy ale vidím "obyčajné" zlaté dievča, ktoré by sa v tejto téme možno ani neobjavilo, lebo nemá dostatočne kurv**** vzhľad, a po pár slovách s ňou som z nej hotový.
...na druhú stranu, na instagram si nechodím hľadať frajerku.
To mas pravdu Hensym. V lete som par krat v meste stretaval zenu, tak cca 35 rokov, krasne dlhe vlasy, silikony, ze ani ruky take velke nemam, vzdy upravena, vysmiata. Raz som sedel s kamaratom na kave a ona si sadla s jednym parom k vedlajsiemu stolu. Komunikacia z jej strany bola na urovni skolky, domovu dochodcov a retardov. To sa nedalo pocuvat! Bonbonik bol, ked sa pri rozhovore so zvysenym hlasom smiala, ze ona nikdy nebola v Kosiciach, ale za to v Zurichu bola ako doma. Dalsie prekvapenie ma cakalo ked mi kamarat povedal, ze ju pozna, ze byvala oproti mame jeho frajerky, ze robila stetku bo Svajciarsku par rokov a ukoncil to tym, ze ju nasiel na Pokeci, natukal nick, heslo do albumu a ukazal jej nahe fotky, ktorych tam mala habadej. Vtedy sa mi zhnusila.
Aj tie odkazy na FB co som sem nahadzal, to je tiez tak pokochat sa a dost. Rozpravat by som sa s nimi nechcel. Napriklad je tam aj Lucia Mokranova, to je ta co bola v markizackej Farme, fitnesska. Musim uznat, ze vyzera podla mna perfektne, taka baba sa mi paci, postavicka ako lusk. Ale ked otvori usta.....
Aj tie odkazy na FB co som sem nahadzal, to je tiez tak pokochat sa a dost. Rozpravat by som sa s nimi nechcel. Napriklad je tam aj Lucia Mokranova, to je ta co bola v markizackej Farme, fitnesska. Musim uznat, ze vyzera podla mna perfektne, taka baba sa mi paci, postavicka ako lusk. Ale ked otvori usta.....
Insta uz je celkom plny lux bitches ktore by si na honcovanie fukacku bral vsetkymi desiatimi, komu treba vztah rozpravat, drzat za rucicky a hrat to na lasku nebude vyhladavat taketo zeny
Hodím aj ja jednu bičku:
Alena Shishkova
https://instagram.com/missalena92/
https://www.google.sk/search?q=alena+sh ... s&tbm=isch
Takto si predstavujem ženskú dokonalosť!

//ale toto je dokonalá umelina s veľkým U! Takto by mali vyzerať všetky umeliny..
Alena Shishkova
https://instagram.com/missalena92/
https://www.google.sk/search?q=alena+sh ... s&tbm=isch
Takto si predstavujem ženskú dokonalosť!
//ale toto je dokonalá umelina s veľkým U! Takto by mali vyzerať všetky umeliny..
-
twardykamen
Medium Professional
takato umelina?
nebolo by odveci podelit saheker napísal:ukoncil to tym, ze ju nasiel na Pokeci, natukal nick, heslo do albumu a ukazal jej nahe fotky, ktorych tam mala habadej.
inac mna naposledy dost oslovilo toto dievca
Pripomína mi túto: (Tá blond)
Teraz mi na Facebooku skocila spevacka Sima, ta co spievala s Egom pesnicku On je len kamarat. Celkom pekna tvaricka, taka akurat pre mojho pelikana 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sympaťáčka.
Cibula to myslis skutocne vazne?
-
Andi_Cibula
Addict
Úplne vážne.
Oki, sto ludi, sto chuti.
-
Grim
Darca
Mne sa tiež páči a sledujem jej kanál.
-
t0m4s3
Admin
Urcite krajsia ako ta umelotina nad nou s prilepenymi ciernymi pasikmi miesto obocia.
No určite, že nie. Čo je na nej pekné? Ok, vie založiť oheň a prežiť v divočine, má za to malé plus. Ale radšej by som umrel na podchladenie v náručí tej kočky s čiernymi pásikmi namiesto obočia, ako žiť s touto.
Ale však keď sa niekomu páči, tak je to ok. Ja mám tiež občas slabú chvíľku.
Ale však keď sa niekomu páči, tak je to ok. Ja mám tiež občas slabú chvíľku.