V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
-
Scorpion90
King
Re: V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ?
predajcovia luxusnych automobilov si cez skolske prazdniny musia madlit ruky, lebo evidentne maju vtedy najlepsi biznis 
Lamborghini Huracán ... krása
v 130ke keď som dal kotol, mal som pocit, že všetky ostatné autá stoja na mieste 
To sa ti kde podarilo?
... zaaaaavist 
Kamarát dostal jazdu v tom aute. Cez zľavový portál. Cca 65€ ho to vyšlo. Išiel som sa s ním len previezť zo Žiliny do Plavecké Štvrtku, že aspoň obzriem ako to autíčko vyzerá. Vôbec som tam nešiel s úmyslom si na tom zajazdiť
.. keď ale vystúpil a videl som ten jeho úsmev, tak som musel ísť aj ja .. Mal som aj šťastie, že mali trochu okno a vopchali ma tam do poradovníka. Stálo to 69€ na mieste, a mal som 32km okruh. Nejaké 4km cca po okreske a potom diaľnica. Nechajú ťa jazdiť len s plne-automatom, nemôžeš motýliky používať a nastavený je klasický režim so všetkými asistentmi.
Možno sa to niekomu bude zdať veľa (aj mne spočiatku), že za tú cca pol hoďku v aute mám dať 70€ ... ale stálo to naozaj za to
a ten zvuk ... 
Možno sa to niekomu bude zdať veľa (aj mne spočiatku), že za tú cca pol hoďku v aute mám dať 70€ ... ale stálo to naozaj za to
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V plaveckom stvrtku vam nerozobrali auto do srobu?
ale nie viem cca kde to stava. Ak sa nemylim tak biele lambo na CZ spz na kamenom mlyne. Maju aj cervene ferrari.
Hej hej, presne oni
pojdem ale skusit aj tu italiu 
-
ancikrista
Light Star
no zatiaľ len v 16. AUDI A4 2.7 TDi 2008 s plnou výbavou, odkedy mám vodičák, tak nič lepšie, resp. s vodičákom som jazdil len Ibiza, či ASTRA H Caravan 1.6 16v Classic posledný vyrobený v 2013
Najlepšie auto, ktoré som zatiaľ šoféroval a viezol sa v ňom, je kolegov Lexus IS 250.
Jediná škoda je to, že blbí Amíci majú maximálku aj na diaľnici tak 65-70 mph, čo mi úplne nedovoľovalo vyskúšať možnosti toho auta naplno...
Jediná škoda je to, že blbí Amíci majú maximálku aj na diaľnici tak 65-70 mph, čo mi úplne nedovoľovalo vyskúšať možnosti toho auta naplno...
-
guess.whoo
Redeemer
to fakt maju taku nizku povolenu rychlost vsade na dialnici?
-
guess.whoo
Redeemer
by ma urvalo na tych nekonecnych cestach ist takym slimacim tempom 
-
kukiak
Addict
Zase tam nemas hliadky a cestne kontroly ako u nas, mas tam vela automatickych radarov, ale ked vies kde su alebo waze
..
Väčšinou sa jazdí tých 75 mph, treba sa prispôsobiť premavke
Ved to je 112 km/h, oproti nasej 130ke to nie je az taky rozdiel.guess.whoo napísal:by ma urvalo na tych nekonecnych cestach ist takym slimacim tempom
Na 200 km trase je to rozdiel 15 minut (107 vs 92).
ked ides 300 km, tak to spravi pokojne 20+ minut a to uz rozdiel je
hlavne na cestach typu "pokracujte rovno 38 kilometrov" a ono to je naozaj rovno bez 1 zakruty...
okrem toho, v USA nemaju kamiony obmedzovace a obiehanie sprava je povolene/tolerovane, takze ked ta zacne v 75ke MPH obiehat z lavej strany kamion a v 74kou MPH z pravej strany cisterna, tak ti nie je vsetko jedno a rad sa prisposobis
hlavne na cestach typu "pokracujte rovno 38 kilometrov" a ono to je naozaj rovno bez 1 zakruty...
okrem toho, v USA nemaju kamiony obmedzovace a obiehanie sprava je povolene/tolerovane, takze ked ta zacne v 75ke MPH obiehat z lavej strany kamion a v 74kou MPH z pravej strany cisterna, tak ti nie je vsetko jedno a rad sa prisposobis
No s ďalším kolegom sme absolvovali trip po Kanade a USA, na ktorom sme najazdili 3162 míľ, takže ak by sme išli rýchlejšie ako tých 70 mph na diaľnici, myslím si, že by nám to ušetrilo dosť času. Ono keď sme napríklad prechádzali z Chicaga do Pittsburghu, čo je skoro 800 km, tak ak by sme mohli ísť maximálkou, ktorá je na Slovensku, tak by nám to určite ušetrilo vyše hodinu 
A popravde ani nechápem tento trend v USA aj Kanade. Kupujú si veľké výkonné autá, ktoré ani nemajú šancu využiť, ak chcú jazdiť podľa predpisov. Ďalší fakt je ten, že diaľnice tam sú oveľa bezpečnejšie ako u nás, keďže tam všade majú väčšinou 3-4 pruhy s dostatočne veľkými zónami na odstavenie auta v prípade núdze. Najväčšiu chuťovku sme zažili tuším pred Chicagom, tam bolo 7 pruhov na diaľnici v oboch smeroch
A popravde ani nechápem tento trend v USA aj Kanade. Kupujú si veľké výkonné autá, ktoré ani nemajú šancu využiť, ak chcú jazdiť podľa predpisov. Ďalší fakt je ten, že diaľnice tam sú oveľa bezpečnejšie ako u nás, keďže tam všade majú väčšinou 3-4 pruhy s dostatočne veľkými zónami na odstavenie auta v prípade núdze. Najväčšiu chuťovku sme zažili tuším pred Chicagom, tam bolo 7 pruhov na diaľnici v oboch smeroch
Vsetko v mene bezpecnosti. V Holandsku poznam usek dialnice 5+5 pruhov a je tam obmedzenie na 100km/h vynucovane usekovym radarom.
Je to najdlhsia (28km) 10 prudova dialnica v Europe. Viac detailov je vo videu.
Je to najdlhsia (28km) 10 prudova dialnica v Europe. Viac detailov je vo videu.
-
hojko
Site Admin
Ale ved 200km mas len z domu do obchoduGothaR napísal:Ved to je 112 km/h, oproti nasej 130ke to nie je az taky rozdiel.
Na 200 km trase je to rozdiel 15 minut (107 vs 92).
Je to presne tak, ako píše hojko.
Pre Amíkov je miesto, kam ideš pol hodinu na aute, "just around the corner"
Pre Amíkov je miesto, kam ideš pol hodinu na aute, "just around the corner"
Docela by ma zaujimal sadzobnik pokut. tiez to maju odstupnovane podla rychlosti prekrocenia, ci ta rovno strelia do kolena?