Steam, Origin, Uplay, Epic games,... - akcie
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
Kufor super, dík za info, prvý diel zadarmo, druhý diel za 0,74€, nakúpené 
Battlefield 4 za £4.99. Malo by to ist kupit bez problemov, pri platbe cez PayPal.
-
Wishmaster
Medium Professional
key4you akcia na steam random key
Pri objednavke pouzite kod - FUJITSU4GAMES a mate 70% zlavu na steam random key
ale iba na to a rata sa to na celkovy nakup (napr ako ja, 7x keyov za 5 eur
)
Pri objednavke pouzite kod - FUJITSU4GAMES a mate 70% zlavu na steam random key
sú seriózny ? znie to dobre, prípadne aké hré ti zamixovalo ? len pre zaujímavosť
-
ja_som
Star
Wishmaster vďaka 
DropDead sú, včera som u nich nakupoval druhýkrát, a raz na ich druhom eshope lenkrabice.sk
Včera som u nich kúpil 5 náhodných kľúčov, za 3,25€, s jedným som mal problém, Steam mi ho nechcel vziať, že už je na Steame aktivovaný na inom účte. Kontaktoval som ich a momentálne sa to rieši. Ďalšie štyri boli: 8-bit Commando, Coin Crypt, Dead Bits, Overcast - Walden and the Werewolf. Hry, ktoré by som si nikdy nekúpil
Chcel som to len vyskúšať, aké sú to tie náhodné kľúče, keď už teraz viem, už si ich nekúpim
DropDead sú, včera som u nich nakupoval druhýkrát, a raz na ich druhom eshope lenkrabice.sk
Včera som u nich kúpil 5 náhodných kľúčov, za 3,25€, s jedným som mal problém, Steam mi ho nechcel vziať, že už je na Steame aktivovaný na inom účte. Kontaktoval som ich a momentálne sa to rieši. Ďalšie štyri boli: 8-bit Commando, Coin Crypt, Dead Bits, Overcast - Walden and the Werewolf. Hry, ktoré by som si nikdy nekúpil
Chcel som to len vyskúšať, aké sú to tie náhodné kľúče, keď už teraz viem, už si ich nekúpim
No tak ľudia, kupovať random key sa NIKDY neoplatí pretože to nieje ani random ale určité vybrané kľúče... najčastejšie padajú hry čo boli, sú zadarmo (nie priamo na steame ale napríklad od vývojárov - dáš like cez facebook a tebe pošlú key na mail), či stáli pod jedno euro.
Tie čo spomenul kolega nado mnou tak okrem Coin Crypt (túto hru som nikde nezaregistroval) boli všetky FREE - rozumej 0 centov. Takže nedávajte zarobiť týmto idiotom čo využívajú ľudskú hlúposť.
Kamarát robil prieskum na inej stránke kde sa dal kúpiť random kľúč za 1€, kúpil ich 20... Výsledné hry? Takmer všetky boli indie sračky čo zbúchal vývojár za jeden týždeň a na steame ich dal pod 1€ (dotyčný ich potom nikdy nehral) a dve hry boli už lepšie, Darksiders a Hitman 4: Blood Money ktoré mimochodom vtedy boli v zľave že by vyšli dokopy 5€.
Takže nenechajte sa odrbať, za 5€ sa dajú kúpiť mnohé kvalitné AAA hry ktoré nie sú staré ani 2 roky
Tie čo spomenul kolega nado mnou tak okrem Coin Crypt (túto hru som nikde nezaregistroval) boli všetky FREE - rozumej 0 centov. Takže nedávajte zarobiť týmto idiotom čo využívajú ľudskú hlúposť.
Kamarát robil prieskum na inej stránke kde sa dal kúpiť random kľúč za 1€, kúpil ich 20... Výsledné hry? Takmer všetky boli indie sračky čo zbúchal vývojár za jeden týždeň a na steame ich dal pod 1€ (dotyčný ich potom nikdy nehral) a dve hry boli už lepšie, Darksiders a Hitman 4: Blood Money ktoré mimochodom vtedy boli v zľave že by vyšli dokopy 5€.
Takže nenechajte sa odrbať, za 5€ sa dajú kúpiť mnohé kvalitné AAA hry ktoré nie sú staré ani 2 roky
-
Wishmaster
Medium Professional
a pre srandu kralikov to preco nekupit? 
kazdy o tom vie, ze to je blbost .. ale aj tak to kupuju..
kazdy o tom vie, ze to je blbost .. ale aj tak to kupuju..
-
94jakub
Guru wannabe
A koľko už je len z toho srandy? Oni chcú na tom zarobiť, takže logicky ty na tom prerobíš. Ale tak, keď nemáš nič rozumnejšie, kam dať peniaze...
Ľudia to kupujú, pretože sú sprostí a naivní a čakajú, že z troch kľúčov im padne GTA V, Call of Duty a FIFA.
Ľudia to kupujú, pretože sú sprostí a naivní a čakajú, že z troch kľúčov im padne GTA V, Call of Duty a FIFA.
-
Wishmaster
Medium Professional
praveze ide o tu srandu, ze ked to stoji 2,17 eciek, tak to nekupim.. ale ked za tych 2,17 mam 4 kluce po zlave, tak preco to len tak nekupit? ta tolko prezijem a si nekupim 2 piva, no boze moj
)
a ked chcu fifu na steam, tak to vela stastia
(a to mas pravdu, na ludsje hluposti sa najlepsie zaraba.. a raz za polrok kupit random key nieje hlupost. to by bola ina sranda, kebyze mi tak padne to tvoje spominane gta
)
a ked chcu fifu na steam, tak to vela stastia
(a to mas pravdu, na ludsje hluposti sa najlepsie zaraba.. a raz za polrok kupit random key nieje hlupost. to by bola ina sranda, kebyze mi tak padne to tvoje spominane gta
-
94jakub
Guru wannabe
Ešte, že si vystihol pointu môjho príspevku, všakže.
Asi som čudný(alebo niekto iný?), ale nevidím ani trochu srandy kupovať 4 kľúče na hry, ktoré boli niekde zadarmo (a pravdepodobne znova budú ako to u týchto shit indie vecí býva) a aj tak ich nikdy v živote nepustíš, pretože sú to kraviny.
Asi som čudný(alebo niekto iný?), ale nevidím ani trochu srandy kupovať 4 kľúče na hry, ktoré boli niekde zadarmo (a pravdepodobne znova budú ako to u týchto shit indie vecí býva) a aj tak ich nikdy v živote nepustíš, pretože sú to kraviny.
-
pepo191992
Medium Star
ja som skusil stastie stadeto https://www.g2a.com/ najprv 5keyov za cca 1€ a potom ten jeden premium key ale tam sice padla hra v hodnote 10€ ale neviem ci ju budem hrat...a tych 5 hier no kazda hodnotu ma daakych 2--4€ ...uz len budem cakat na daaky bundle dobry
Na http://store.steampowered.com/ sú na stealth hry zľavy až do 90% 
pepo ake presne hry si dostal ?
-
pepo191992
Medium Star
no tych 5 hier : Hacker Evolution Untold | Crystals of Time | Bermuda | Clergy Splode | Chronicles Delta Quadrant
a ten premium code: hostile waters antaeus rising
jedine co poznam je hacker evolution..ostane ani hcyru nemam...
a ten premium code: hostile waters antaeus rising
jedine co poznam je hacker evolution..ostane ani hcyru nemam...
Polovica tych hier bola zadarmo. Pekna blbost.
-
94jakub
Guru wannabe
Hostile Waters bola celkom dobrá hra, mám ju na CD zo starého Levelu asi z roku 2003.
A predstav si čo som našiel týždeň-dva dozadu na nete. Rozdávačka Hostile Waters na steam zadarmo.
Takže aspoň vieš odkiaľ pochádza ten tvoj premium key.
K tým zvyšným hrám sa ani nevyjadrujem.
Hlavne, že sa všetci čudujú ako dôchodci kupujú drahé hrnce a vysavače. Očividne už našli spôsob ako oklamať aj mladšiu generáciu/hráčov.
A predstav si čo som našiel týždeň-dva dozadu na nete. Rozdávačka Hostile Waters na steam zadarmo.
Takže aspoň vieš odkiaľ pochádza ten tvoj premium key.
K tým zvyšným hrám sa ani nevyjadrujem.
Hlavne, že sa všetci čudujú ako dôchodci kupujú drahé hrnce a vysavače. Očividne už našli spôsob ako oklamať aj mladšiu generáciu/hráčov.
Najdrahsiu hru tam mas za 20c
nema to zmysel vsetko to boli free hry co kupis normalne za paru centov.
-
Wishmaster
Medium Professional
Nekupoval niekto novy Capcom bundle a nezvysil sa mu key na Devil May Cry? 
Ukazem mu za to brusny tanec s pivnym pupkom
Ukazem mu za to brusny tanec s pivnym pupkom
https://www.humblebundle.com/store/prom ... daweekend/
luxusando tam vizera teso tamriel unlimited imperial edition za 27€
luxusando tam vizera teso tamriel unlimited imperial edition za 27€
Mam na vymenu/predaj novy DMC, Resident Evil Revelations a Resident Evil 5, Strider, Lost Planet 3 a Bionic Commando: Rearmed.