Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
guess: ...no len ide o to, ze funkcna klima v 12-rocnom aute nie je az taka samozrejmost... ak spravidla na starsich jazdenkach nieco nefunguje, najcastejsie je to klimatizacia... ja len tolko, aby si jej nefunkcnostou nebol zaskoceny aj pri inych kusoch...
-
guess.whoo
Redeemer
ok dakujem ratzi. medzitym sa ti nic nevyskytlo? 
-
RATZINGER666
Darca
fuha, uz si nepamatam Tvoje poziadavky
ale na poslednych stranach temy posielas najma sedany okolo 4000, tak napr. OII, 2004, 2,0tdi, 103kw, vybava elegance, 3650e plus prihlasenie...
-
guess.whoo
Redeemer
tak nakoniec mi vyplatia poistne az po tom, ako auto prebehne tou burzou (btw nikde neviem najst ziadnu taku burzu na internete). takze mi vyplatia ten zaklad + sumu, za ktoru sa auto na burze preda/ak sa preda. ak nie tak mi ostane a rozpredam ho na suciastky.
ratzi - takze zatial predbezne by to nebolo zle, mohol by si mi poslat viac info do spravy aj s fotkami? alebo to postni aj tu, mozno sa najde niekto, kto by to vzal skor ako ja (do 2 tyzdnov)
ratzi - takze zatial predbezne by to nebolo zle, mohol by si mi poslat viac info do spravy aj s fotkami? alebo to postni aj tu, mozno sa najde niekto, kto by to vzal skor ako ja (do 2 tyzdnov)
-
RATZINGER666
Darca
ta OII sa predala dnes vecer, spolu s tou OIII, Passatom a Audinou... napisem, ked tak...
//autoeditácia príspevku (15 Okt 2015, 2:06)
http://forum.autobazar.sk/2841/povlakov ... uta-pomoc/
...a takito ludia kupuju 8-rocne jazdenky... myslim aj zakladatelku temy, aj komentujucich... len aby ste si vedeli predstavit, s cim sa dovozca alebo predajca musi zaoberat, kedze nieco taketo byva na dennom poriadku...
...a takito ludia kupuju 8-rocne jazdenky... myslim aj zakladatelku temy, aj komentujucich... len aby ste si vedeli predstavit, s cim sa dovozca alebo predajca musi zaoberat, kedze nieco taketo byva na dennom poriadku...
To je nevyhoda prace s ludmi
Ja sice tiez pozeram na hrubku laku, ale je to len informacny udaj. Pokial bol striekany jeden blatnik, tak je to v pohode, zvlast pri starsom aute. Ja mam uz prestriekane oba narazniky a dvoje dveri, vsetko kvoli tukancom na parkovisku, ktore som ani nezavinil
Ked pani nechce rizikove auto, tak treba hladat zvary na nestandardnych miestach. Hrubka laku tu moze byt iba dobrou indiciou ked je striekana napriklad cela predna cast auta (naraznik, kapota, blatniky), to uz moze znamenat, ze je auto po vaznejsej nehode.
Ja sice tiez pozeram na hrubku laku, ale je to len informacny udaj. Pokial bol striekany jeden blatnik, tak je to v pohode, zvlast pri starsom aute. Ja mam uz prestriekane oba narazniky a dvoje dveri, vsetko kvoli tukancom na parkovisku, ktore som ani nezavinil
nerobim s autami ale nemozem to ani citat ma dviha zo stolicky no vazne... no nic... mam pocit ze majoritna cast ludstva su uz iba paranoidni vyhoreni ludia ktori utekaju pred imaginarnymi tyranmi, teda aspon sa tak chovaju.RATZINGER666 napísal:ta OII sa predala dnes vecer, spolu s tou OIII, Passatom a Audinou... napisem, ked tak...
-
t0m4s3
Admin
Pokial je 50% aut stocenych tak by som to nenazval paranoiou ale realitou. Opatrnosti nikdy nie je dost. Preto som si pred rokom nekupoval auto v bazare.
-
Fabo
Hardcore addict
paranoja nie je riesit ci je auto alebo nie je stocenka, ale odrazu nechciet auto preto, ze niekto prestriekal poskrabany blatnik...
kazdeho osobna vec, nie? ked nieco kupujem tak mozem riesit co chcem, moja vec.
pokial je to ozaj iba poskriabany blatnik, tak som sa mozno osral a predajcovi to moze byt jedno preda dalsiemu. pokial predajcovi vadi ze zabija cas s niekym kto to auto nakoniec nekupi, moze ist auto predat do autobazaru.
pokial je to ozaj iba poskriabany blatnik, tak som sa mozno osral a predajcovi to moze byt jedno preda dalsiemu. pokial predajcovi vadi ze zabija cas s niekym kto to auto nakoniec nekupi, moze ist auto predat do autobazaru.
Ono je to skor o tom, ze ludia sa pozastavuju nad vecami, ktore su pri starsich autach bezne. Je to ako keby si v potravinach spekuloval nad tym, ze banan ma par ciernych flakov.
Proste z nejakeho dovodu ludia skusaju kupovat auta samostatne aj ked tomu poriadne nerozumeju. Auto sa neda kupovat tak ako elektronika z eshopu, ze si pozries par recenzii a zaplatis. Pri kupe ojazdeneho auta by vzdy mal pomahat niekto znaly, kto vie posudit zavaznost nedostatkov. Ak takeho cloveka po ruke nemas, tak si treba priplatit, ale dat 50-60 € za poctivu kontrolu v servise je vzdy lepsie ako dat 5000 € za zle auto.
Proste z nejakeho dovodu ludia skusaju kupovat auta samostatne aj ked tomu poriadne nerozumeju. Auto sa neda kupovat tak ako elektronika z eshopu, ze si pozries par recenzii a zaplatis. Pri kupe ojazdeneho auta by vzdy mal pomahat niekto znaly, kto vie posudit zavaznost nedostatkov. Ak takeho cloveka po ruke nemas, tak si treba priplatit, ale dat 50-60 € za poctivu kontrolu v servise je vzdy lepsie ako dat 5000 € za zle auto.
no to je pravda, auto potrebuje kazdy, aj ludia co o autach nevedia vobec nic.
taky clovek by nemal kupovat auto na inzerat ale radsej auto z autobazaru, kde sa predpoklada ze auto bude preverene a mali by ti dat aj nejaku zaruku.
realita je bohuzial taka ze je vacsia sanca ze ta oklame autobazar ako sukromnik...
taky clovek by nemal kupovat auto na inzerat ale radsej auto z autobazaru, kde sa predpoklada ze auto bude preverene a mali by ti dat aj nejaku zaruku.
realita je bohuzial taka ze je vacsia sanca ze ta oklame autobazar ako sukromnik...
na Slovensku ludia aj na jazdene auto setria vela rokov. Najlacnejsi golf plus 2008 je za 6000€ co nieje malo. Z tej diskusie vyplyva ze bazarnik az nasledne priznal ze auto sa striekalo kvoli poskriabaniu. Minimalne to mohol povedat hned na prvy raz.. Iked z internetovej diskusie tazko poznat kde je pravda. Tiez suhlasim ze kupujuci ma pravo riesit co chce pretoze realita je skor taka ze dovozcovia sa snazia predat vselico.
-
RATZINGER666
Darca
nupek: ano, keby to ale bazarnik priznal hned, tak u neho takito ludia taketo "burane" auto nekupi ani jedno... okrem toho ona sa pytala na "burane", to podla mna burane auto nie je... som zvedavy, ako by si sa tvaril, keby Tvoje zanovne auto niekto skrtol na parkovisku, musel by si naraznik prelakovat, po par mesiacoch by si ho predal, prepisal, kupil ine a nakoniec za par dni Ti ho privezu naspat s tym, ze bolo "burane" a nech im vratis peniaze...
-
hojko
Site Admin
Rozmyslam nad predajom auta a kupou niecoho novsieho. Mal som auto 2x tuknute zozadu (vymena naraznika, striekanie), druhykrat opat naraznik, ale len striekany. A tretikrat to bolo od zadneho kolesa, prehnuty plech - vymena a striekanie. Cize nic vazne. Celne ani nic take tuknute nebolo. Co v takomto pripade, uviest do inzeratu, ze nikdy neburane??? Lebo za burane skor povazujem to, ked je aspon tretina auta dobre rozbita, nie to, ze praskol zadny naraznik.
-
RATZINGER666
Darca
hojko: ak je auto v akom-takom poriadku, nedajboze sa ho potrebujes rychlo zbavit a davas ho pod cenu, skusenost hovori, vzdy uved "top stav", inak Ta budu ludia otravovat s telefonatmi, ze co je s autom, kolkokrat bolo burane, preco ho davas tak lacno, ze je to podozriva ponuka, atd., a ak povies, ze vsetko je v uplnom poriadku, tak na Teba vybehnu, ze klames, zavadzas, no a nakoniec si auto nepridu ani len pozriet...
-
Runes
Addict
ja ked som kupoval xtraila tak tiez bol zo zadu tuknuty predavajuci to nespomenul az ked som to nasiel tak hovori ze hej ze nacuval o ulicu dalej do rozvodnej skrinky, preliacina tomu aj zodpovedala ze nacuvl do stlpika alebo skrinky. Inak autu realne nic nebolo a dohodli sme sa, aj som to chcel riesit a aj s tym uz skoro 2 roky jazdim a nic 
-
RATZINGER666
Darca
guess: okolo 4000 nic, ale za 5200e je strieborna OII kombi, 1,9tdi 77kw, 240kkm, po servise, vymenene turbo, vymeneny klimakompresor, nova prevodovka, zo Slovenska...
...a potom este ak by niekto chcel na zimu X5 2002 v eMkovej modrej, 3,0d, novy motor meneny v autorizaku spolu aj s prevodovkou, na nom nabehanych par desiatok tisic, taktiez zo Slovenska... a s cenou 5800e nas snad nikto netromfne
...a potom este ak by niekto chcel na zimu X5 2002 v eMkovej modrej, 3,0d, novy motor meneny v autorizaku spolu aj s prevodovkou, na nom nabehanych par desiatok tisic, taktiez zo Slovenska... a s cenou 5800e nas snad nikto netromfne
-
Fabo
Hardcore addict
jak s tym rollsom? zaujimalo by ma kolko taka sranda vyjde keby chcem auto na zimu 
-
RATZINGER666
Darca
rollsom? myslis tu sedmu?