Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Skus nejake uplne ine hry, nie len staru 1.6ku. A daj screenshot ako to vyzera.
-
metrix0007
Expert
No odinstaloval som nvidia geforce experience a odinstaloval som aj nejaky ovladac ,odinstaloval som to cez ovladaci panel,zatial to ide bez problemov, uzale uz som eagle,sice som dostal luck dost velky myslim ale nevadi:D
Dlho som nehral matchmaking (od update kde bolo treba rank3 na MM) ale cs som hraval zbezne s kamosmi, hlavne faceit... pred tym ked som hraval mm som bol rank okolo DMG aj kamosi s ktorymi som hraval a dnes? Vseci Global elite a este kazde druhe global elite enemy mi pripadaju ako uplne dreva a neexistuje ze by sme sa tak zlepsili, s cskom uz roky stagnujem, nejak to nehrotim hram to for fun... Otazka znie, stalo sa nieco zasadne s rank systemom? Niekde som cital ze bolo zabanovanych vo VAC waves strasne moc cheaterov a ze to dost ovplyvnilo ranky ale az takto? Sa mi to nezda, kazdopadne, teraz je matchmaking nuda
ziadna vyzva, vseci global a niekedy su enemy fakt seriozne dreva... Vcera som hral s typkom ktoremu robilo problem sa hybat po mape chodil ako BOT Eugene dpc...
jo, po tej VAC vlne je global už o ničom, lahký. Su tam ludia co nemaju elementarne znalosti o tej hre, plus stale je tam znacne vela deti co si zaplatili za boost, ale tak dlho tam nevydrzia. Ja uz tiez stracam nervy, som v global, ale niektori hraci tam su uplna tragedia. Posledny zapas som musel leavnut. Ak niekto kto je v global neviem zakladne smoky (schody na mirage, ct na d2, ct na mirage atd..), nevie pouzivat pop-flashe, absolutne si nevie ovladat ekonomiku tak je to fakt o ničom. Je to cele len o stasti kto schyta menej dementov do teamu.
Obcas sa zadari schytat fakt super tym, ktori komunikuje, je pozitivny a vie čo to uhrať. Vačšinou sú to švédi .. aj dnes, hral som s dvoma švédmi (tiež global) , mali sme jedno decko co bolo uplne jasne ze je boostnuty a cely cas len flamoval, tak sme ho kickli a potom pravdepodobne jeho kamarat sa disconnectol, tak sme hrali len traja a v pohode sme vyhrali 3v5.
Obcas sa zadari schytat fakt super tym, ktori komunikuje, je pozitivny a vie čo to uhrať. Vačšinou sú to švédi .. aj dnes, hral som s dvoma švédmi (tiež global) , mali sme jedno decko co bolo uplne jasne ze je boostnuty a cely cas len flamoval, tak sme ho kickli a potom pravdepodobne jeho kamarat sa disconnectol, tak sme hrali len traja a v pohode sme vyhrali 3v5.
nejak nerozumiem tej paralele medzi vac banovanim a ze vsetci poskocili vyssie,ved co si pametam,tak som cital,ze praveze ti co vyhravali s cheatermi,tak im ranky mali automaticky systemovo poklesnut.alebo je to myslene tak,ze vdaka cheaterom nikto nevedel ist vyssie?
vdaka cheaterom v global ranku bol global "tažší"
-
*****HERO*****
Guru wannabe
stem si zahrat s kamaratom tuto hru, ale nechce nam to dovolit spolu hrat 5on5 hry kvoli rankom. ja som to naposledy hral neviem kedy, on uz ma odohrane o nieco viac a ma asi vyssi rank. mne to ale hlasi, ze mam najprv odohrat nejakych x zapasov na publicoch a potom ho zevraj aj tak musim sam dobehnut na rankedoch, aby som mal taky rank ako ja. mna ale nejake ranky nezaujimaju, chcem si s nim normalne zahrat 5on5, co mam stlacit aby to slo?
ako skusal som hrat to Casual a to ma fakt nebavi, nechce sa mi to hrat. nainstaloval som to kvoli nemu, nech si mozme spolu zahrat, nemam chut sa nasilu je*at na publicoch. mam na tom steame odohranych asi 5 tisic hodin z cs 1.6, nechapem preco to nejak nevie zohladnit. ved ide hlavne o ten princip a decision making, strielat sa naucim za par hodin na dedmečoch
a dalsia vec co ma dost trapi, Overwatch. akoze wtf? to moj osud zavisi na hodnoteni kadejakych hracikov co dostali moznost riesit tie reporty? alebo su to snad nejaki certifikovani profesionalni cheathunteri, ze maju pravo mi obmedzit sluzbu, za ktoru som si zaplatil? ako sa hrac stane Overwatcherom?
ako skusal som hrat to Casual a to ma fakt nebavi, nechce sa mi to hrat. nainstaloval som to kvoli nemu, nech si mozme spolu zahrat, nemam chut sa nasilu je*at na publicoch. mam na tom steame odohranych asi 5 tisic hodin z cs 1.6, nechapem preco to nejak nevie zohladnit. ved ide hlavne o ten princip a decision making, strielat sa naucim za par hodin na dedmečoch
a dalsia vec co ma dost trapi, Overwatch. akoze wtf? to moj osud zavisi na hodnoteni kadejakych hracikov co dostali moznost riesit tie reporty? alebo su to snad nejaki certifikovani profesionalni cheathunteri, ze maju pravo mi obmedzit sluzbu, za ktoru som si zaplatil? ako sa hrac stane Overwatcherom?
Na to aby si mohol hrať CMP si musíš odbiť prvé 3lvl na publicoch. Až potom ti dovolí hrať. Bohužiaľ ani 20000 hodín na 1.6 ti nepomôže. Ale mal by si byť dobrý takže 3lvl ti budú stačiť na "strielat sa naucim za par hodin na dedmečoch". Nikoho nebaví casual
(ale aj tak je tam milión ľudí ...)
Overwatch nezávisí na jednom človeku. Zhodnotí to veľa ľudí a až keď sa ich veľa zhodne, že máš cheaty tak sa to myslím posúva ďalej. Myslím si, že to tam niekto ešte kontroluje pred tým ako sa rozhodne či máš ban alebo nie. Ak to tak nie je opravte ma plz. A môj osobný názor je že overwatch je skvelý nápad lebo takto si komunita banuje cheaterov sama.
Ako sa stať overwatch? Stačí hrať a mať rank. Silvery ho asi nedostanú neviem. http://blog.counter-strike.net/index.php/overwatch/
Overwatch nezávisí na jednom človeku. Zhodnotí to veľa ľudí a až keď sa ich veľa zhodne, že máš cheaty tak sa to myslím posúva ďalej. Myslím si, že to tam niekto ešte kontroluje pred tým ako sa rozhodne či máš ban alebo nie. Ak to tak nie je opravte ma plz. A môj osobný názor je že overwatch je skvelý nápad lebo takto si komunita banuje cheaterov sama.
Ako sa stať overwatch? Stačí hrať a mať rank. Silvery ho asi nedostanú neviem. http://blog.counter-strike.net/index.php/overwatch/
OW je super
musia sa tam zhodnut 70% ludi co si to pozrelo a este sa to po tom preveruje. Inak fakt neviem ako inak vyriesit ten 3lvl jedine ak nejaky afk script na noc si zapnut na DM.
Neviete nahodou kedy bude najblizsie CS:GO v nejakej akcii?
(... pripadne to nema niekto navyse za nejake skiny? :D )
(... pripadne to nema niekto navyse za nejake skiny? :D )
Na g2a maju za 8€ pokial viem 
Chcem to kupit za peniaze, ktore uz mam na steame a kedze to nejako nesuri, preto sa pytam na nejaku lepsiu cenu. Tusim to byva okolo 5-6€, co je (bolo by) dost v pohode. 
Viete mi poradit preco mi nejde napojit/vyhladat servery... ?
restartni steam a malo by to ist
Ani som to potom uz neriesil, lebo som vypol notebook , vecer zapol a uz to slo. Inak tie mapy su tak zle spravene, ked napriklad mam stale fps okolo 150cca .. skace to od 100 do 300, ale v urcitych miestach mapy mi to padne aj na 20.. nehratelne...
A este nehovorim o mapach ako LAKE a ine, kde to nonstop skace od 20 fps po 300. Ci dam low medium alebo hard alebo vyhladzovanie, nic sa nemeni WTF
Podla GeForce Experience mi to hodi vsetko na hight alebo very hight, v pohode to slape podobne fps .. Takze ziaden rozdiel fps medzi hight medium alebo low.. neviem co mam nastavit aby to fps drzalo aspon tych 70+ ..
Mam 2x (sli) 750 GT
BTW preco vsade pisu tieto nastavenia:
Tieto nastavenia siete sú najdôležitejšie príkazy, ktoré napíšete do svojho Configu. Nájdite nasledujúce príkazy v config a zmeňte ich hodnoty, ako je uvedené:
cl_interp "0" - ak nie je, tak dopíšte
cl_interp_ratio "1"
cl_cmdrate "128"
cl_updaterate "128"
Tiež, pridať rýchlosť do Configu s nasledujúcou hodnotou:
rate "128000"
Ale po vypnuti CSka sa aj tak defaultnu.. na 64 a 80000 atd.. aky to ma zmysel
Dalsia vec, vsade pisu mat_monitorgamma Nastavte na "2.1" - svetlejší, tým lepší, takže môžete osvetliť nepriateľov. Tak preco tam nedat 1.6.. ved 2.1 je tmavsie nastavenie wtf
A este nehovorim o mapach ako LAKE a ine, kde to nonstop skace od 20 fps po 300. Ci dam low medium alebo hard alebo vyhladzovanie, nic sa nemeni WTF
Podla GeForce Experience mi to hodi vsetko na hight alebo very hight, v pohode to slape podobne fps .. Takze ziaden rozdiel fps medzi hight medium alebo low.. neviem co mam nastavit aby to fps drzalo aspon tych 70+ ..
Mam 2x (sli) 750 GT
Tieto nastavenia siete sú najdôležitejšie príkazy, ktoré napíšete do svojho Configu. Nájdite nasledujúce príkazy v config a zmeňte ich hodnoty, ako je uvedené:
cl_interp_ratio "1"
cl_cmdrate "128"
cl_updaterate "128"
rate "128000"
Dalsia vec, vsade pisu mat_monitorgamma Nastavte na "2.1" - svetlejší, tým lepší, takže môžete osvetliť nepriateľov. Tak preco tam nedat 1.6.. ved 2.1 je tmavsie nastavenie wtf
netreba verit vsetkym guides co su napisane na nete
mam stary srot este s AMD cpu a fps mam nastavene na fps_max 131 a tak aj je, nikdy som si nevsimol, ze by to kleslo nejak...Meken napísal:Ani som to potom uz neriesil, lebo som vypol notebook , vecer zapol a uz to slo. Inak tie mapy su tak zle spravene, ked napriklad mam stale fps okolo 150cca .. skace to od 100 do 300, ale v urcitych miestach mapy mi to padne aj na 20.. nehratelne...
Mam 2x (sli) 750 GT
cl_interp_ratio "1"
cl_cmdrate "128"
cl_updaterate "128"
rate "128000"
tie cl_* prikazy su nastavenia samotnej komunikacie so serverom, neviem ci sa oplati hrotit to na 128 ked predpokladam, hravas matchmaking kde maju 64 tick servre... cize pre teba by som to zvolil na:
cl_cmdrate "64"
cl_updaterate "64"
rate "64000"
ak das menej, mozes si vsimnut ze hraci ti zacnu jemne trhat.
to ze sa ti to defaultne sposobuje ze to nemas v autoexecu, ale dopisujes si to do configu ktory sa ti nepusta pri spusteni hry
@*****HERO***** nieco mi hovor, ja som mal 600 competetive winov a nemohol som hrat compe
Dobry den, mam jednu otazku co mi vrta v hlave. Ked sa pripojujeme na kompetitivny mod tak som stale pripojeny medzi poslednymi. V porovnani s kamaratom, ktory ma presne ten isty internet ako ja a byvame kusok od seba, sice ma rychlejsi pocitac da mu cca 130fps mne da 90fps a je tam vzdy vzdy rychlejsie asi o 5 az 10 sekund. Je to vtom pocitaci? a ma to nejaky rozhodujuci vplyv na hernost ?
Samozrejme rychlost "nacitania mapy" teda napojenia nezalezi na nete, ale na vykone PC zostavy
SSD disk a bam si tam za 2 sekundy, nacitanie map zalezi od vykonu zostavy ale aj od rychlosti disku