Gmail filter

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
alfaomega
Expert
Expert

Gmail filter

Príspevok od používateľa alfaomega »

Ahojte, ako nastavím filter (alebo možno inak), aby ak mi príde odpoveď na správu, ktorú som už zaradil do štítkov (manuálne), aby mi už neprišla do "Doručené" ale len aby "svietila" na tom štítku v bočnom paneli. Potrebujem to nastaviť univerzálne na štítok, keďže tam mám viac adresátov.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Gmail filter

Príspevok od používateľa brm »

Filter vie rozoznať email podľa odosielateľa, príjemcu, predmetu, určitého slova v emailovej správe. Máš tam nejakú zhodu, ktorá je príznačná iba na ten jeden štítok? Asi nie, tak bude problém..

..možno, ak použiješ aliasy, ale všetkých adresátov z daného štítku musíš naučíť, že svoju odpoveď nebudú písať na adresu [email protected], ale [email protected]. Potom si vieš vyfiltrovať, že všetky správy prichádzajúce na adresu [email protected] majú preskočiť doručenú poštu a majú sa zobrazovať iba na Tebe zvolenom štítku.

Skús si viac naštudovať o gmailových aliasoch.
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

Hm, v tomto prípade asi využijem filter na obsah správy, keďže je to štítok zahŕňajúci odpovede na inzeráty z portálu bazoš, takže to pôjde. O tých aliasoch som nevedel, tak ďakujem za tip :smt006
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Pre tento prípad si na bazoš mohol zaregistrovať adresu [email protected] a so správnym filtrom by Ti hneď všetky správy chodili do štítku Bazoš.. ;)
Napísať odpoveď