Zdravím,
Takže mám nb Toshiba od kamoša má to nejaké dvojjadro 2Gb ram a 160HDD cca.
Notebook som z časti vyčistil od virov adwaru etc čo sa dalo v safe môde. NO ak zapnem notas v normalnom mode po minute ako nabehne win sa spomalí celý nb. Vyťaženie HDD 100% a nepohnem s tým. Všetko mrzne a iba znova reštart.... v Safe mode to nerobí.
čím to môže byť?
Mám na ňom obmedzené možnosti keďže nefungujú šípky tj žiadne ovládanie v Biose a podobne.
Ďakujem za odpovede.
//edit eŠte na noc som nechal kontrolu eset online scanner... samozrejme niečo našlo rano doplnim čo sa zmenilo ak vôbec.
Spomalenie NB
Re: Spomalenie NB
Ešte skontroluj disk, chybné sektory, smart, samotnú rýchlosť..
HD tune bez chýb.
Avšak eset našiel toho veeeela. + ak spustím napr Mozzilu tak vyskakujú random stránky a reklamy stale.
//znova som spustil MBAM, zatiaľ ďalšie 2 objekty a neviem zistiť aké reklamy to sú resp z čoho, všetky podozrivé programy som odinštaloval musí to byť len nejaký
pozostatok.
ADW cleaner nenašiel už nič.
Nakoniec beží ešte HitmanPro.
Je to tento problém.
Avšak podla toho guide sa nepodarilo ho odstrániť.
Avšak eset našiel toho veeeela. + ak spustím napr Mozzilu tak vyskakujú random stránky a reklamy stale.
//znova som spustil MBAM, zatiaľ ďalšie 2 objekty a neviem zistiť aké reklamy to sú resp z čoho, všetky podozrivé programy som odinštaloval musí to byť len nejaký
pozostatok.
ADW cleaner nenašiel už nič.
Nakoniec beží ešte HitmanPro.
Je to tento problém.
Kód: Vybrať všetko
http://malwaretips.com/blogs/windows-pc-repair-removal/#uninstallRe: Spomalenie NB
A nemáš vo Firefoxe nainštalované nejaké reklamné rozšírenie? Tiež prever, čo všetko sa Ti spúšťa pri štarte systému.. napr. cez Ccleaner.
Pozriem keď Avast dokončí test po reštarte. Priložím screeny. Test z Safe Modu nejak nechce spustiť neviem prečo skúšal som to 2x. Ak som ho zapol do normálneho módu ani poriadne nestihlo spustiť Avast aby som sa dostal ku spusteniu kontroly a vyťaženie disku na 100%
//podarilo sa spustiť test po reštarte... niečo odstránilo no stále spomalenie po štarte pretrváva.
//podarilo sa spustiť test po reštarte... niečo odstránilo no stále spomalenie po štarte pretrváva.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zmaž zástupcu na ploche aj na lište, vytvor si nového a toho si potom pripni na lištu.