K-u-b-i-a-kK-u-b-i-a-k napísal:Toto
The Walking Dead
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Walking Dead
Spoiler
zaujimave ako walkerom staci chvila aby zmenili smer svojej jazdy. podla tejto casti ten horn hucal mozno minutu, cize stacilo potom znova par vystrelov a boli by nazad na ceste, ale uz vidim ako sa ich nebude dat odklonit nazad a zramuju camp 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mňa tie obrázky v komentoch na oficiálnej stránke vždy pobavia 
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2015, 19:47)
Ďalšia super časť
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2015, 19:47)
Ďalšia super časť
Super, druhy a treti diel parada.
Spoiler
Skoda Glenna. Myslite si, ze zomrie aj Rick ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Spoiler
Rick to určite prežije. Mám taký tušák že aj Glenn nejak odtiaľ vykľučkuje (samozrejme že so zranením).
-
Grond
Medium Professional
Spoiler
no co som cital fora, tak pravdepodobne mrtvy nie je lebo sa objavoval aj na dalsich natacaniach
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Spoiler
Tak tak
Len som zvedavý ako sa odtiaľ dostane. Ináč pozeral som ukážku na ďalšiu časť a vyzerá to že bude celá o Morganovi. Nie žeby som ho nemal rád, ale očakávam nudnejšiu časť.
Spoiler
Podla mna vlezie pod ten kontajner z ktoreho spadli a tam niekto pride a zachrani ho 
Mne prišla táto časť neskutočné tupá. Trochu reálnosti by tam mohli dať napriek tomu že ide o fikciu/seriál.
Spoiler
To ako tam spadol Glenn spoločne s tým čo sa odstrelil. No akože nechápem ako to tam mohli dať. Je to úplne nelogické. Mal tam spadnúť len ten čo sa odstrelil ale nie do strany ale išiel by podľa gravitácie priamo k zemi, na kanvu. Taktiež mohli vyskočiť na plot a držať sa na ňom. Bol dosť vysoký na to aby na nich nedosiahli walkery. A ako si tam Rick nevedel poradiť s pár walkrami. Preklikával som lebo som sa na to nemohol pozerať. Ďalej tá žena, beloška, ktorá utekala z toho pet shopu spoločne s Michonne spadla na zem, pritom sa o nič nepotkla, len tak pre srandu. Mala by toľko adrenalínu v sebe, že žiaden kotník by ju netrápil ani by to necítila. Taktiež ako tam neskôr išli cez tu železnú bránu. Samozrejme že museli ísť po jednom lebo po dvoch sa nedá

Spoiler
Samozrejme prezil a ziedli len toho na vrchu. Cela ta situacia bolo klasicke TWD, maju problem, vymyslia si blbe riesenie a potom sa to po****. Mohli zapalit hocico, alebo rovno ist prec a nie cakat az kym prijde cela armada zombie. Tak isto padali a dopadli hlavou ku kontaineru, co je dost cudne. A tak isto v poslednom zabere zmyzol plot za kontainerom.
-
guess.whoo
Redeemer
Spoiler
taketo blbosti a nelogicke veci mi zacali vadit aj na FTWD a prestal som to pozerat. mozno prestanem aj toto. ak glenn prezije koncim. akoze by bolo mozne, aby ho ziaden walker nekusol do hlavy alebo nohy? celeho ho ten manik zakryt nemohol wtf.
by som jednu vylepil tomu kretenovi co ma na starosti dramaturgiu
by som jednu vylepil tomu kretenovi co ma na starosti dramaturgiu
Spoiler
Už by tam mohli trošku aj logiku zaviesť. A tie trápne smrti vedľajších postáv. V lese, všetci sú ticho a zrazu ninja walker sa prilíži odzadu, nikto ho nepočuje a dotyčný stojí na mieste a nechá do seba kusať... Inokedy ich ešte ani nevidia a už ich počujú. Skúste dakto ísť v lese mať v sebe kopec adrenalínu a budete počuť aj väčšieho chrobáka. Už dávno by každý naletel do múzea, hodil na seba krúžkovú/plátovú zbroj, meče. Viem že sme v USA ale aj tam musia niečo také mať. Poprípade na Law enforcement department by si zobrali korytnačku. Oni si tam dobre že nie pobehujú v plavkách. Proste základná ochrana proti ukusnutiu. A Glenn raz je otočený hlavou od kanvy a na ďalšom zábere ku kanve. Keď to dávajú dokopy, strihajú veď to musia vidieť takéto podstatné veci...
Tak FTWD je podla mna zatial o dost lepsie ako TWD.
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som FTWD nevydrzal pozerat. nelogicke blbosti sa len stupnovali a tie trapne herecke vykony..
Co tam bolo take moc nelogicke?
Pascalwb napísal:Spoiler
A tak isto v poslednom zabere zmyzol plot za kontainerom.
Spoiler
Ja myslím že ako padli z kontajnera dole tak walkers ho proste posunuli dalej od plota.Kedže na nom nebola žiadna váha a tým pádom sa posunul nad glenna ktorý si ho iba pritiahol viac nad seba a tak prežije.
Podla mna že sa tam niekto ukáže zrejme Enid a alebo nová postava a zvyšok chodcov odláka aby vyliezol von
Alebo mal Nick iba halucinacie ako celú časť a bolo tam iba 4-5 chodcov viac nie
Podla mna že sa tam niekto ukáže zrejme Enid a alebo nová postava a zvyšok chodcov odláka aby vyliezol von
Alebo mal Nick iba halucinacie ako celú časť a bolo tam iba 4-5 chodcov viac nie
Prvé časti tejto serie sa mi zatial veľmi páčili
Potvrdená 7. séria:)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Očakával som veľmi nudnú časť, ale nakoniec to nebolo až tak zlé. Taká oddychová časť 
K-u-b-i-a-k napísal:Očakával som veľmi nudnú časť, ale nakoniec to nebolo až tak zlé. Taká oddychová časť
Spoiler
Ale zas to ako zomrel Eastman. V kľude mohol walkerovi udrieť priamo do hlavy palicou alebo odstrčiť nabok toho černocha. Nie on sa mu musel otočiť chrbtom...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Že toho černocha
Veď to je významná postava