Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ak je to original tak dobra kupa aj keby bol opravovany a vydrzal len rok
máte niekto skúsenosť so značkou Doogee? konkrétne modely F3 Pro alebo Valencia Y100 Pro
hľadám dual-sim s LTE, nemusel by mať viac ako 5", čím menej tým lepšie
nechám si poradiť v akejkoľvek cenovej relácii, ale mohlo by sa to pohybovať do 200 €
hľadám dual-sim s LTE, nemusel by mať viac ako 5", čím menej tým lepšie
nechám si poradiť v akejkoľvek cenovej relácii, ale mohlo by sa to pohybovať do 200 €
Osobnú skúsenosť so značkou Doogee nemám, n z tých dvoch uvedených modelov je na tom F3 Pro (papierovo) výrazne lepšie. Pokiaľ sa ale zamýšľaš nad nejakou "čínou", nedávno vyšiel Bluboo Xtouch, ktorý rovnako podporuje aj u nás rozšírenú LTE frekvenciu 800 MHz. Prehľadné porovnanie si môžeš pozrieť na kimovil.com.
U nás ale s cenovkou okolo 200€ zoženieš napríklad Huawei Ascend P8 Lite alebo starší Ascend P7.
U nás ale s cenovkou okolo 200€ zoženieš napríklad Huawei Ascend P8 Lite alebo starší Ascend P7.
zdravim mam par otazok.. po zlych skusenostiach so samsungom a inymi android telefonmi som sa rozhodol ze by som vyskusal iphone..
Kde sa najviac oplati kupit novy iphone?? za chvilu mi konci pausal a planujem sa zas zaviazat do orangu tak asi tam vsak?
Ktory iphone kupit ak tak? povodne som chcel kupis 5S ale pozeram ze uz pomaly su aj nedostupne a ajtak pocuvam nazory ze to je uz stary telefon ze radsej kupit novsi..
no a neviete kedy priblizne spustia operatori vianocne akcie?? a ci sa na ne vobec oplati cakat? ci sa ocakava aspon mierne zlacnenie mobilov??
diky moc za pripadne odovede
Kde sa najviac oplati kupit novy iphone?? za chvilu mi konci pausal a planujem sa zas zaviazat do orangu tak asi tam vsak?
Ktory iphone kupit ak tak? povodne som chcel kupis 5S ale pozeram ze uz pomaly su aj nedostupne a ajtak pocuvam nazory ze to je uz stary telefon ze radsej kupit novsi..
no a neviete kedy priblizne spustia operatori vianocne akcie?? a ci sa na ne vobec oplati cakat? ci sa ocakava aspon mierne zlacnenie mobilov??
diky moc za pripadne odovede
-
guess.whoo
Redeemer
iPhone sa urcite neoplati kupovat u operatora pokial nemas najvyssi pausal. zober nieco ine co predas a kup iPhone z nejakeho eshopu kde bude najlacnejsi. a ked uz tak nie 5S ale 6
-
cORP.
Addict
no pokial sa v tvojom pripade jedna o iphone 6s ak by si bral ten mozes kludne od operatora, ceny su rovnake ako u ostatnych predajcov ( alza samozrejme stale najdrahsia ), neratam neoficialne distribucie, pri tak drahom zariadeni by som to cez nich neriesil, kazdopadne ak vezmes 5s musis zvazit hlavne vydrz baterie a velkost displeja, mne osobne nevyhovovali prave tieto dve veci tak isiel prec, teraz mam 6s plus, vydrz aj velkost displeja okej, no tu treba dat pozor pretoze je to lopatka, pri 5s ti kazdopadne novy os este urcite pojde, starsie verzie si myslim budu uz oreazne funkcne pri novom ios 10 buduci rok, 5s ma ale uz 64bit cpu co ti moze zarucit aktualizacie este take 2 roky, cize porovnatelne s android telefonmi, samozrejme najdolezitejsia moze byt aj cena, vtedy by som do 5s siel, je to podla mna aj tak zatial najkrajsi iphone aky kedy bol, zvlast verzia 5s gold 
-
Kok
Light Professional
prave velkost displeja je pre mna dovod preco este stale mam svoju dobitu 5ku.. a snad si tento rok doprajem 5sko.
Ahojte. Potreboval by som poradiť pri kúpe smartfónu do ceny 500€ Čo som pozeral tak sa mi páči samsung galaxy S6 myslíte že je to dobrá voľba ?
kúp si zánovný iPhone 6
-
Ba-Yo
Light Professional
Pheonix: Alebo nový Nexus 5X, ak máš chuť na čistý Android.
Apple nechcem predražené a nie som zástancom jabĺčka. Ku nexsusu cely je plastový a za tie peniaze mi to príde bieda. Chcem sa spýtať čo sa mi oplatí viac kúpiť folia na predný displej alebo také sklo aby mi to predok lepšie ochránilo .
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak za mňa určite sklo. Kamošovi nedávno spadla S6 a asi keby to sklo nemal, tak už je v servise 
Zdravím potreboval by som poradiť pretože sa vôbec neviem rozhodnúť čo mám kúpiť. Či mám zobrať Lumiu 640 XL od Microsoftu alebo iPhone 5 / 5C.
Viem, že všetci by ste brali hneď iPhone radšej by som aj ja pretože čo sa týka kamery tak iPhone ju má najlepšiu, no mám taký problém, že momentálne môžem dať max. takých 250€ možno 270€. Tá Lumia stojí 210€ no a samozrejme nový iPhone za 270€ nekúpim nikde
Takže mám kúpiť novú Lumiu za 210€ alebo mám risknúť a zobrať použitý iPhone. Našiel som jeden iPhone 5 za 270€ a jeden iPhone 5C za 250€, čo je dosť lacné takže neviem. Kamoš mi vraví aby som zobral iPhone pretože on prednedávnom si kúpil iPhone 4 a je veľmi spokojný a, že aj on chce prejsť na 5-ku. Tak čo?
reku ešte napíšem sem, že čo vy na to 
Viem, že všetci by ste brali hneď iPhone radšej by som aj ja pretože čo sa týka kamery tak iPhone ju má najlepšiu, no mám taký problém, že momentálne môžem dať max. takých 250€ možno 270€. Tá Lumia stojí 210€ no a samozrejme nový iPhone za 270€ nekúpim nikde
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Android to byť nemôže ?
Ani nie. Niežeby som Android nemal rád, ale teraz by som radšej chcel buď Windows alebo iOS.
ja mam lumiu 640 xl. manzelka ma iphone 5.
aktualne si myslim ze ios je lepsi system, ale zase uz som si tak zvykol na velky displej ze 4 palcovy telefon by som nechcel
ak ti nevadi maly displej, tak by som isiel asi o iphonu.
k windows phone, je to super system, samozrejme nie dokonaly (to nie je ziadny), ma svoje muchy, ale robi vsetko co bezny clovek od telefonu ocakava a robi to bez problemov. uz par tyzdnov testujem windows 10 (oficialne vychadza koncom roka) a ten je este o nieco lepsi.
najvacsi problem windows phone su aplikacie. sice tie najvacsie samozrejme stiahnes (facebook, instagram, twitch a neviem co vsetko), ale akonahle chces nieco specifickejsie, objavia sa problemy. slovenskych aplikacii je minimum a kazdu chvilu sa stretavam s tym ze niekto ohlasi zaujimavu aplikaciu/hru a samozrejme iba na ios a android a ja si mozem piskat (naposledy fallout aplikacia, to mi bolo dost luto)...
s windows 10 bude vraj celkom jednoduche prebuildovat android aplikaciu aby bezala aj na win 10 ale neviem presne co je na tom pravdy a ako sa k tomu postavia developeri, ci im to bude za to stat.
aktualne si myslim ze ios je lepsi system, ale zase uz som si tak zvykol na velky displej ze 4 palcovy telefon by som nechcel
k windows phone, je to super system, samozrejme nie dokonaly (to nie je ziadny), ma svoje muchy, ale robi vsetko co bezny clovek od telefonu ocakava a robi to bez problemov. uz par tyzdnov testujem windows 10 (oficialne vychadza koncom roka) a ten je este o nieco lepsi.
najvacsi problem windows phone su aplikacie. sice tie najvacsie samozrejme stiahnes (facebook, instagram, twitch a neviem co vsetko), ale akonahle chces nieco specifickejsie, objavia sa problemy. slovenskych aplikacii je minimum a kazdu chvilu sa stretavam s tym ze niekto ohlasi zaujimavu aplikaciu/hru a samozrejme iba na ios a android a ja si mozem piskat (naposledy fallout aplikacia, to mi bolo dost luto)...
s windows 10 bude vraj celkom jednoduche prebuildovat android aplikaciu aby bezala aj na win 10 ale neviem presne co je na tom pravdy a ako sa k tomu postavia developeri, ci im to bude za to stat.
-
Sarger
Guru wannabe
Aký phone by ste prirovnali v cene do/okolo 300€ s OnePlus X? Čisto teoreticky
-
K-u-b-i-a-k
Addict
a prosím nejaký obal na mobil by ste mi nedoporučili ?
http://www.aliexpress.com/item/S6-Edge- ... eb201560_9
A toto skolo
http://www.aliexpress.com/item/Customiz ... eb201560_9
http://www.aliexpress.com/item/S6-Edge- ... eb201560_9
A toto skolo
http://www.aliexpress.com/item/Customiz ... eb201560_9
Zdravim,ma niekto skusenosti s LeTV Le 1 (X600) ? Ďakujem