Nvidia Geforce Failed

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
DJacustic
Amateur
Amateur

Nvidia Geforce Failed

Príspevok od používateľa DJacustic »

Nedávno som preinštaloval grafický ovládač karty Nvidia GeForce ... na verziu 350.12 spolu so systémom PhysX 9.15.0324. Doteraz sa mi nič podobné nestávalo ... ale teraz sa mi pri každej zmene konfigurácie napríklad pri prepnutí z integrovanej grafickej karty na Vysokovýkonný procesor Nvidia ... vyhodí tabuľka s nápisom "Acces denied, Failed to apply selected setting to your system". Neviete mi poradiť ako sa to dá opraviť ? robí mi to na všetkých ovládačoch čo si nainštalujem ... skúšal som aj čistú inštaláciu aj všetko možné ale stále mi to po preinštalovaní ovládača vyhodí. Prosím vás ak má niekto s tým skúsenosti dajte vedieť ako sa to dá opraviť. Vopred ďakujem
Prílohy
Výstřižek.PNG
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nvidia Geforce Failed

Príspevok od používateľa hojko »

Skus to odinstalovat cez DDU program a restartovat: http://www.guru3d.com/files-details/dis ... nload.html Potom skus nahodit nove ovladace.

Ak to nepomoze, tak si stiahni subor, ktory je v prilohe a rozbal to, tie subory nahraj do adresara: C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\Drs
Prílohy
drs.rar
(637.69 KiB) 97 stiahnutí
DJacustic
Amateur
Amateur

Re: Nvidia Geforce Failed

Príspevok od používateľa DJacustic »

Ďakujem :) cez ten DDU a reinštalovaním komplet ovládačov a nahodením nových ide okey ... a ide to lepšie .. správne pracuje aj integrovaná aj Nvidia :) ďakujem ešte raz :)
Napísať odpoveď