Folie Xtremeguard V zlave 60-85%
Re: Folie Xtremeguard V zlave 60-85%
Podla mna to nemoze byt zostatok lepidla, teda aspon nie priamo z tohto skla. Ochrannu foliu odlepil a hned ju dal na bok a sklo drzal uplne na krajoch. Bol som cely cas pritom a pozeral sa.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a nejde ti to nicim dole?
Nemusí to byť zvyšok lepidla z fólie, ale môže to byť hocijaký maglajz buď od výroby alebo zo servisu alebo z Tvojho vrecka a podobne. Skús to umyť ako som písal. Ak to nepôjde ani saponátom, bude to podľa všetkého mechanická chyba a vtedy len reklamácia u Xtremeguardu. Podľa mňa sa nebudú párať a rovno Ti pošlú nové sklo grátis.
brm, presne tak - ani sa s tym neparali a rovno mi poslali nove sklo. ospravedlnili sa za problem a poslali mi hned aj nove.
tak dnes som aj ja objednaval nejake folie na one m8 a z1 compact, tak uvidime kedy pridu 
Ja som objednával 20.2. a prišlo dnes, takže necelé 2 týždne, spokojnosť. 
Hot90 ...90% Off Site-Wide with no minimum order Sale! ...ak niekto niečo chce 
ake mate skusenosti s nanesenim folie/skla na uz poskriabany display ? je tie skrabance vidiet ?
-
guess.whoo
Redeemer
vidno, ale menej ako predtym
Teraz je 90% akcia na vsetky produkty s kodom Giant90 ale neviem preco uz pri davani udajov neviem najst Slovensko v zozname. Ani ked pouzijem svoje ulozene udaje nevyplni mi nic. Idem im napisat na support.
Ta akcia je viacmenej stale, len pod inym kodovym oznacenim
Kupujem odtial skoro kazdy mesiac. Vacsinou mi pridu folie do 10 dni.
Tak sme donakupovali. Odpisali mi ze na Slovensko uz neposielaju z dovodu castych problemov a podvodnych objednavok.
Dnes mi od nich prisla dalsia obalka s foliami http://wwwapps.ups.com/WebTracking/proc ... &track.y=0
Nikdy som nemal ziadny problem, ani som nic nereklamoval. Ako mozu mat podvodne objednavky, ked sa plati vopred? Pozeram, ze v tom zozname uz fakt SK nieje. Pekna hanba, su tam snad vsetky staty okrem SK
Nikdy som nemal ziadny problem, ani som nic nereklamoval. Ako mozu mat podvodne objednavky, ked sa plati vopred? Pozeram, ze v tom zozname uz fakt SK nieje. Pekna hanba, su tam snad vsetky staty okrem SK
-
guess.whoo
Redeemer
objednali si 50ks za par supov, napisali im, ze neprisli a museli poslat dalsie...Slovač
-
Runes
Addict
??? jak sak poslednou dobou ked som kupoval som platil viac za shipment ako za folie
mali pridat povinost TN a vybavene
Ja som si naposledy pred rokom objednaval Sklennu folii a prisla prasknuta, reklamoval som 2 krat a po kazde prisla prasknuta, nakoniec som objednal za babku z ebay, pekne zabalili do polystyrenu a prisla v poriadku. Z xtremeguard bola sice prijemnejsia na dotyk ale ked to nevedeli balit a uz ani neposielaju, co uz...
A čo na tých fóliách vidíte? Z ebayu sa dá objednať to isté a aj lacnejsie.
-
guess.whoo
Redeemer
nie je to uplne to iste. hlavne tie mokre boli vynikajuce
Mam otazku ku nalepeniu folie. Fakt staci obycajna mydlova voda, ktora sa nanesie na foliu?