Darcek pre Profesorku
Darcek pre Profesorku
Zdravim,
presne o mesiac odchadzam do Massachusetts na 6 mesiacov pracovat s jednou Profesorkou na mojom PhD. Vsetko je hradene z mojej domovskej univerzity v EU, ona vlastne sluzi len ako host, cize mne oni nic nebudu platit. Ale zaplatila mi polku vydavkov na viza (cca $400), aj ked to bolo z urcite nejakeho fundu a ani ja by som to neplatil zo svojeho, predsa len su to ako vlastne peniaze, kedze ich pouzivame na svoj vyskum. Za to ze mi to zaplatila a ze ma vobec prijala by som sa jej chcel nejako odvacit. Rozmyslal som nad niecim slovenskym. Napadli ma vianocne ozdoby (http://www.okrasa.sk/), kedze idu Vianoce, nejake tie fukane zo skla. Ale ak mate nejake ine napady. Nieco tradicne slovenske jednoducho. Do 50 euro.
Dakujem
presne o mesiac odchadzam do Massachusetts na 6 mesiacov pracovat s jednou Profesorkou na mojom PhD. Vsetko je hradene z mojej domovskej univerzity v EU, ona vlastne sluzi len ako host, cize mne oni nic nebudu platit. Ale zaplatila mi polku vydavkov na viza (cca $400), aj ked to bolo z urcite nejakeho fundu a ani ja by som to neplatil zo svojeho, predsa len su to ako vlastne peniaze, kedze ich pouzivame na svoj vyskum. Za to ze mi to zaplatila a ze ma vobec prijala by som sa jej chcel nejako odvacit. Rozmyslal som nad niecim slovenskym. Napadli ma vianocne ozdoby (http://www.okrasa.sk/), kedze idu Vianoce, nejake tie fukane zo skla. Ale ak mate nejake ine napady. Nieco tradicne slovenske jednoducho. Do 50 euro.
Dakujem
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Darcek pre Profesorku
Za 50€ mas 3L dobrej domacej slivovice
ale hej ozdobky na stromcek a podobne prkotinky zeny lubia tak ja myslim ze aj to ju potesi.
Ako ocakaval som rady tipu domacej no nie tak rychlo
Radsej by som nic alkoholicke nenosil 
-
Arkaz
Addict
Ved hej to bol len zart
ako vravim nejake ozsobky na strom niesu zly napad to sa da roky pouzivat.
-
guess.whoo
Redeemer
len najprv zisti, ci slavi Vianoce 
vyzera tak a aj mi minule spominala, ze ako si po Vianociach na lyzovacke zlomila nohu a neuzila si tu snehomu nadielku ktoru mali minuly rok...guess.whoo napísal:len najprv zisti, ci slavi Vianoce
-
guess.whoo
Redeemer
no tak potom budu tie ozdoby asi najlepsou volbou
Celu sadu jej asi kupovat nebudem, bohvie akej farby maju stromcek... kupim jej nieco specialne
ale inac som ostal milo prekvapeny ako to sikovne vedia tie teti robit...
ale inac som ostal milo prekvapeny ako to sikovne vedia tie teti robit...
-
danka_janka
Novice
možno by potešil nejaký ručne vyrobený originál, skús na nete pohľdať
-
Soviet
Darca
Pripadne daku vecicku zo www.sashe.sk , tam zvyknu byvat celkom dobre rucne robene vyrobky vhodne ako darcek 
Good dik!Soviet napísal:Pripadne daku vecicku zo http://www.sashe.sk , tam zvyknu byvat celkom dobre rucne robene vyrobky vhodne ako darcek
Kúp jej nejakú dobrú bryndzu/ovčí syr 
Bryndza je nasa slovenska. Daval som ju ochutnavat ludom vo Francuzsku, v Taliansku no nikto sa netvaril ako slovak 
-
guess.whoo
Redeemer
tie gule su najlepsie, spomenie si na teba kazde Vianoce