4KA - dalsi mobilny operator

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4KA - dalsi mobilny operator

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pocul som ako ma niekto super pokrytie 4G, aj mizerne, tiez ze v budove to je ovela horsie, ale na dalsi den to bolo dobre, stale su spravy ako sa zo dna na den zvysuje pokrytie, oficialne, myslim ze 4€ nie je tak vela, z toho 1€ na test 4G netu, nasledne je zbytok mozne pouzit na hovory a SMS, alebo cakat, kredit neprepadne 16 mesiacov, proste vyskusat, nejde, tak to skusit o mesiac, ak to bude dobre, pridu pausaly 4KY a test pokrytia bude uspesny, tak kludne preniest cislo.

Mne sa nepaci ako ostatni operatori hraju mrtveho chrobaka, akoby sa nic nedialo, O2 stale melie svoje, ze po 1. minute je v O2 zadarmo, Tesco zadarmo v ramci siete a pod., no pri dnesnom pocte sieti je podstatne len do vsetkych sieti a internet a tam je 4KA bezkonkurencna, aj pre niekoho vyhodne docasne volanie za cent pri 10€ poplatku pada na nete, ktory je opat bezplatny len docasne, vazne zasnem ako sa operatori snazia oddialit zmeny, 4KA zakladne ceny nezmeni, inak by si nedala taky nazov, ak by zdrazela, tak cela ta kampan by padla, vlastne cela znacka, predstavte si ze zo 4 centov by bolo zrazu 6, "volajte v 4KE len za 6 centov!", naopak, pokrytie sa bude len zlepsovat, pravidelne o tom budu spravy, dobra reklama, pribudne pausal, 4KA ma tiez vyhodu ze preskakuje 3G, na tom usetri, ostatni operatori by sa mali zobudit, ale pokym bude ludom zalezat viac na novom takmer rovnakom mobile kazdy rok, dva a "nekonecnych" minutach za 30€, tak sa nic nezmeni.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Dobre som to pochopil ze ked nie som v oblasti kde je 4G pokrytie tak ma to hodi na 2G (E) siet? Alebo ked som mimo 4G oblasti tak ma to hodi na ten narodny roaming? Bavime sa o uzemi Slovenska.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

3G neni take lahke odpojit. Operatori by to aj chceli, ale pokial viem sa o tom len vedu debaty, mozno ked sa rozsi VoLTE.

A operatori by sa mali rozhybat, lebo data na slovensku su strasne predrazene a LTE je nam zbytocne.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

3G budes mat este par rokov problem odpojit kvoli generacnej obmene telefonov, vezmi si, ze do beznych telefonov sa 4G dostalo az tak posledny rok aj kusok, a velka cast populacie si drzi mobil kludne 5 rokov kym funguje.

4ka je fajn tym kreditom, a veru asi aj navrhnem babke prejst - u O2 ma skoro 100 eur kreditu, kedze kazde 3 mesiace sa musi dobit po 6 ci 8...
Dalsia nezanedbatelna vyhoda pre tuto skupinu zakaznikov, kontaktne miesto na poste, ked jej kredit nahodou dojde, staci skocit na postu a za 4 nabit.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Fabo - babka nech prejde na fakturu a ak tam ma 100e kreditu tak fakturu neuvidi niekolko rokov :D Ak sa boji faktur (stale casty jav aj ked nechapem preco) tak si to cislo prehod na seba a bude to chodit tebe a ona bude mat vlastne po probleme.
Alebo potom pri prenose poziadat o vratenie preplatku. tusim by to malo ist aj z kreditneho aj fakturovaneho cisla
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Ako myslite to odpajanie 3G,to akože niekoľko rokov ju budovali a len tak vypnu vysielače? Ja napr. Internet využívam cez 3G (a mam 4G fon)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez neviem, ci je to len na mojom mobile, ale pri 4g sa mi velmi rychlo vybija baterka
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

to je na kazdom mobile, pri 4g musi telefon robit nasobne viac vypoctov ako pri 3g.

ja som sa na 4g tiez vykaslal, predchadzajuci telefon to podporoval, tiez som citil slabsiu vydrz, pri novom telefone som mal moznost bud 4g alebo verziu s dvoma sim kartami. sice nemam ziadne realne vyuzitie na druhu sim kartu (mozno raz za 3 mesiace poslem sms listok na mhd miesto toho aby som si kupil papierovy) ale aj tak som radsej zobral tu druhu verziu, bola o nieco lacnejsia, 3g na to internetovanie co potrebujem mi uplne staci a vacsia vydrz baterky potesi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

guess.whoo napísal:Fabo - babka nech prejde na fakturu a ak tam ma 100e kreditu tak fakturu neuvidi niekolko rokov :D Ak sa boji faktur (stale casty jav aj ked nechapem preco) tak si to cislo prehod na seba a bude to chodit tebe a ona bude mat vlastne po probleme.
Alebo potom pri prenose poziadat o vratenie preplatku. tusim by to malo ist aj z kreditneho aj fakturovaneho cisla
Faktury su zbytocna administrativa. Treba to sledovat, treba to platit... kredit sa nabije a je, ked pride SMS ze jej konci platnost, tak sa nabije znova...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Veď si dáš inkaso a neriešiš.. raz mesačne Ti príde sms, že bola vystavená faktúra na takú a takú sumu a raz mesačne o pár týždňov neskôr Ti príde sms, že tá faktúra v takej a takej sume bola uhradená cez inkaso.. žiadna administratíva! ;)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Tiez to tak mam. Mam aj firemny telefon, takze sukromny velmi nepouzivam, faktury okolo 0-2€. Niekde v podmienkach O2 sa sice pise ze si O2 vyhradzuje pravo zmenit fakturu na kredit ak mas nizke faktury (tusim do 3,32€), avsak mam to takto uz vyse 4 rokov a stale v pohode. Je ale pravda ze minimalne na zriadenie inkasa bude musiet ist babka do O2, pokial je SIM registrovana na nu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Fabo napísal:Faktury su zbytocna administrativa. Treba to sledovat, treba to platit... kredit sa nabije a je, ked pride SMS ze jej konci platnost, tak sa nabije znova...
toto je riadna hlupost, mne prijde ovela vacsia administrativa sledovat kedy sa ti minie kredit, potom bud bezat do stanku alebo to riesit cez internet banking.

na platby ktore maju pevnu ciastku (internet, telka, splatky) mam nastavene trvale prikazy a na variabilne ciastky mas inkaso.

naposledy ked som riesil platenie faktur bolo ked som menil banku a nestihol som jeden mesiac trvale prikazy zadat. inac je to uz x rokov nulova administrativa.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak tak, navyse ked tam ma tolko kreditu tak ziadne faktury ani chodit dlho nebudu (kym vycerpa predplateny kredit). to sme uz ale OT
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Suhlasim s fakturou, napr. Orange Start 0€, zaplatit fakturu vo vyssej sume, mozno 50€, potom budu chodit minusove faktury, ked pride po case plusova, opat zaplatit vyssiu sumu a je pokoj, len ta cena hovorov, 12 centov vs. 4 centy, navyse pri tych 16 mesiacoch platnosti, 4KA vydrzi 3x dlhsie, resp. rovnako dlho vydrzi 3x lacnejsia suma.

Rozhodnut sa mozno pomoze, prip. ak ostatni s ktorymi si vola maju volania zadarmo, resp. v sieti vela minut, takze moze prezvanat, volat na 4 cisla v Orange zadarmo a pod., vtedy moze vydrzat nulovy Orange pausal velmi dlho, ak vola na ine cisla minimalne, prip. prezvana...
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

uploadfromtaptalk1445760819373.jpeg
Kamarát ma Happy M paušál (500MB) už asi 5 mesiace a dáta ma vždy plnou rýchlosťou! [emoji1]
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Už som párkrát čítal na nete, že Telekom v skutočnosti rýchlosť internetu neobmedzí, aj keď je prekročený dátový limit, takže tvoj kamarát môže zatiaľ veselo surfovať ďalej ;)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

ale obmedzí.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

O neobmedzovani viem v súvislosti s DSL, v spojitosti s mobilným netom veru nie...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Mam 2GB balik, po vyčerpani ty rychlost stiahne tušim na 128kb/s čo je tak na hovno ze to ani fotku cez whatsapp neoodošle. To isté orange
dynamics2
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dynamics2 »

Skúšal už niekto pokrytie v KE?
Napísať odpoveď