Popripade ty vidis veci, ktore nie su.
s tvojou dlhorocnou historiou na tomto fore som ovela viac nakloneny verit tejto moznosti.
Neviem sa zalubit do ziadnej, ktora ma chce
Re: Neviem sa zalubit do ziadnej, ktora ma chce
pokial vsetci naokolo su debili len ja som normalny, tak je na case sa zamysliet ci to nie je presne naopak 
-
qwerty-xyz
nie vsetci. Neber do toho vsetkych.
A k tvojmu vyjadreniu,
Ja si pamatam z dejepisu, ze bola doba, kedy jeden vykrikoval ze zem je gulata a toci sa okolo slnka a vsetci ho mali za kkta, lebo podla nich bola zem plocha a slnko sa krutilo okolo nej. Kde je pravda vieme uz teraz vsetci, vsak?
Ked sa rozpisem, a ja sa rozpisem, tak to mozno pochopis, a mozno nie, lebo sa v tom chlapci najdete.
A k tvojmu vyjadreniu,
Ja si pamatam z dejepisu, ze bola doba, kedy jeden vykrikoval ze zem je gulata a toci sa okolo slnka a vsetci ho mali za kkta, lebo podla nich bola zem plocha a slnko sa krutilo okolo nej. Kde je pravda vieme uz teraz vsetci, vsak?
Ked sa rozpisem, a ja sa rozpisem, tak to mozno pochopis, a mozno nie, lebo sa v tom chlapci najdete.
(nechcem priamo urazat teba, pisem to tak vseobecne, nepoznam, tak ta nesudim.)
ano, ale na kazdeho takeho kkta co rozprava blbosti a nakoniec ma pravdu pripada 100 kktov, ktori proste su len kkti a nimi aj ostanu.
ja som sa zatial v nicom co si pisal nenasiel, ale asi nema velky zmysel ti to pisat, ked ty budes presvedceny o svojej pravde a nic to nezmeni, ze?
ano, ale na kazdeho takeho kkta co rozprava blbosti a nakoniec ma pravdu pripada 100 kktov, ktori proste su len kkti a nimi aj ostanu.
ja som sa zatial v nicom co si pisal nenasiel, ale asi nema velky zmysel ti to pisat, ked ty budes presvedceny o svojej pravde a nic to nezmeni, ze?
-
qwerty-xyz
ja ti poviem za seba ze veci co by som rozpisoval, mam zo svojich vlastnych skusenosti ktore som videl na znamych v oblasti IT, a dalsie veci co som pocul, od tychto ludi o ich kolegoch tiez IT. takze vacsia cast toho je o tom co som sam videl na svojich znamych, tak je jasne ze si budem mliet svoje, lebo to mam preverene ze to tak je. a nie je to jeden ani dvaja. takze tak. 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neviem sa zalubim do ziadnej, ktora ma chce
kathleen napísal:
Co tak navrhnut priatelke, ci si nechce skusit odfarbit vlasy?
Btw., sorry, ale podla mna nevies vobec, co chces. Chces blondinu, ale chodis s brunetou. Nie je to sice ono, ale ste spolu vyse roka? Wtf?
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2015, 12:08)
Nj, zena je len zena. Mozno IT-kari maju minimalny kontakt so zenami (kolegynami), tak si ich v hlave nejak postupne stavaju na nedosiahnutelny piedestal.. Zena si ma na seba zarabat, ako si zaraba chlap. Ma byt tolerantna a ohladuplna - ked zenska moze chodit po obchodoch cely den, chlap sa moze hrat cely den na PC (bez toho, aby sa povazoval za cudaka). No a zeny maju rovnaku potrebu spat s chlapmi, ako chlapi so zenami. (Zhruba) Takze muzi by to nemali brat ako nejaku velkorysu laskavost, ked sa s nimi zena vyspi a nemali by nechat sebou "mavat".
Btw. robim v IT-firme (v predaji) a IT-kolegovia su fakt hlavy a machri. Lenze na rozdiel od ekonomov a pravnikov nerobia dojem majstrov sveta, pritom bez nich by boli vsetci v pr....i.
len porovnavam co bolo a co je, kde som povedal ze chcem len blondynu ? ja som len povedal ze su mi blond zeny proste take blizsie, tazko to opisat, cakal som ze nejaka slecna si tu urcite kopne do mna, preco by sa mal prefarbovat, to by vyzerala ako odfarbena cigana to nie, je pekna s vlasmi ake ma, ja nehovorim ze niesme spolu stastny, ale to je moj njaky vnutorny pocit, momentalne si v hlave riesim sam ci ostat alebo nechat to tak, neboj sa ja viem co chcem
dufam, ze to neberies osobne. vobec som nemala si potrebu "kopnut", len ta "nakopnut" v tom dobrom slova zmysle 
a ze sa ti pacia blondyny, mi vysvetlovat nemusis. mne sa tiez urcite veci na opacnom pohlavi pacia a je to proste tak.
PS: nijak raz sa neviem rozhodnut, ci je to blondyna, ci blondina.
tak nech mi je odpustene.
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2015, 15:59)
a ze sa ti pacia blondyny, mi vysvetlovat nemusis. mne sa tiez urcite veci na opacnom pohlavi pacia a je to proste tak.
PS: nijak raz sa neviem rozhodnut, ci je to blondyna, ci blondina.
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2015, 15:59)
nemyslim knihu vseobecne o baleni, ale nejaky "sprievodca po Slovensku" s tipmi o studentskych kluboch, intrakoch, rozdelenych podla miest a studentskych odborov...kedy je najvhodnejsi cas, miesto a prilezitost.. ved toto co tu pises na fore, je normalne sociologicka studiaqwerty-xyz napísal: kathleen naco by som pisal knihu? knihy uz su napisane davno, napisal ich tomas baranek a su perfektnym sprievodcom pre zacinajuceho balica, ak sa k tomu prirata miesto s velkym vyskytom nadrzanych zenskych je uspech takmer 100% ,... bohuzial nie kazdy& knihu precita a este vacsi problem s ludmi je ze aj ked to precitaju, tak neveria, alebo prehlasia, ja chcem byt dalej sam sebou, ja nechcem nic menit, a potom si ho honi doma sam este rok, dokym proste mu niekto iny nepovie ze mal by so sebou daco robit, a ked sa kus zmeni tak aj zeny sa zacnu viacej zaujimat,Kniha je idenym popisom pre zaciatocnika, len ju treba citat s pochopenim a robit to co sa v nej pise.
Kutya: Konecne si to niekto priznal, ze je krasa resp . fyzicka pritazlivost prenho dolezita. Nejak to trosku sedi aj na mna. Tym niekolko malo dievcatam, co o mna zakopli, som to neveel opatovat. Na seuhej strane som furt zarubal mimo svojich moznosti. Co tak skusit prestat nahanat vztah? Nechat to na volny priebeh?
Qwerty: Nemozem z tvojich komentarov.
Qwerty: Nemozem z tvojich komentarov.