Dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
miskosro
Light Expert
Light Expert

Re: Dievca

Príspevok od používateľa miskosro »

jasne ze sa rad na nu pozriem :) ked sa usmeje.. alebo tak pousmeje... zlate to je no :P
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa robo1152 »

Miesto fejsbukov si si mal opytat cislo a spytat sa ci by niekedy neskocila von, teraz jej vypisujes aj ked ti neodpisuje a zachvilku budes takto za uchyla....
Ked s nou chces nieco riešiť tak sa jej niekedy prihovor alebo sa naozaj vykasli na to, ak sa na teba naozaj pozerá so zaujmom tak len caka kym sa odvážiš spravit prvy krok, ak ho nespravis tak to môžeš rovno zabaliť..
A na to aby si sa nehanbil neexistuje ziadny vypinac alebo zazracna tabletka (legalna :D) musis sa cez to dostať, ked som bol mladý mal som to rovnako, a ked sa mi podarilo nejakú babu dostať von tak som za ňou išiel vyklepaný ako starý diesel, ze co jej poviem a o com sa budeme rozprávať, no po par minútach sme nevedeli prestat kecat a uz sa to z nas sypalo samé, a postupne to už išlo stale lahsie a lahsie aj s ďalšími babami... Tymto si ale musíš prejsť, inak budeš stale len ten splaseny chlapec co ocumuje ludi na zastávkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

look at this creep
jasne, je to tazke dostat sa zo svojej konfortnej zony a spravit nieco preto, aby si na nu nemusel len cumiet. este sa nezabudni s tym cumenim niekym pochvalit v skole a mas istotu na zvysne rocniky :D
vazne ti nestoji za to k nej prist a opytat sa jej? co najhorsie sa moze stat? povie ti nie a ty budes cumiet dalej alebo zacnes cumiet na nejaku inu a postup zopakujes.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

zakladateľ témy: ja som riešil podobný problém, brigadoval som v KE pačila sa mi jedna čašnička, chodil som tam jak taky blb na obedy mesiac, a zdaleka to nebolo take, že vkuse na mna pozerala,abo že sme si vymienali pohlady. Sem tam sme sa usmiali to bolo všetko. No ja som jeden den nabral odvahu a oslovil ju a už to šlo same. A mala záujem všetko. A pritom len sem tam pozrela, usmiala sa. Ked vy na seba tak čumíte tam maš jasný signál, tak podla mna tu nue je i čom.

Tak sa vyser na všetky teórie, chod za nou a oslov ju a kecajte. A pojde to! Možno nebude tvoja frajerka, ale super skúsenosť budeš mať. Ja kebyže ju neoslovim, tak si to vyčítam, že som sráč!!

Good Luck!
miskosro
Light Expert
Light Expert

Radšej kašlem na nu a zabudnem, viem uz nebudem sa nicit koli babe aj ked sa nicim pomerne dost vidim ju vsade, ale zabudnem,dik chlapci za rady ale nechcem ju stratit uplne, dakujem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nechces stratit? CO nechces stratit?

Sak s nou nic nemas, ani kamaratstvo ani vztah nic. Len na nu cumis.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Exactly.

Nebuď už sráč a hneď v pondelok sa jej prihovor, lebo si to budeš vyčítať ešte veľmi dlho.

Vieš, čo je vždy najlepšie spraviť? Dobré rozhodnutie. A vieš, čo je druhé najlepšie spraviť? Zlé rozhodnutie. A vieš, čo je najhoršie? Nespraviť nič, čo sa aj chystáš, ak si rýchlo neuvedomíš, akú chybu robíš :sly:

Pozri, čo nahoršie sa môže stať, keď sa s ňou začneš normálne baviť a po nejakom čase ju pozveš von alebo na kofolu? Môže ťa maximálne slušne odmietnuť, s čím treba dopredu rátať a nerobiť si z toho veľkú hlavu.
miskosro
Light Expert
Light Expert

ako tak "kamaratka" keby nie som hanblivy typ... tak je to normalne :) zle rozhodnutie spravil som ich moc, tolko dievcat ... ach... vela krat som sa skamal,citim ze je to rovnake aj tu
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

wtf.

nikdy by ma nenapadlo ze toto niekedy napisem, ale boha qwerty pod ho dat do laty bo toto uz je horsie aj jak ty.
miskosro
Light Expert
Light Expert

ja viem o com pisem :) nedas ma do laty nikdy, viem kde som sa sklamal a mal som na pi*u nasledky

a nechcem aby ma brala zle ona :)
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Skus sa pomodlit aby sa ti prihovorila, ked sa jej uz teda odmietas prihovorit sam.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

miskosro napísal:ja viem o com pisem :) nedas ma do laty nikdy, viem kde som sa sklamal a mal som na pi*u nasledky
Dobre no, prisiel som domov, som unaveny po drsnom tyzdni v praci a zajtra rano vstavam a ficim do MI... :evil: tak to poviem na rovinu.

Mas 16, pi*u vies. Tak drz hubu a pocuvaj skusenejsich.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

miskosro napísal:ja viem o com pisem :) nedas ma do laty nikdy, viem kde som sa sklamal a mal som na pi*u nasledky
Sklamať sa môžeš maximálne tak v sebe, keď nič nespravíš a budeš na ňu len čumieť až dovtedy, pokým ju to neprestane baviť a už sa nebudete stretávať ani pohľadom.
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Chlapi kašlite naňho,ved on ju predsa nechce stratiť :D :D :D ani sa o nič nepokusil,ale bude tu vypisovať sprostosti jak tĺk. Kámo,stratiť môžeš len niečo,čo si predtým získal,tak sa už spamätaj :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Nechajte ho. Tomu sa nadava platonicka laska.

Mne sa kedysi davno pacil dlho spoluziak a obaja sme sa velmi hanbili. Na vylete nas dali "dokopy" spoluziaci, tancovali sme par sladakov v objati, bolo to ako vo sne. Na druhy den sme sa hanbili, aj potom.. Nikdy sme sa nedali realne dokopy. Dokonca ked som ho stretla na jednej akcii po ca. 7 rokoch, nedokazali sme nadviazat nejaky rozhovor. (A myslim, ze ten chalan je cely cas sam, stal sa z neho introvertny umelec.)

Asi vtedy som sa naucila delit chlapov na tych, co sa na nich dobre pozera, resp. su nejak zaujimavi ci tajomni.. a chlapov, s ktorymi dokazem realne vytvorit nejaky vztah.

miskosro
je na tebe, kam chces patrit ;) si este dost mlady, ale vztahy su taka zalezitost.. treba ziskat trening. cim skor zacnes trenovat, tym skor sa dostanes do ciela. takze ked raz chces mat normalny vztah s dievcatom, zacni trenovat - ale nie cez FB, ale v realite. ostatne ti poriadia qwerty a spol.
miskosro
Light Expert
Light Expert

dakujem vedel som ze raz sa najde normalna odpoved, pozri, necham to na nahodu, verim v nieco ako osud nieco pod, ak chce aby sme spolu boli budeme ak nie, tak vedla na mna mysli nejaka baba ktora hlada mna a ja ju, ked sa na seba pozerame je to super, nieco citim nieco ine ako ked sa na mna pozrie ina baba, je to... ehm, neviem to popisat ale ten pocit je dokonaly, ba najlepsi co som zatial zazil :) s tymi ocami ked sa pozrie :P :) nadherne, proste... ak to raz vyjde vyjde, nie som baliaci typ, som taky, tichy "tajomny" blazon :D ...
prepacte za gramaticke chyby ale momentalne mi pisanie nejako nejde
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

No hlavne po tom co jej vypisujes zo svojho facebuku si tajomny jak hovado... :D

A si mal na zaciatku povedať, ze cakas na "normalnu" odpoved, ktora z tebou bude ciastocne "suhlasit" a nepytat sa o rady potom, lebo ajtak si spravis (respektive nespravis nic) po svojom....
miskosro
Light Expert
Light Expert

nikdy som jej poriadne nic o sebe nepovedal, nikdy nevravim nic o sebe nic )
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor temy..querty to napísal hned na zaciatku trefne..
Je to tak proste, že makaj najprv na sebe a nebud z nej posraný, takých ženy vážne nechcu.
Vážne si ju neidealizuj len preto ze je pekná...pekných žien je tu naozaj dosť..uvidis ze potom sa budes zameriavat na jej vnutorne hodnoty,charakter,povahu a atd.
A co sa týka veku, aj starsie baby vedia ist po mladších..vek neni najdolezitejsí na sex/vztah.
miskosro
Light Expert
Light Expert

doslo mi to a dakujem za vase nazory, niektore su trefne niektore od temy, vykaslem sa na to len som chcel vediet vecinu ano je to platonicka laska, idealizujem si ju az prilis a nerobi to dobre, dakujem, kludne lock...
a nebudem makat na tom aby som niekoho zbalil, budem makat na sebe a to aj robim :) dakujem pekny vecer :P
Napísať odpoveď