Soundbar
Soundbar
Čaute, chcel by som sa opýtať či sa oplatí kúpiť tento Soundbar pre zlepšenie audio zážitka ? Podľa Heureka je najlepší a cena je celkom prijateľná.
http://domace-kina.heureka.sk/samsung-hw-j450/
Vopred ĎAKUJEM za odpovede.
http://domace-kina.heureka.sk/samsung-hw-j450/
Vopred ĎAKUJEM za odpovede.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Soundbar
Ku konkretnemu soundbaru sa ti neviem vyjadrit no urcite je to lepsi zazitok ako vstavane repro z telky =)
Keďže, známy si kúpil soundbar a pustil film cez soudbar a potom cez TV. Zvuk bol o dosť lepší 
Kedze samsung nema so zvukom nic spolocne, riesil by som asi nieco z adekvatnejsich vyrobcov.
-
Arkaz
Addict
Preco by nemal nic psolocne so zvukom ? a s cim je samsung spojeny ak nie s elektronikou ? robi telky,pracky,audio,rozne vidoe, prislusenstvo. kludne ber aj samsung ako som napisal urcite to bude lepsi zazitok ako povodne repro. no na odporucanie konkretneho soundbaru si este pockaj na vyjadrenie ryana.
-
Ryan Giggs
VIP
Myslel to tak ze Samsung nerobi nic co by bolo zvukovo zaujimave. Nemaju ziaden audio produkt, ktory by patril vo svojej kategorii k tomu najlepsiemu.
-
Arkaz
Addict
Tak v tom pripade hej. Osobne by som tak isto bral nejaku vyslovene viac audio znacku no tam predpokladam ze aj cena bude vyssia.
-
Fabo
Hardcore addict
Za 200 eur tak ci tak nebude mat zvuk ako z nejakeho Dynaudia za X tisic. Vo svojej kategorii moze byt Samsung uplne bezproblemov kludne aj najlepsi.
Kazdopadne by som sa zobral prejst po elektrach a popocuval. Urcite by som bral taky, ktory ma jednak potrebne vstupy (opticky, HDMI, cinche, 3.5 podla toho co s tym chces robit) ale aby mal aj BT s NFC parovanim. Ja som pozeral Sony HT-CT80, nakoniec som nahodou narazil na HT-CT60 v brutalnej zlave, tak som kupil, hoc ma neprakticky umiestnenu NFC antenu, ale za tie peniaze...
Kazdopadne by som sa zobral prejst po elektrach a popocuval. Urcite by som bral taky, ktory ma jednak potrebne vstupy (opticky, HDMI, cinche, 3.5 podla toho co s tym chces robit) ale aby mal aj BT s NFC parovanim. Ja som pozeral Sony HT-CT80, nakoniec som nahodou narazil na HT-CT60 v brutalnej zlave, tak som kupil, hoc ma neprakticky umiestnenu NFC antenu, ale za tie peniaze...
-
Ryan Giggs
VIP
To ani nikto netvrdi ze to bude ako Dynaudio. Ale v kazdej kategorii su lepsie aj horsie produkty.
Vzhladom k akustike predajni tam toho vela nenapocuva. Doma mu to bude hrat uplne inak.
Kazdopadne tu by som skor nesiel po zvuku, ten bude z cohokolvek lepsi ako z TV. Skor by som isiel po vybave a po co najlepsej komunikacii s TV. Takze by som vyberal rovnaku znacku ako TV. To mi pride rozumnejsie ako riesit u soundbaru nejake zvukove nuancie.
Vzhladom k akustike predajni tam toho vela nenapocuva. Doma mu to bude hrat uplne inak.
Kazdopadne tu by som skor nesiel po zvuku, ten bude z cohokolvek lepsi ako z TV. Skor by som isiel po vybave a po co najlepsej komunikacii s TV. Takze by som vyberal rovnaku znacku ako TV. To mi pride rozumnejsie ako riesit u soundbaru nejake zvukove nuancie.
Dik za ďalšie info. Tým pádom ak správne rozumiem tak podľa Rayana je ten od Samsungu dobrý. Keďže, má aj BT, HDMI , optiku a aj AUX. No najviac ma zaujalo to BT riešenie.
-
Fabo
Hardcore addict
BT je dnes zaklad, keby bolo aj bez NFC parovania. Bez toho by som do podobneho zariadenia urcite nesiel.
Pozeram ze to ma aj nejaku remote appku na "zariadenia" (smartfony?) a USB vstup, co je tiez plus. V zasade by som sa do toho nebal ist (ale ajtak stale plati, idealne si to niekde vypocut)
Pozeram ze to ma aj nejaku remote appku na "zariadenia" (smartfony?) a USB vstup, co je tiez plus. V zasade by som sa do toho nebal ist (ale ajtak stale plati, idealne si to niekde vypocut)
Jo appka vyzerá dobre. Keďže, máme doma len Samsung mobily tak by nemal byť problém s kompatibilitou.
soundbar so subom budu mat urcite lepsi zvuk ako je ten z TV, ale kto ma aspon ako take audio naroky tak sa vyberie inym smerom
-
Fabo
Hardcore addict
naroky su jedna vec, samozrejme nikto nebude davat soundbar ked na to ma par tisic, ale co by si chcel za tie peniaze?
Ja som tiez na jar riesil Soundbar, pre mna velke plus je ked ma soundbar bezdrotovy Subwoofer, soundbar zavesis pod Tv na stenu a subwoofer hodis za gauc a nemusis riesit kable. Takisto velke plus je bluetooth=prepojenie s mobilom-notebookom. NFC podla mna neni ani treba, teda netusim co by mi ulahcilo. U mna vyhralo nakoniec LG a to preto lebo som nahodou nabehol do Datartu a bol tam za 120€, na heureke som pozeral a vtedy nebol pod 200€:-) A v Datarte to bol normalne zabaleny kus, ziadny vystavny. To hovorim preto lebo nie vzdy plati, ze na nete je lacnejsie.
toto je iba za 290€ a kvalitativne na filmy o dost lepsie http://www.profihifi.sk/internetovy-obc ... r-htp-073/
Ale na pocuvanie hudby to samozrejme tiez stale velmi nie je.
Ale na pocuvanie hudby to samozrejme tiez stale velmi nie je.
kestrel.. Bolo by dobré, ak by si spomenul aj to, čo prevažne bude znieť v danom zariadení... Tv programy, filmy z nejakých prehrávačov? Pokiaľ riešiš len zlepšenie zvuku z tv programov, podobný soundbar je asi najpohodlnejšie riešenie, ale vzhľadom na jeho využitie a prínos, by som zvolil čo najlacnejší (vždy to bude slušný krok vpred oproti zvuku z TV). Pokiaľ ale riešiš zlepšenie zvuku hlavne pri filmoch, ktoré môžu byť aj v 5.1 kanáloch, tak by som šiel smerom aký opisuje gogo.. Tam by už bol audio zážitok zlepšený o neporovnateľne viac...
Ide určite o filmy a hry cez konzolu. No zas v prvom rade nemám ani extra veľa priestoru na veľké zostavy a zas nechcem dať veľké peniaze za audio.
Ešte k tomu Suboferu, kde by ho bolo dobré umiestniť, keďže mikioko písal, že ho dal za gauč
Ešte k tomu Suboferu, kde by ho bolo dobré umiestniť, keďže mikioko písal, že ho dal za gauč
kestrel11
kde dat sub? kazda miestnost je ina, inak ma rozmiestneny nabytok atd., tj si to musis vyskusat sam na roznych miestach a sam budes pocut kde to hra subjektivne najlepsie. Ono ta kvalita v tej cenovej kategorii je taka ze to bude neprijemne duniet asi vsade, ale na vybuchy v akcnych filmoch to staci
kde dat sub? kazda miestnost je ina, inak ma rozmiestneny nabytok atd., tj si to musis vyskusat sam na roznych miestach a sam budes pocut kde to hra subjektivne najlepsie. Ono ta kvalita v tej cenovej kategorii je taka ze to bude neprijemne duniet asi vsade, ale na vybuchy v akcnych filmoch to staci
Oka, dik za info