PlayStation 4
Re: PlayStation 4
1 - Streamuj live a zapni si autoarchviáciu.
2- nahrávaj manuálne, dvojklik na share a keď ubehne 15 min a vyskočí okno s videom, tak znova dvojklik.
2- nahrávaj manuálne, dvojklik na share a keď ubehne 15 min a vyskočí okno s videom, tak znova dvojklik.
a ešte jedna otázka, keďže chcem si kúpiť ps4 a ako tak pozerám tak mi nejako nejde do hlavy, že verzia 1TB + 3 hry je lacnejšia ako klasická 500GB verzia bez hry. niekde som sa dočítal, že 1TB verzie sú skladové zásoby a je na nich problém s hlučnosťou, ktorú už v 500GB verziách dávno odstránili viete mi niekto povedať čo je na to pravdy prípade by som uvítal osobnú skúsenosť s 1TB verziou, lebo si tieto rozdielne ceny nejako neviem vysvetliť. 500GB mám možnosť hrať a príde mi čo sa týka hlučnosti na dobrej úrovni. vďaka.
1TB verzia PS4:
a 500GB verzia PS4:
1TB verzia PS4:
Kód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/sony-playstation-4-ultimate-player-1tb-edition-assassin-s-creed-syndicate-cz-watchdogs-cz-p-330791.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/sony-playstation-4-500gb-jet-black-2-hry-zdarma-minecraft-p-315212.html-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla heureky ide 500gb verzia od 316€ a 1tb od 350€ (oboje v overenych obchodoch). Takze predrazenym progamingshopom by som sa nezaoberal 
mám to overené od viacerých zdrojov pred nedávnom som sa stal majiteľom 500GB verzie po viacerých odporúčaniach, že nech neberiem 1T lebo ide o jeden z prvých "hlučných" modelov a disk si môžeš vymeniť kľudne za 2T a reklamácia ti nepadá...ale je to na tebe čo si vyberiešricard_12 napísal:a ešte jedna otázka, keďže chcem si kúpiť ps4 a ako tak pozerám tak mi nejako nejde do hlavy, že verzia 1TB + 3 hry je lacnejšia ako klasická 500GB verzia bez hry. niekde som sa dočítal, že 1TB verzie sú skladové zásoby a je na nich problém s hlučnosťou, ktorú už v 500GB verziách dávno odstránili viete mi niekto povedať čo je na to pravdy prípade by som uvítal osobnú skúsenosť s 1TB verziou, lebo si tieto rozdielne ceny nejako neviem vysvetliť. 500GB mám možnosť hrať a príde mi čo sa týka hlučnosti na dobrej úrovni. vďaka.
1TB verzia PS4:a 500GB verzia PS4:Kód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/sony-playstation-4-ultimate-player-1tb-edition-assassin-s-creed-syndicate-cz-watchdogs-cz-p-330791.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.progamingshop.sk/sony-playstation-4-500gb-jet-black-2-hry-zdarma-minecraft-p-315212.html
Asi máš pravdu zoberiem tiež 500gb a nevieš mi ešte povedať či aj medzi tými 500gb verziami nie sú staršie a novšie verzie keďže som raz našiel [CUH-1216A-BZ4Y]Model napísal:mám to overené od viacerých zdrojov pred nedávnom som sa stal majiteľom 500GB verzie po viacerých odporúčaniach, že nech neberiem 1T lebo ide o jeden z prvých "hlučných" modelov a disk si môžeš vymeniť kľudne za 2T a reklamácia ti nepadá...ale je to na tebe čo si vyberieš
Takú verziu a raz takú [CUH-1004A-B01]
Cim vyssia hodnota CUH tym novsia revizia
Meh, či máš o tri watty nižšiu spotrebu a 2 stupne nižšiu teplotu ...
Zdravím,nejako som dostal slušnú zľavu na PS4 novú tak si hovorím prečo nie
Väčšinou hrávam na PC a konzoly idú hádam už 7 rokov mimo mna (naposledy som mal PS2) ako je to s PS4 a hrami?
Na bazosi predávajú hry ktoré hráči prešli napr GTA5 za 20eur čo je rozdiel voči cene novej hry v obchode.Bude sa dať takáto hra normálne hrať aj multiplayer,singleplayer?
Single asi pôjde kedže to pôjde cez CD mechaniku ale multi?Nezapisuje sa to na nejakú sieť PS4 že si to môže človek zahrať iba na jednej konzole ktorá má osobitý kod?
Dakujem
Väčšinou hrávam na PC a konzoly idú hádam už 7 rokov mimo mna (naposledy som mal PS2) ako je to s PS4 a hrami?
Na bazosi predávajú hry ktoré hráči prešli napr GTA5 za 20eur čo je rozdiel voči cene novej hry v obchode.Bude sa dať takáto hra normálne hrať aj multiplayer,singleplayer?
Single asi pôjde kedže to pôjde cez CD mechaniku ale multi?Nezapisuje sa to na nejakú sieť PS4 že si to môže človek zahrať iba na jednej konzole ktorá má osobitý kod?
Dakujem
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Multi ti pojde tiez
Len musis mat ps+ kupene co uz asi vies
Len musis mat ps+ kupene co uz asi vies
To som už postrehol že je to platené myslím že 5 eur na mesiac to je zanedbatelné
Takže už viem všetko v podstate čo potrebujem...sú tam ešte nejaké dôležité háčiky ktoré by ma mohli zaskočiť?
Takže už viem všetko v podstate čo potrebujem...sú tam ešte nejaké dôležité háčiky ktoré by ma mohli zaskočiť?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nic ma nenapada
Dakujem v utorok pôjdem do predajne 
Disk GTA V za 20 eur nekúpiš, to je sharovanie účtu. Ale to len poznámka na okraj. Cena 35€ za GTA V na PS4 v bazári je slušná.Gabo10 napísal:Zdravím,nejako som dostal slušnú zľavu na PS4 novú tak si hovorím prečo nie![]()
Dakujem
-
xH4wK
Otazka, su nejake hry ktore sa nejako naviazu na PSN ucet a potom sa nedaju predat dalej ?
A aku ma podla vas teraz cenu 500GB verzia na bazaroch ?
Lebo ked pozeram, ze to tam ludia davaju nad 300 eur a nove stoja od 316 tak to je myslim zvlastne.. pytam sa kolko im ponuknut
A aku ma podla vas teraz cenu 500GB verzia na bazaroch ?
Lebo ked pozeram, ze to tam ludia davaju nad 300 eur a nove stoja od 316 tak to je myslim zvlastne.. pytam sa kolko im ponuknut
Jeden týpek na psmanii teraz predáva:
PS4 + 2 Dualshocky + vertical stojan - 250
EDIT: čokoľvek kúpené digital na PS store je viazané na PSN účet.
PS4 + 2 Dualshocky + vertical stojan - 250
EDIT: čokoľvek kúpené digital na PS store je viazané na PSN účet.
-
xH4wK
Takze hry ktore instalujes z media tie viazane nie su a nemozu byt a tak je bezpecne ich nakupovat na bazari ?
PS: mozes poslat link do SS ?
PS: mozes poslat link do SS ?
Samozrejme. Jedine ak je tam nejaký dodatočný obsah v zmysle Day One bonusov, prípadne neskôr stiahnutý DLC obsah, tak ten je viazaný na PSN účet, lebo sa formou kódu zadáva do Store, skade sa ti stiahne. Ale to je v princípe opať digital content.
Ak to budeš mať od kamaráta tak za 20 zoženiešbegbeee napísal:Disk GTA V za 20 eur nekúpiš, to je sharovanie účtu. Ale to len poznámka na okraj. Cena 35€ za GTA V na PS4 v bazári je slušná.
Aby som nezabudol od dnes PS4 doma spolu s hrou The Nathan Drake Collection a PS Plus na 90 dní
Takže pred pár dňami som sa stal majiteľom ps4 1TB (CUH-1216b) teda najnovšej verzie spoločne s troma hrami a to Assasins Creed CZ, Watch dogs a Uncharted CZ všetko za 379€. Po pár dňoch používania som spokojný všetko ide plynulo, ps ide potichu, všetko svižne.
A ešte keď si kúpiš nejakú graficky úchvatnú a zároveň exkluzivitu hru, napr. DriveClub aleb Bloodborne.