Pripojenie externého monitora

Informácie o software, ankety...
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

Pripojenie externého monitora

Príspevok od používateľa OFFENSE »

Zdravím Vás,

skúsim trocha obšírnejšie opísať môj problém, ktorý sa dúfam podarí vyriešiť.

Nedávno som si zakúpil monitor 28" Philips 288P6LJEB a k tomu kábel Lenovo Mini-DisplayPort - DisplayPort, ktorý mal v popise, že dokáže prenášať 4K rozlíšenie v 60HZ.

Keď mi to prišlo, pripojil som to prvý deň k Surface Pro 3 (nie na hub ale rovno na telo) a zapol sa mi monitor bez hocijakých problémov. No išiel iba v 30HZ. Tak som browsoval po nete a našiel som toto.

Kód: Vybrať všetko

http://answers.microsoft.com/en-us/surface/forum/surfpro3-surfdevice/can-sp3-i7-4650u-hd5000-graphics-output-4k-uhd/dd34e63d-dbf8-4d0e-adff-a1a9bbfcb92b?auth=1
Snažil som sa podľa toho napraviť chybu. No monitor mi už vôbec po aktualizácii (ktorá bola zložitejšia a keď som to normálne stiahol od Intelu nešlo to inštalovať.) vôbec nešiel. Tak som spravil restore k danému bodu a monitor sa mi nechce už vôbec zapnuť ani na 30 HZ. Proste nič.

Myslel som že som spravil chybu s tými ovládačmi, tak som preinštaloval windows ale problém pretrváva.

Skúšal som tieto verzie ovládačov a ani jeden mi nechce rozbehať monitor. Ten funguje pretože ho mam dočasne napojený na staršom NTB cez HDMI ale tam grafika podporuje iba FullHD.

Na monitore som prestavil z MiniDP 1.1 na 1.2 a stále sa nič nedeje...

Neviem či mám reklamovať kábel alebo monitor, no nakoľko mi to išlo na tých 30 HZ, myslím si že skôr bude chyba v Surface. Napadá niekoho ako by som to mohol vyriešiť? Za každú radu ďakujem, bude mi stačiť aj na 30HZ keďže to chcem len na úpravu fotiek.

S pozdravom
Prílohy
Bez názvu.png
Napísať odpoveď