Chce ma pre peniaze?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Chce ma pre peniaze?

Príspevok od používateľa heker »

Neni sa co pytat, vsetko si sam zodpovedal. Kamaratom viacej doverovala, na teba ziarlila a podozrievala ta, bola vlastne az prilis ziarliva a emotivna. Kto vie, ze ci to u nej uz nezacalo prerastat k depresii. Skusil si to, nic si nestratil, dva mesiace neni dlha doba. Dobre mas, ze si sa rozhodol, ze to je ukoncnene. Mas pokoj, ciste svedomie a nemusis sa trapit. Najdes inu.

Ale tak dam aspon jednu otazku - Stala v sukromii za to? :P
jonsnow
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jonsnow »

Ako ja som opísal len zlé veci ale samozrejme za tie 2 mesiace sa stalo veľa pekného.
Napríklad aj po tom jej nasťahovaní to bolo v pohode.

a v súkromí ? gentleman si užíva a mlčí :wink:

Škoda len tých hádok a kamarátov...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako povies. Neviem, ze ci v takomto pripade clovek spomina na to pekne alebo skor na to zle, pretoze toho zleho bolo az prilis a to bol dovod rozchodu.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Na to si ako prišiel, že ťa ohovárali, a aj ona?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: pripadov nadhernych inteligentnych a samostatnych zien ktorym praskne na hlavu a su sialene ziarlive hysterky, veriace kazdemu inemu len nie frajerovi, tlaciac chlapa od spolocneho byvania, cez dom, az po urobenie si spolocneho dietata akosi pribuda. Najlepsie na tom je ze tieto potvory vedia hrat normalnu zenu aj dlhsi cas, a potom blik, skrat, dzigne im a clovek je v keli .... pritom od pohladu kazdy povie vau, caja pekna, zahojena, inteligentna, .... (a vtedy si treba povedat, preco je kurnik sopa sama ? a namiesto toho aby ju clovek zacal balit treba s krikom utekat, ... )
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

haha qwerty. cim budes starsi, tym bude takychto zien v tvojom veku viac. ale naopak je to rovnako. od isteho veku je kazdy normalny chalan zadany, nezadani maju nejaky "hacik" :D
Napísať odpoveď