Dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dievca

Príspevok od používateľa Pilifo »

miskosro napísal: a nebudem makat na tom aby som niekoho zbalil, budem makat na sebe a to aj robim :)
Možno na sebe makáš v iných smeroch, ale v balení báb to rozhodne nie je. Baliť sa potrebuješ naučiť! Keď som mal 15 rokov, tak som si tiež myslel, že proste baliť baby nepotrebujem, lebo to "nie je môj štýl" a ak by som mal nájsť svoju vyvolenú, tak ju nájdem aj tak, ale to je zle!!!

Pretože aj keď nájdeš nejakú babu, ktorá pre teba môže byť potenciálne tá vyvolená, tak ju potrebuješ nejakým spôsobom očariť a zaujať, aby vôbec nad tebou začala premýšľať a prvým krokom je reálny rozhovor a nie pozeranie sa na seba na zastávke, kámo...

Preto je dobré komunikáciu so ženami a občasné balenie trénovať, lebo bez poriadnej prípravy sa ti môže stať, že ak aj narazíš na tú vytúženú babu, nezískaš ju kvôli tomu, že nemáš v tejto oblasti dostatočné množstvo skúseností :wink:

Takže by som ti radil prestať byť ten údajne "tajomný", začať byť ten reálny a prehovoriť k nej hneď ráno na tej zastávke.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

miskosro napísal:doslo mi to a dakujem za vase nazory, niektore su trefne niektore od temy, vykaslem sa na to len som chcel vediet vecinu ano je to platonicka laska, idealizujem si ju az prilis a nerobi to dobre, dakujem, kludne lock...
a nebudem makat na tom aby som niekoho zbalil, budem makat na sebe a to aj robim :) dakujem pekny vecer :P
nj, ty nechces dievca, ale ideal. a bojis sa, ze keby si ju spoznal, tak by si stratil ideal. ju stratit nemozes, ideal ano.

nuz, vztahy nie su o idealoch. chalani idealisti su bud cely zivot (prevazne) sami alebo sa potom v neskorsom veku daju s niekym dokopy, ale vzdy to v hlave porovnavaju so svojim idealom, ergo nikdy nie su stastni.

takze uvidis, mozno ta to raz prejde. cim skor, tym lepsie pre teba.
miskosro
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miskosro »

Dakujem, ale uz je koniec, zistil som ze sa jej paci jeden chalan, takze no, smola :) ale vsak take sa stava, dakujem vsetky, dobrym ludom ze mi ako tak pomohli a radili, ja teraz uz asi tymto smerom sa uberat nejdem (baleni dievcat) :) proste bol lepsi ziskal ju za par dni ja som sa snazil rok :D... dobre dakujem pekny vecer,mozete lock.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Kámo, toto by pre teba mala byť tá správna facka! :wink:
miskosro napísal:proste bol lepsi ziskal ju za par dni ja som sa snazil rok :D
Ty si totiž premárnil svoju šancu, lebo rok si sa nesnažil, ale len si na ňu pozeral!!! Veď si ju preboha ani cez ten blbý Facebook nepozval von, takže ako snaha sa to nazvať nedá.

Dúfam, že sa z toho poučíš a ak sa ti nabudúce bude nejaká baba páčiť, pôjdeš za ňou a dáš sa s ňou do reči.
miskosro
Light Expert
Light Expert

pozval, len :) bal som sa a ....bolo to blbe tak som uz nesiel potom....... tak viem no, snazil som 3som sa prihovoril
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Ale prosim ta, nenahovaraj si ze si sa snazil, ked vies ze to nieje pravda...
miskosro
Light Expert
Light Expert

pozri moja povaha v tom nie je mam odvahu na cokolvek ale na toto nie toto je silnejsie ako ja ta hanblivost
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To je len tvoja psychika, ktoru si daj do poriadku a miesto toho, aby si nechal myslenie pracovat v style "co ak sa to a hento posere a co ak to a to .." zmyslaj pozitivne..velmi vela sa ti tym v zivote vie zmenit :) Ak to nedokazes, tak to budes mat u dievcat tazke.
miskosro
Light Expert
Light Expert

dost to boli ked sa vam paci rok ... ach jaj :) stale som v tom na pi*u svete

nechcem byt psycho... ale najradsej by som ho obesil
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Myslím si, že každý si prešiel nejakým odmietnutím, ale treba si z toho vždy zobrať poučenie do budúcnosti a nie zostať zatrpknutý.

Najlepšie by bolo asi to, keby si si priznal, že to, čo ti tu všetci spomíname, je pravda a nabudúce už nespravíš takú chybu, že budeš najprv rok na babu pozerať a až potom sa jej prihovoríš.
miskosro
Light Expert
Light Expert

viem ze mate pravdu vsetci :)
Napísať odpoveď