zmena prace

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zmena prace

Príspevok od používateľa Runes »

hehe to sa neda kedze uz teraz sme v sklze jak svina :) ale ako mna ani tak defaultne nezajimalo ako to mam riesit ako to ze ci ste sa do takychto stavov dostali a ako ste to poriesili
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mozno nemas sefa, ale majitel a konatel firmy existuje. Neuvazoval si nad rozhovorom s nim?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:) to je zlozite preto som nechcel riesit to ze co mam robit ale zaujem bol o vas a vase skusenosti.

Co sa tyka sefa ako samozrejme ze je tam daky sef v pozadi len neni to moj sef na odeleni, je tu aj personalista par dni a je tu aj majitel. S nimi to budem riesit keby to nepreslo a doklepe sa tento projekt, zasa necem robit problem kedze tento projekt bezi, mozno ked skonci projekt sa to zlepsi lebo je to projekt ktory ked sa bral tak som hovoril neberme to zhorime na tom a uz minimalne jemne tlieme :D no jedno zasa kazdy problem je vyzva. Mne sa jedna fakt o ten osobny burnout ze ci ste ho zazili a aky to malo u vas priebeh.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Syndrom osobneho vyhorenia, co ti poviem :D Vygoogli :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jo znam burnout syndrom :) mama o tom pisala jednu velku pracu a nie som este v tom :D ja som skor akokeby stratil len zaujem a preto pisem ze osobny burnout , proste oni tomu prispievaju aktualne vztahy vo firme, projkt ktory som nechcel robit. Juj tazko sa to vysvetluje :D nechcem vynasat proste interne veci na net jednak sa to nepatri a druhak sa to nepatri :D proste tento vlak ide teraz cez dost hrbolatu trat a ludia co to riesia to neriesia tak ako by mali aspon z mojho pohladu.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Na ten NI som sa rekreačne spýtal, lebo nikdy to vo mne nevzbudilo pražiadny záujem keď som to videl niekde na veľtrhu alebo výstave. :D Čím to vytvorilo vo mne domnienku že je to důvod k nespokojnosti v práci. :D

Popr. mi ešte napadlo toto ako vystihnutie situácie:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hmm praveze programovanie v NI je celkom pohodicka a je to super nastroj na rychlu tvorbu programov aj s grafikou pokial sa ti jedna o spracovanie dat a podobne, vie to pouzivat kniznice inych jazykov a tka takze ja na to nedam dopustit a na dake rychle riesenia situacii nie je lepsieho. Rovnako tam vies robit aj s grafikou pouzivat efekty pripadne s 3D pracovat. Ja som sa vdaka tomu naucil aj ine jazyky. Ono ta praca v nom je clekom zabava a neni to dovod nespokojnosti v praci skor naopak.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Runes napísal:jo znam burnout syndrom :) mama o tom pisala jednu velku pracu a nie som este v tom :D ja som skor akokeby stratil len zaujem a preto pisem ze osobny burnout , proste oni tomu prispievaju aktualne vztahy vo firme, projkt ktory som nechcel robit. Juj tazko sa to vysvetluje :D nechcem vynasat proste interne veci na net jednak sa to nepatri a druhak sa to nepatri :D proste tento vlak ide teraz cez dost hrbolatu trat a ludia co to riesia to neriesia tak ako by mali aspon z mojho pohladu.
Ja ta dost chapem, momentalne som na tom podobne.
Až na to, že som v skúšobnej dobe. Uz som bol rozhodnuty, ze zmenim pracu, noniec ma projekt na ktorom som naozaj nechcel robit obysiel. Tak este zostavam.
No tiez nie som rozhodnuty... Takze neviem ci este bojovat, alebo to vzdat hned.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Trochu OT, ale ako sa nastaviť na riešenie tejto situácie ?
Už pár týždňov som v stave, že v práci riešim nejaký komplexný sofistikovaný problém, ktorý vyžaduje sústredenie. Keď sa blíži hodina, kedy by už bolo vhodné vypadnúť z práce, tak vždy narazím na "ešte toto", "ešte toto treba". V šatni neodbytný pocit, že som na niečo zabudol, kráčam zo schodov, skoro sa zrazím s upratovačkou. Cestou trolejbusom to nemôžem dostať z hlavy, párkrát som už presedel zástavku.
Ako zmeniť mindset ? Na druhý deň sa rozpamätávam, kde som predchádzajúci skončil.

Ako som doma, občas nutkanie otvoriť si dokumentáciu na webe, ale dokážem sa ešte zaraziť, že domov sa práca neťahá. :psssst:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Tak sprav nadčas, keď si naštartovaný. Dorob, čo ťa napadlo a choď s prázdnou hlavou domov. Ak ťa doma niečo napadne, daj si to ako pripomienku na mobile. Ja mám svoj PC doma prepojený cez Teamviewer na jednom účte, takže sa viem pripojiť do práce aj z domu. Takže by ti stačil poznámkový blok na ploche pracovného PC, tam by si si to z domu poznačil a ráno v práci by si len pozrel, čo si si zapísal. Toto možno nebude pre teba. Ešte by si sa prichytil ako robíš z domu cez Teamviewer na pracovnom PC.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Andi_Cibula napísal:Trochu OT, ale ako sa nastaviť na riešenie tejto situácie ?
Už pár týždňov som v stave, že v práci riešim nejaký komplexný sofistikovaný problém, ktorý vyžaduje sústredenie. Keď sa blíži hodina, kedy by už bolo vhodné vypadnúť z práce, tak vždy narazím na "ešte toto", "ešte toto treba". V šatni neodbytný pocit, že som na niečo zabudol, kráčam zo schodov, skoro sa zrazím s upratovačkou. Cestou trolejbusom to nemôžem dostať z hlavy, párkrát som už presedel zástavku.
Ako zmeniť mindset ? Na druhý deň sa rozpamätávam, kde som predchádzajúci skončil.

Ako som doma, občas nutkanie otvoriť si dokumentáciu na webe, ale dokážem sa ešte zaraziť, že domov sa práca neťahá. :psssst:
Pred odchodom s prace si sprav na papier poznamky, kde si skoncil. Potom toho nembudes musiet drzat v hlave tolko a vycisti sa. A po prichode s prace si pozri nejaky serial.
Mne to pomohlo.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bacha lebo zhoris :D
pokial neni nutne utekat domov tak radsej nadcasuj a dokonci co treba v ten den mal som aj ja take obdobie vlani ze som mal 18hod/den pomer :D (samozrejme nadcas sa u nas nepreplaca). Pracoval som na jednom projekte a rano som o 7 firmu otvaral a v noci o 11 pripadne aj o 2 rano zatvaral :D.
Kazdopadne treba robit preplach mozgu ja som vikendy cele bol dade mimo so psom ked sa nahodou zadarilo ze som siel v normal case domov tak tiez som cistil gebulu bud behom abo inaksie sportom. Hlavne to co riesis maj pod kontrolou a ked uz to inak nejde tak sup kupelna a FAP :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je niekoľko overených postupov ako to riešiť:
1) keď ti ide, tak potiahni nadčas. Iný deň pôjdeš zase skôr domov. Určite sú aj také, kedy je produktivita veľmi nízko lebo nie si správne naladený
2) uprav si pracovnú dobu ak ti to zamestnávateľ dovoluje a ak sa ti lepšie pracuje v čase, kedy máš už ísť domov
3) poslednú polhodinu v práci už nevenuj práci. Pozri si niečo na nete, prečítaj si spravodajstvo, choď do kuchynky na čaj ak máte takú možnosť, pokecaj s kolegami... Aby to nebolo že z práce rovno domov. Nech je tam nejaký ten prechod na uvolnenie hlavy na cestu domov
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Grim napísal:Tak sprav nadčas, keď si naštartovaný. Dorob, čo ťa napadlo a choď s prázdnou hlavou domov.
Nadčasy robím permanentne, z kanclu odchádzam posledný vačšinou. Ja si to potom vyberiem ako deň volna (politika firmy). Ale to "dorob" ... to by som mohol dorábať aj 16 hodín pracovného času. :D Sedieť tu do rána kým to dorobím.

S tými poznámkami mi to nenapadlo, dík. :)
Napísať odpoveď