Najskor tam bol problem so zvukom, odpajal sa kabel pri pohybe kabla reprakov, aj sa to zobrazovalo v tom SW realtek, kupili sa nove repraky, vsetko fungovalo bezchybne, zrazu prestal fungovat zvuk, boli skusane aj 2 sluchadla, ten SW ukazuje ze kabel je odpojeny, pritom zapojeny ten zeleny je spravne do zeleneho, aj ovladace su dobre nainstalovane, kedze doteraz to fungovalo, aj som to kontroloval, vsetky zariadenia funguju spravne, skusal som aj kontrolu zariadeni a stale pise ze nie je pripojeny kabel.
Skusal som restart, odpojenie, pripojenie, sluchadla... Je tam Win XP.
Kde by mohol byt problem, nepredpokladam ze by sa vo vnutri PC mohlo nieco odpojit len tak, tak asi len SW, ale ak su tam dobre ovladace a vsetko je dobre nstavene?
Nefunkcny zvuk na stolnom PC
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefunkcny zvuk na stolnom PC
mne tak odisla zvukovka na doske na starom pc.. za 5e nova a bola po probleme.
Hm.. je mozne ze to mohli sposobit tie stare repraky, tym ze sa stale pri kontakte odpajali kable?
Je este nieco co by som mohol vyskusat pred kupov novej zvukovky?
Je este nieco co by som mohol vyskusat pred kupov novej zvukovky?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Karta alebo konektor na nej, to je najvacsia pravdepodobnost. Otestovat to nemas zrejme ako, jedine pustit hudbu a skusit hybat kablom, ze ci nebude problem v konektore zvukovej karty.
Praveze bol urcite problem v starych reprakoch, ked som hybal kablom pri repraku, tak vypadaval zvuk, vyskusal som sluchadla, isli, nasledne po kupeni novych repro tie isli tiez dobre, takze konektor bude asi OK, ked tam pojdem, predsa to este vyskusam.
Takze SW to asi nebude, prip. ako to vyskusat, ovladace som preinstaloval este pri tom prvom probleme so starymi reprakmi, preinstalovat Win sa mi nechce.
Takze SW to asi nebude, prip. ako to vyskusat, ovladace som preinstaloval este pri tom prvom probleme so starymi reprakmi, preinstalovat Win sa mi nechce.
Skús ten program :
https://www.drivereasy.com
https://www.drivereasy.com
Tak vyskusam, ale ovladac tam je a dobry, tak velke sance tomu nedavam.
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2015, 21:22)
OK, nove info, zvuk zrazu naskocil, ale znel divne, bol zrazu nastaveny 4 channel mod, zvuk fungoval, po nastaveni 2 channel a prepnuti akvalizaru na default, bol nastaveny vyssi rezim, zvlastne, potom znel zvuk normalne a vsetko fungovalo, po restarte ale zvuk nesiel vobec, hybanie konektorom nepomohlo. Opakujem ze su tam zapojene uplne nove repraky. Takze po restarte to raz ide a raz nie, cim to moze byt, je nutna kupa zvukovky, alebo to moze byt este nieco ine? Vtedy ked to islo divne, tak sa zobrazila chybova hlaska, vtedy to ale islo, ked to nejde, ziadna hlaska nie je, len ze nic nie je pripojene.
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2015, 21:22)
OK, nove info, zvuk zrazu naskocil, ale znel divne, bol zrazu nastaveny 4 channel mod, zvuk fungoval, po nastaveni 2 channel a prepnuti akvalizaru na default, bol nastaveny vyssi rezim, zvlastne, potom znel zvuk normalne a vsetko fungovalo, po restarte ale zvuk nesiel vobec, hybanie konektorom nepomohlo. Opakujem ze su tam zapojene uplne nove repraky. Takze po restarte to raz ide a raz nie, cim to moze byt, je nutna kupa zvukovky, alebo to moze byt este nieco ine? Vtedy ked to islo divne, tak sa zobrazila chybova hlaska, vtedy to ale islo, ked to nejde, ziadna hlaska nie je, len ze nic nie je pripojene.