Slovenky: Alfa kláti, beta plati?
-
Bezfrajerky
Light Expert
Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?
netrolujem, povedz mi ze to co vravim neni pravda.
Este vam nedoslo ze toto je boj s veternymi mlynmi?
-
qwerty-xyz
toto je boj s debilom ktoremu binarny kod vyliezol tak na mozog, ze nedokaze uvazovat ako clovek, ale ako pritepleny bu*erant z FRIcky, ktory sa vlastnu neschopnost nabalit zenu snazi zakryt svojim nesmierne vysokym intelektom. V buducnosti bude tryznit podriadenych, a skodit vsade naokolo, lebo bude zatrpknuty super inteligentny panic. . . .
tychto ludi len na vojnu, trikrat do tyzdna DEKA, a po dvoch rokoch bud bude normalny alebo nebude ....
-
Bezfrajerky
Light Expert
Nie som panic, nikdy som nepovedal ze som prilis inteligentny na balenie (to je oxymoron), to ze si mi napisal ze som b*** povazujem za otrasnu nadavku podobne ako to ze som z FRI. Prosim ta zamysli sa nad sebou pred tym ako nas obdaris dalsou davkou tvojho hrubeho domaceho produktu
-
qwerty-xyz
to ze je niekto z fricky a uznal to ako nadavku to som uz parkrat pocul,
ze nenadavaj mi do frickarov
tak sorry no. Ale pravda je taka ze ked chces mas deti potrebujes na to stabilnu pracu a dobry zarobok ty aj zena, ked tie deti pridu, manzelka chciet az tak nebude, tak bud si najdes hobby ktore ta donuti nesustredit sa na to, napr stavba okolo domu, horske bicyklovanie, zjazd, vysokohorska turistika, kulturistika, a podobne aktivity ktore ta dodrbu tak ze na je*acku ani mysliet nebudes, alebo si najdes milenky ktore budes tr*kavat. co tolko kolo toho riesis. . . .
v zahranici zeny nemaju deti lebo chcu byt dlho krasne a atraktivne, pravdou vsak ostane ze po 40 tke o nich zaujem zacne rapidne klesat, a poloz si otazku preco by mal 50 rocny chciet 45 rocnu ked moze tr*kat 30 rocnu popripade 35 rocnu, ktora mu bude zobat z ruky? .... presne tak, zeny po 40 tke potom vyhladavaju zajacikov, ktorych to pritahuje, alebo este sa snazia aby nesli do stareho zeleza tym ze sa vseliako skrasluju, ale pravda je kruta a je im to aj tak na hovno. potom nemaju ani chlapa ani deti, .... chcipne to frustrovane a osamele. ....
-
Bezfrajerky
Light Expert
ok, tak este raz pre menej chapajucich: NIE SOM Z FRI
Bezfrajerky napísal:Mne by vobec nevadilo, kebyze financne samostatna zena, ktora je vzdelana a ma nejake z ziadanych vlastnosti (fyzicka atraktivita, ambicioznost, sofistikovanost, sportuje, uprimnost (neuprimost by som netoleroval, obcasnu ne-monogamnost mozno aj ano)) a JEDNA z viacerych otazok je kolko zarabam, resp. este lepsie - ako sa moja financna situacia bude menit v buducnosti (potencial rastu) tak je to uplne, ale uplne OK.
Aj je to nejaka slapka co cele studium socialnej prace stravila striedanim a vyberanim z rozsiahlej "cock supply" ponuky pravidelne naliata v liehu a teraz ma zauujem "stabilitu"/ budovanie hniezda, tak by som ju poslal kade lahsie...
Preco by mala byt vyssie opisana zena skromna? Taka neexistuje! Atraktivne+uspesne/ambiciozne su narocne a skromne zasa chcu mat vacsinou rodinu - nehladaju prachateho ale hlavne otca svojich deti.