OnePlus One
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: OnePlus One
Ja mam momentálne Xperiu Z1 Compact a som ochotný ju vymeniť len za podobne kompaktný stroj. OnePlus X to aj spĺňa.
Len o proti One to skôr vidím ako downgrade so štipkou upgradu.
Slabší CPU - Dobre to by som asi nepostrehol ani ..
Nahrávanie videa max FullHD - Ok. 4K nepoužívam lebo veľa miesta zaberá ale ide o to že to tam nie je
5" - Veľkostne to teda je ako displej na One ktorý mi vyhovuje.
OxygenOS - Asi by som si zvykol ale CM je CM ...
Strašne veľa zápor to má ... čiže ak by som si spravil papierik
/
tak nič nevidím na tom aby som šiel po X...
Aspoň na hodinu by som ho chcel skúsiť či by mi to až tak vadilo.
A ešte k tomu už som dostal aj pozvánku na X ....
Slabší CPU - Dobre to by som asi nepostrehol ani ..
Nahrávanie videa max FullHD - Ok. 4K nepoužívam lebo veľa miesta zaberá ale ide o to že to tam nie je
5" - Veľkostne to teda je ako displej na One ktorý mi vyhovuje.
OxygenOS - Asi by som si zvykol ale CM je CM ...
Strašne veľa zápor to má ... čiže ak by som si spravil papierik
Aspoň na hodinu by som ho chcel skúsiť či by mi to až tak vadilo.
A ešte k tomu už som dostal aj pozvánku na X ....
-
Sarger
Guru wannabe
Ak ju nepotrebuješ môžeš mi ju časom posunúť.
Ja stále premýšľam. Počkám ešte na full review.
Je viazaná na môj mail čiže to nejde. Ale asi to spravím predsa len tak že 5teho teda kúpim X a pohrám sa s ním trošku zistím čo a jak. A potom sa rozhodnem či predám One alebo X. One asi pôjde o dosť ťažšie predať .. Alebo by som z toho mohol spraviť darček ešte ak by sa mi nepáčil 
Neviete odkiaľ posielajú? Treba počítať ešte aj s DPH/CLO?
posielajú to z británie, žiadne dph ani clo, príde to z EU
Ak bude mat niekto zbytocnu pozvanku na One Plus X hlasim sa do radu o jej vyuzitie
som ochotny zaplatit nejake 2-3 dobre piva za nu (v podobe prevodu na ucet
), v priebehu tohto tyzdna, este cakam na vyplatu 
-
Sarger
Guru wannabe
Čo som sa pýtal tak Clo neplatíš. DPH áno.DropDead napísal:posielajú to z británie, žiadne dph ani clo, príde to z EU
Sklady maju v EU a teda pri dovoze DPH a clo neplatis, ako napisal DropDead. Objednal som nejeden OPO...
-
Sarger
Guru wannabe
Zisťoval som to cez známeho účtovníka, ktorý ma pod palcom niekoľko zahraničných. Pozri, objedná a uvidíme.
chaloši, už ste robili na telefónoch factory reset ? teda pekne premazať telefón ? lebo ja ešte nie a už cítim, že si to žiada, neustále mi crashuje google play aplikácia, nastavenia témy (písmo, stavový riadok,...), teda hlavne to písmo sa divne resetuje a mení a celý sa trošku divne správa
DropDead, teraz myslíš na OnePlus 1 alebo 2? Na 2 som to ešte teda nepotreboval.
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2015, 1:02)
Inak OnePlus X sa dá kúpiť aj bez pozvánky, ale nie z oficiálneho shopu - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_258668.html
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2015, 1:02)
Inak OnePlus X sa dá kúpiť aj bez pozvánky, ale nie z oficiálneho shopu - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_258668.html
jednotku
DropDead co cakas za odpoved?
Factory reset som robil, ked som svoj One daval priatelke. Poradim ti - najprv telefon enkryptuj a potom urob factory reset. Ked som skusim iba factory reset, nejake fotky zostali v galerii a taktiez par suborov. Potom som niekde na forach nasiel, ze treba enkryptovat telefon a nasledne factory reset. Po enkryptovani a factory resete bolo vsetko krasne prec.DropDead napísal:chaloši, už ste robili na telefónoch factory reset ? teda pekne premazať telefón ? lebo ja ešte nie a už cítim, že si to žiada, neustále mi crashuje google play aplikácia, nastavenia témy (písmo, stavový riadok,...), teda hlavne to písmo sa divne resetuje a mení a celý sa trošku divne správa
retne..v podstate niečo, čo jefty napísal
294€ aj s dopravou za OnePlus X.
-
Sarger
Guru wannabe
Mám možnosť ho vziať, ale ešte kus počkám na recenzie a ohlasy. Ak by niekto chcel vieme sa dohodnúť.
Som na tom rovnako rád by som využil tú pozvánku nech len tak neprepadne. Aj keď asi to je jedno.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Bude sa ten OnePlus X predávať aj na Slovensku, alebo sa dá objednať len zo zahraničia ?