Jj to je mi jasne. Stolny pc ma origo 32bit 7cku a ntbk ma 64bit 7cku. Takze key musim dat z ntbku kedze tam je 64bit a ja chcem dat w10 64bit. Dobre som pochopil?jojo1996 napísal:IMI: Musis použiť rovnaku verziu, nemôžeš meniť 32/64 bit. ISO stiahneš tu https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... ndows10ISO
apple1: Ak si kupoval notebook s Windowsom zospodu musis mat nálepku s klucom
Windows 10
Re: Windows 10
Teraz neviem či som ja dobre pochopil
chceš dat key z notebooku na PC? Tak to nepôjde. Kluc je viazaný na ten notebook inde nepojde.
Dobre si pochopil... No super 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco by neslo? Mne sa uz X krat podarilo nainstalovat win z uplne inej nalepky a nasledne ho aktivovat cez ten automat cez telefon
-
ja_som
Star
Tak sa to dá, tiež som to raz robil, ale nemôže použiť jeden kľúč aj na PC aj na noťase...
Chlapi ja chcem kluc z ntbk pouzit len na pc
na notase nie.
-
ja_som
Star
Tak potom ako písal Arkaz...
Ja som mal s automatom po telefóne trochu problém, nechcel mi uznať číslo. Prepojilo ma to potom na paní, ktorej som potom znova musel nadiktovať celú tú kopu čísel, ona ma potom znova zas prepla na automat, ktorý mi nadiktoval novú sadu, ktorou som aktivoval systém. Robil som to ešte na W8.1...
Tak si na to vyhraď dosť času
Ja som mal s automatom po telefóne trochu problém, nechcel mi uznať číslo. Prepojilo ma to potom na paní, ktorej som potom znova musel nadiktovať celú tú kopu čísel, ona ma potom znova zas prepla na automat, ktorý mi nadiktoval novú sadu, ktorou som aktivoval systém. Robil som to ešte na W8.1...
Tak si na to vyhraď dosť času
Zdravim poradite mi ako nainstalovat do noveho ntb bez operacneho sYstemu windows 10 ? Musim ho mat na dvd ?
-
hrban
Addict
Buď to cez dvd alebo cez USB, nábodov je na google plno aj s obrázkami.
Teraz mám jednu otázku, máte podobný problém s win10 ako ja? Problém je nasledovný, mám spustené auto-update. Sem tam sa stiahne čosi čo vyžaduje reštart. Keď mi po takejto inštalácií a bez reštartu dojde PC do spánku ani kristus ho neprebudí. Treba spraviť hard reštart a win si dokončí inštaláciu updatu a potom ide všetko ako má. Je to chyba win alebo mám hľadať chybu u seba ?
Teraz mám jednu otázku, máte podobný problém s win10 ako ja? Problém je nasledovný, mám spustené auto-update. Sem tam sa stiahne čosi čo vyžaduje reštart. Keď mi po takejto inštalácií a bez reštartu dojde PC do spánku ani kristus ho neprebudí. Treba spraviť hard reštart a win si dokončí inštaláciu updatu a potom ide všetko ako má. Je to chyba win alebo mám hľadať chybu u seba ?
Mám acer a mám problém so scrolovaním po inštalácií winu. Doteraz som to mal tak, že som mohol scrolovať, tak že na pravo v touchpade mám také šípky hore, dole a teraz na scroll musím používať dva prsty. Neviete jak to zmeniť?
Vďaka
//toto nefunguje, ale možno niekomu bude Press Win+X (Or right click start menu button) and click device manager, then look for Mice and other pointing devices. Double click ELAN Input Device, go to Driver then click Roll Back Driver. Wait a few seconds and done
už to funguje treba urobiť čo sa píše v EN hore a následne otvoríte ElanSmartPad zapnete vertikálne rolovanie. Snáď sa mi automaticky neupnú ovládače, bo som sa skoro zbláznil
.
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2015, 10:20)
Touchpad zrazu nejde vôbec, musel som vrátiť ovládače, tým pádom, zas nemôžem scrolovať. Keby ste vedeli jak to vyriešiť dajte vedieť.
Vďaka
//toto nefunguje, ale možno niekomu bude Press Win+X (Or right click start menu button) and click device manager, then look for Mice and other pointing devices. Double click ELAN Input Device, go to Driver then click Roll Back Driver. Wait a few seconds and done
už to funguje treba urobiť čo sa píše v EN hore a následne otvoríte ElanSmartPad zapnete vertikálne rolovanie. Snáď sa mi automaticky neupnú ovládače, bo som sa skoro zbláznil
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2015, 10:20)
Touchpad zrazu nejde vôbec, musel som vrátiť ovládače, tým pádom, zas nemôžem scrolovať. Keby ste vedeli jak to vyriešiť dajte vedieť.
Posledná aktualizácia Windowsu cez inováciu je fakt "úžasne" vymyslená. Všetky programy, ktoré som mal nainštalované v Program Files mi zmizli. Idioti.
-
hojko
Site Admin
rados915: Zmizli v akom slova zmysle, nie su len skryte adresare alebo nie je to niekde presunute??? Lebo sa mi nezda, ze by to spravilo problem aky opisujes, na internete som nic k tomu nenasiel.
-
ja_som
Star
@rados915 myslíš inváciu zo 7, 8, 8.1 na 10?
Ja som prešiel z 8.1 na 10 a nič mi nezmizlo, naozaj nič, ani programy, nastavenia, plocha, nič...
Ja som prešiel z 8.1 na 10 a nič mi nezmizlo, naozaj nič, ani programy, nastavenia, plocha, nič...
hojko: Mal som nejaké 64bit programy nainštalované v Program Files. Po tomto novembrovom update (označovaný ako Treshold 2) mám zložku Program Files ako keby som nanovo nainštaloval Windows. Tie programy sa (asi) neodinštalovali, pretože ich mám v Pridať alebo odstrániť programy, ale vôbec sa nespustia napr. Eset Smart Security. Všetky sú v Program Files zložke, ktorá je vo Windows.old ako záloha.
Takto mi zmizol ESS, Office 2013, Photoshop, Adobe Audition, Acrobat Reader...
Na reddit.com/r/Windows10 bola ohľadom tohto téma. Tie programy boli označené ako nekompatibilné a preto ich "odinštalovalo". Je to blbosť. Táto aktualizácia bola spravená ako inovácia, ako tomu bolo pri prechode z Win7, 8, 8.1 na 10. Keby to bolo spravené ako klasický Windows Update, tak sa nič nestane.
Takto mi zmizol ESS, Office 2013, Photoshop, Adobe Audition, Acrobat Reader...
Na reddit.com/r/Windows10 bola ohľadom tohto téma. Tie programy boli označené ako nekompatibilné a preto ich "odinštalovalo". Je to blbosť. Táto aktualizácia bola spravená ako inovácia, ako tomu bolo pri prechode z Win7, 8, 8.1 na 10. Keby to bolo spravené ako klasický Windows Update, tak sa nič nestane.
-
ja_som
Star
Akurát mi dokončilo inováciu... Trvala celkom dlho, sťahovalo ju 2x, pretože "sa vyskytla chyba"... Programy ostali, teda zatiaľ som nepostrehol nejaký chýbajúci... Jediné čo mi zmenilo je otváranie pdf do toho nie IE a rozhodilo mi prepínače (bt, wifi, poznámka, režim tablet, atď.) možno ešte na niečo prídem pri používaní...
-
qwerty-xyz
Zdravím dnes z ničoho nic sa mi stalo toto. Rano som mal ntb zapnutý úplne v pohode a poobede prídem a bum vyskočí mi toto nic sa neda robit
Co odhlasenie, restart, tvrde vypnutie, nudzovy rezim alebo obnova systemu?
Odhlásenie nepomáha ani nic zo spomenutého, akurat skúšam cez cmd spustiť ccleaner a tam sa dat pokúsiť obnovenie systému alebo sa da aj inak ?
Mne sa to stalo tiez. Nic sa mi nepodarilo vygooglit. Pomohol restart spusteny z prihlasovacej obrazovky. Nahodilo to nejaky update a uz je vsetko ok.